Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

verbal 

všechny recenze uživatele

Artur je trapný kokot v romantické sračce. Tolik k filmu a nyní se konečně můžeme naplno věnovat svým koníčkům! Například takový já xmrti rád včelařím! Když vidím zdatnou dělnici, zpravidla neodolám zabouchat jí na úl, aby mě opíchala. V případě, že na to nereflektuje, všemožně se snažím alespoň jí olízat plástev v naději, že třeba změní názor. Většinou to zabere. Já vím, vypadá to jednoduše, ale nemyslete si, to včelaření mnohdy není prdel!! Často se totiž stává, že její okolí opyluje nějaký agresivní trubec, kterého, kdo ví proč, vždycky děsně rozdráždí, když mu někdo chodí na med. Proto je daleko bezpečnější, zkusit jej zpočátku jen nechat vykouřit a sledovat, co to s ním udělá. Jestli se hned neobjeví, je to v pohodě, neboť je velmi pravděpodobné, že je služebně na vedlejší louce. Ale i tak je nesmírně důležité mít se neustále na pozoru, protože jsou z praxe známy případy, že je-li trubec enormně obtěžkán pylem, mívá tendence se nečekaně vracet!! Nastane li taková situace, je nezbytně nutné okamžitě zanechat kouření, a to i v případě, že jste se už chystali tmelit úl propolisem a neprodleně opustit jeho akční rádius, který je u průměrného trubce cca. 3 kilometry. Nejste li totiž dostatečně zdatný a zkušený včelař, může mít taková interakce s podrážděným trubcem i fatální následky. Děkuji za pozornost a doufám, že jsem vás alespoň trochu duševně obohatil, když už jste se museli čumět na takovou kravinu!! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal že to řeknu, ale Russell Brand mě jako rebel přestal bavit. Možná to je tím, že tady kombinuje polohu rebela a přerostlého dítěte (to je mi panečku antagonismus - v překladu pro méně vzdělané píčovina). A to pak se mnou mají filmy těžké když mě nebaví hlavní postava. Na druhou stranu se musí nechat, že se v Arthurovi najde na dnešní dobu poměrně dost vtipných (čti vážně vtipných ne pseudo-vtipných) či jinak povedených situací a tím za mě má velmi výrazné plus. Ani ten typický sentiment a standartní rom-comové situaci mi tolik nevadily, snad jako by si z nich Winer i místy dělal srandu. Jasně že to nakonec zase skončí typickým hollywoodským modelem, ale tenktokrát mi prostě jeho balení nepřišlo zas tak úplně hloupé. No ale přesto, ten nudící Russell Brand... No co, třeba příště už mu dá někdo jinou roly. A když ne jinou, tak alespoň to snad už příště bude bez toho polovičního dítěte. Za tři z odřeným zrcátkem od Batmomobilu. Who wouldn't want to marry a sexy clown. ()

Reklama

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Nedejte na zdejší "wanna be" rádoby filmové kritiky. Arthur je přesně to co od něho můžete čekat. Dokonale roztomilý Russel Brand se skvělou Helen Mirren. Hravý film, který má díky hlavním protagonistům jisté kvality britského humoru. Arthur se na rozdíl od jiných podobně založených filmů vyhýbá přehnaně trapným situacím a naopak jde vstříc i važnějším momentům. Ve své kategorii je to určitě to lepší co můžete najít. Pokud ale nosíte wayfarer brýle a sledujete nezávislou scénu, tak na to prosím nechoďte. Zaručuju, že vás to nikterak neoslní. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Arthur nenabizi nic moc originalniho. Brand hraje opet toho samyho dobytka jako kdekoliv jinde, kterej dela vytrznosti na verejnosti, neustale chlasta a ma naprosto sileny kecy. Akorat, ze tady muze jeste pracovat s 950 milionama, takze jsou ty uchylarny v krapet vetsim meritku. Pribeh taky nenabizi nic moc originalniho a jeho vyvoj je vicemene jasnej od prvni do posledni minuty. Ale prave Brand, kterej opravdu vypada jak strhanej alkoholik, co nevi, co s penezma a vedlejsi postavy typu chuvy Mirren, ridice Guzmana, magora Nolteho a roztomily Gerwig vytahujou film do nadprumeru a dokazou dobre podat sebe studipnejsi for. Kterejch tu je opravdu dost, nastesti sem tam i neco originalniho a ne nejaky humusarny, i kdyz na skoro dvouhodinovy stopazi filmu precejen misty dochazi dech. Od Branda se bohuzel ale misty chce i nejakej dramatictejsi vykon a ten mu bohuzel moc nejde. Celkove ale povedena, prijemne natocena a vtipna komedie, takze s klidem muzu dat 4*. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že Russella Branda opravdu nemám rád. Je to prototyp idiota, který není k smíchu. Film je tak trochu pohádka. Tohle natočit v 50. letech, trochu ve stylu Prázdnin v Římě, tak to je bomba. Pro mě byla nejvýraznější osobností Helen Mirren a nejvtipnějším zážitkem, když Arthur vysvětloval dětem, že chlastá. 50 % ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)
  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama