Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to, že jednotlivé díly mají jen dvě minuty, mi to přijde slabé - jednoduchý vtípek roztažený na dvě minuty, často i bez pointy. Animace je skvělá, ale jinak mne to moc nezaujalo. Zlatý Garfield. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Škoda, že již nejsem pětileté dítě. Určitě by se mi ta jednoduchá animace o nezbedné kočičce líbila stejně jako zdejším uživatelům. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Parádně milá věcička. Bál jsem se, aby Tofield nekopíroval Garfielda, a bál jsem se díkybohu zbytečně. Kočky jsou zkrátka nekonečná inspirace. Štěstí, že doma žádnou nemám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto anglická televízna mini séria krátkych animovaných príbehov o chlapíkovi Simonovi a jeho kocúrovi je hodne, hodne podarená. Fakt paráda. Každý kto má alebo niekedy mal nejakého kočičáka sa pri tom dozaista dobre pobaví, pretože režisér, filmár, animátor a scénarista Simon Tofieldd to výborne, trefne, výstižne a hlavne vtipne vystihol. Pre mňa je titul "Simon´s Cat" perfektná, nápaditá, päť hviezdičková mačacia sranda. "Simonova kočka" je super. ***** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V principu jsou ty kočky vlastně svině, ovšem svině velice zábavné. Především tehdy, kdy jsou svině k někomu jinému. Dokonale výstižná a hezky zpracovaná minisérka. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Většina těchhle animovaných filmečků se drží v nadprůměru, ale epizodka o spaní "Cat-man-do" je na 5* - ta je podle skutečné události, znám to na vlastní kůži a své sedmiměsíční kokoťátko v době spánku (pokusů o spánek) upřímně nenávidím. Co jsem tu malou bílou bestii přijala pod střechu, neznám onen dříve běžný sladký stav - spát od večera až do rána. 75% Odkaz: http://www.simonscat.com/films.html ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jednoduché vtípky o kočce, která si může dělat, co se jí zlíbí, roztažené do dvou minut. A to mám kočky ráda. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Příběhy s majitelem jsou s nadsázkou pravdivé, a proto výborné a velmi vtipné. Je vidět, že Tofield čerpá z vlastních zkušeností. Ale ty epizody, kde se kočka setká s jiným zvířetem, už zdaleka tolik vtipné nejsou a i když taky možná čerpají z reálu, na mě působily nudně nebo jednotvárně. Nebo obojí. ()

taira 

všechny recenze uživatele

Milé a krutě pravdivé. Všichni, co máme kočky, moc dobře víme, jak jsou to zákeřná stvoření a musíme se před nimi mít na pozoru. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Většinou dvouminutové filmečky, které se dají pouštět dětem, pokud je potřebujete zabavit u počítače :). Evidentně vytvořeno milovníkem koček :). Jednoduché a milé. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dávam 3*, lebo je to tak pol na pol. Niektoré časti sú geniálne a niektoré slabé, vychádza mi to cca na 70%, ale aby som vyrovnal hladinu, prikloním sa k nižšiemu hodnoteniu. 92% je strašne veľa! Aby to bolo relevantné, museli by byť všetky časti ako tie najlepšie. Napriek nedostatkom, je to jeden z najpravdivejších formátov, ktoré sa dajú vidieť. Nikdy som nemal vlastnú mačku, ale mám s nimi skúsenosti a tak viem, že toto je úplne presný obraz tohto "nevinného" stvorenia. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Buď má autor doma jednu z mých koček nebo jsou ty potvory všechny stejné Příjemně jednoduché a přitom tak výstižné. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Boží. Kočka je úžasná. Smekám nad vystiženým jejích pohybů a grimasů. Samozřejmě něco je nadsazené, ale většina pohybu je opravdu autentická a velmi dobře udělána. Naprosto vidím svého kocoura :-D Některé díly jsou humorné od začátku do konce. Bomba. ( 89 procent ) ()

Reklama

Reklama