Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (411)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY? TEN ŠMEJD?“ ... ,,NIKDY JSEM NEBYL ŠMEJD. SLADKÉ SNY....“ /// Mei je génius (to je ta holčička, Jason tu není od přemejšlení...). Má sloužit mafii místo počítače (furt jsme u tý holčičky...). Soubory, složky, antivirus.... no to bych asi neřekl, spíš jim jde vo matiku. Čínská mafie. Ruská mafie. Policejní mafie. Jason Statham a zdrhající počítač, kterej každej chce. Jason nejdřív zmlátí rusáky. Pak policajty. A pak, pak ...no nebudu tady spoilerovat! Takovej ten film, kde pravděpodobnost smrti je vysoká. Prostě ,,Stathamovka“. Ne úplně blbá, ale zázraky se dějou jinde. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jason Statham. 2.) Čínská holčička (se radši neptám proč...). 3.) Chcu se stát počítačem (možná mi bude stačit bejt i kalkulačkou). 4.) Thx za titule ,,Daci“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

predators 

všechny recenze uživatele

Statham je můj oblíbenec a držím mu palce, aby pro něj někdo ušil podobnou roli, jakou je pro John McClaina role Bruce Willise. Ano, je tu Zastav a nepřežiješ, Kurýři, ale myslím a věřím, že nás čeká ještě něco víc kůůl. Režisér Boaz Yakin je bohužel v režisérských plenkách a s ohranou písničkou díru do světa neuděláte. Takže to v rámci možností zachraňuje Statham, jak jinak?! 50% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Promiň Jasone ale již nemohu déle mlčet. Tenhle film je totiž TBK (Totálně blbá kravina). Režisér je amatér nehrubšího zrna a scénaristu (pokud se ten člověk dá takhle nazvat) bych nejraději nakopal do prd..e. Co se vlastně stalo s Rusáky? Jak se do děje dostaly některé postavy? Ta holka se chovala jako by jí bylo zhruba 20, otázka pak zní jestli hlavní postavě nemělo být přesně tolik a jenom vinou castingu se nepodařilo sehnat dospělejší Čiňanku. No prostě peklo. Začínám se obávat že nám Jason začíná trošku dýchat na záda rumunským veleborcům Stevenovi, Nicholasovi a Jean-Claudeovi. U nich jsme ovšem na podobnou kvalitu zvyklí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jason Statham se coby boverák motá po New Yorku, pendluje mezi čínskou Triádou, ruskou mafií a zkorumpovanými poldy, až narazí na malou unesenou šikmoočku s geniální matematickou myslí, na kterou si celá banda podvratných živlů dělá nárok. Srát na to, že zápletka o holčičce, sejfu a číselnému kódu k němu, se nějak nedokáže dostat k mozkovým závitům diváka, neboť její objasnění vždy naruší nějaká bitka, přestřelka a celkový akční mumraj, kterým film po celou dobu vládne. Děj je poměrně zahuštěn značným množstvím negativních postav, určitě v nich nelze mít stoprocentní přehled, ani nelze s určitostí prohlásit, že motivace u každé z nich, byla zcela zřejmá. Přehled v zápletce nečekejte, nejlépe uděláte, když na něj rovnou rezignujete. Užijte si raději to množství zběsilé akce v pěkném vizuálním provedení, které se na vás vyřítí. Film hned po několika minutách vyvine značné tempo, akce bude stíhat akci. Role osamělých maníků s nejasnou minulostí Jasonu Stathamovi (ne)bezpečně sedí. Trvá sice nějakou chvilku, než se rozjede ke svým kopům a úderům, ale pak se tedy s nikým nepáře. Sice u jeho postavy nebylo jasné, proč byl zpočátku takový otloukánek, ale až uviděl vraha své ženy, už se nezastavil a změnil se v mašinu na zabíjení. Samozřejmě nedílnou součástí tohoto filmu je i to, že hrdina má elegantní outfit, který dává vzpomenout na podobně laděnou roli z trilogie Kurýr. Nejvíce film vyniká v akčních sekvencích. Scenárista a režisér Boaz Yakin dohromady nic akčního nenatočil, přesto to na výsledku není znát. Akce je napínavá, dynamická, přehledná. Film je na ní prakticky závislý. Tetelil jsem se, vše perfektní. V samotném závěru přišlo nasrání. Do hajzlu zelenýho, ten film má šuměnkové finále! Do piči nevyšoustané, to byl takový problém udělat závěrečnou bitku?! Ke všemu zamrzí i to, že maník, se kterým si měl hlavní hrdina rozbít sanici, byl údajně excelentní bijec. Film se na souboj vysral. Nicméně bylo radost pohledět, jak sympatický Statham pendluje mezi Brooklynem, Bronxem a Čínskou čtvrtí a všude na něj čeká smrtelné nebezpečí. To, co se jevilo rutině, se proměnilo v neotřele svěží akční kaskádu. 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tradičně nesmlouvavý, sympaticky hláškující a věčně nasraný Jason Statham – kdo chce něco víc, má smůlu. Chlapík, který umí řezat druhé jako málokdo (naposledy to šlo tak dobře snad Seagalovi – jenže to už bylo počátkem 90. let), tentokrát nastoupil do vlaku plného ruských mafiánů, členů triády, zkorumpovaných policajtů a jedné nesympatické čínské kalkulačky. Bez zbytečných řečí a tradičně přihlouplým scénářem tu tak máme vcelku výživný kousek, který se tváří jako béčko, je béčkem a chutná béčkově. Počítat mrtvé nejde.. jak jinak.. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény ze stanice metra Dekalb Ave a Canal St station byly pořízeny v New Yorku na stanici metra Cortlandt Street. (Conspi)
  • Okrem mesta New York sa film natáčal aj vo Philadelphii a na ďalších miestach v štáte Pennsylvania. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama