Reklama

Reklama

Pěsti ze železa

  • USA The Man with the Iron Fists (více)
Trailer 5

Quentin Tarantino uvádí film svých parťáků RZA (Ghost Dog: Cesta samuraje, Americký gangster) a Eliho Rotha (Hanebný pancharti) Pěsti ze železa, krví nasáklé a zlámanými kostmi nabité akční dobrodružství na motivy klasiky kung-fu. Někdo ukradl zásilku císařského zlata a každý bojovník kung-fu, vrah i nájemný zabiják v Číně udělá cokoliv, aby se neskutečného bohatství zmocnil. V hlavních rolích filmu se představují držitel Ceny Akademie® Russell Crowe, RZA, Lucy Liu a hvězda bojových umění David Bautista, který se utká se soupeři, jako jsou Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le nebo Byron Mann. (Magic Box)

(více)

Videa (28)

Trailer 5

Recenze (281)

666teen 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem doufal, že si RZA svýma novýma rukama ze železa způsobí nějakou ošklivou nehodu. Nejlépe při vytírání otvoru. Řitního. Nestalo se, takže jsem tuhle imbeciliádu dokoukal s takřka vykrouceným krkem. Můj údiv nad tím do čeho je Kventýn schopen nacpat doláre a v čem jsou Russel a Lucy schopni hrát, totiž neznal mezí. Bravo!...Kristovic Ješíši, ono to má pokračování! No nene. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla Další Otřesná Asijská Cocotééna!!! Jak se jen Russel Crowe mohl upsat k něčemu tak Strašnému !! Brutální to je, ale to zpracování, je prostě příšerný.. Asíjská Parodie na Metrix.. Všichni tam lítali, skákali jak Opice.. Krev ..teda v tomhle případě Tempery měli otřesnou Barvu!! Přišlo mi to jako Úrážka všech Dobrých, Akčních, bojových FILMŮ!! Splattery nejsou nic pro mně !! Hvězdička za Russla, a ta druhá za Namakanýho Záporáka.. Jinak to stálo za nic ! ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najlepšie, na koho sa v celom tomto šedom snímku pozerá ( nemyslím tým telesnú schránku, to najchutnejšie tu predstavuje ázijské ženské osadenstvo ), je Russell Crowe. Svoju úlohu si teda užíva náramne a zachraňuje film od nižšieho hodnotenia. To by si aj snímok zaslúžil, pretože ide o naozaj zle zrežírovaný, nemastný neslaný počin, niečo ako keď varili Psíček s Mačičkou. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hvězdička výhradně za Lucy Liu, protože jinak je tenhle rap kung cosi prostě hovadina, doslova utrpením je pak soundtrack, rapový sračky ke kung fu opravdu nepatří, horší muziku jsem slyšel jen u tohohle a to už je co říct. Nečekal jsem žádný zázrak, ale počítal jsem aspoň s pěknými souboji a tak třeba takový Bautista utekl z pomocné školy a udělal tady kariéru chodícího dementa s ocelovou kůží ( ?!), kterému se postaví děsně dobrý a vyrovnaný černý Carradine RZA z kláštera Shaolin s kovovýma rukama. Ve dvojce počítám, že mu useknou i péro, aby si mohl vykovat nový a konečně si ulevit a přestat se srát do filmařskýho řemesla. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Keby to nezostrihávali z evidentne rozsiahlejšieho materiálu, prskol by som aj štvrtý šuriken. Kvôli tomu skracovaniu je prvých cca 40 minút prehustených, až chaotických, bez atmosféry. Potom film konečne naberie normálne tempo a hneď to začne byť fajn, vo finále dokonca veľká zábava. Výpravné, štýlové (ak máte trochu zmysel pre staré kungfovačky), s cool bitkami, výdatným gore (Greg Nicotero, čo dodať), milo mimóznym Russellom a mrákavami šikmookého pôvabu. Vlastne mi tam vadil len ústredný sfetovaný černoch, čo nevie vysloviť jednu zrozumiteľnú vetu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • RZA původně plánoval dva čtyřhodinové snímky. Producent Eli Roth mu však povolil pouze jeden film, a to o délce zhruba 90 minut. (Geriel)
  • V jedné z rolí se objevil Cung Le, ve Vietnamu narozený Američan, který získal titul šampiona pod kickboxerskou organizací ISKA a IKF v Kickboxu a Sanshou se zápasovým skóre 17:0. V době uvedení filmu zápasil v MMA v organizaci UFC. Současně je bývalým šampionem organizace Strikeforce ve střední váze. (JardaBauer)
  • Natáčenní probíhalo v lednu 2011 převážně v čínské Šanghaji. (gogos)

Reklama

Reklama