Reklama

Reklama

Největší discoshow a největší hity v největší narozeninové párty tohoto roku. Michal David slaví „kulatiny“ a s ním tisíce jeho fanoušků a přátel. Mezi gratulanty se objeví Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Karel Gott, Pepa Vojtek, Petr Kolář, Daniel Hůlka a další hvězdy české populární scény. Moderuje Leoš Mareš. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že nepatřím k lidem, co by si mohli nostalgicky vzpomínat na svoje mládí s Michalem (tímto se jim nijak nevysmívám), tudíž nemůžu omlouvat tuhle specificky děsnou hudbu. Ale co hudba, stylů co nemusím je víc a já je nehledám a šlus, ale tenhle sestřih koncertu je čirý zlo, co nemá obdoby. Michal-Disko Sysel-David v lesklý košili (co je mu malá) se strašně potí, za doprovodu dvou vidláckejch kytarystů, tančících nahatin, lejzrů, ohníčků a padajících deštníků a na konec si to přihasí i Bílá s Gottem a pár dalších jim podobných vykopávek. Následuje duet Gotta s Davidem a Bílá utírá svou róbou Davidovi pot z ksichtu. A všichni z toho byly odvařený. A to všechno v sobotu večer, jako by to byla událost roku. Abych nezapomněla, poslední hřebíček do rakve přibil debil Mareš, kterej samozřejmě musí moderovat na Nově každou kokotinu, tenhle koncert nevyjímaje. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zpěváka a skladatele Michala Davida ( Vladimír Štancl) zrovna dvakrát nemusím, ale nějaký hity se dali poslouchat. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

No to si snad TV hovNOVA dělá prdel, ne? Radši budu píchat s krokodýlem, než v sobotu v hlavním vysílacím čase (nebo v libovolný den v libovolném čase) sledovat estrádu komunistických fosilií na počest padesátin pseudozpěváka, jehož porevoluční exhumaci formou "hokejové hymny" považuji za zločin proti vkusu i lidskosti. Vyrůstala jsem na tom, měla jsem tuhle hudbu ráda, ale jako dospělá ji jednoduše nesnesu a jejího protagonistu jakbysmet, sorry. ANI ZA ZLATÉHO PLEJTVÁKA OBROVSKÉHO! Hnus, velebnosti, jdu blejt! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vypasené prase za klavírem! Slabota největšího kalibru. Vyčpělé hvězdy zpívají vyčpělé songy a David u toho zpocený hopsá za klavírem. Ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdičku, ale požadoval bych vrátit vstupné. Lituji, že jsem se na to díval. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa Vláďa Štancl nehnevá, ale otravovať tu vzduch bezmála 30 rokov svojimi bezduchými odrhovačkami o tom, ako všetci pijeme colu a ako je fajn na diskotékach, tak to už hraničí s drzosťou. Keď tieto disco "hity" navyše dostanete v podaní napózovaného zrelého obtlstnutého päťdesiatnika s plešinou a umelým chrupom, už to naozaj dostáva skôr komediálny nádych. Nehovoriac o tom, že nazvať si túto oslavu narodenín "mejdanom roka" je trúfalosť, ktorú nemienim stráviť ani s veľkou podporou bubliniek zo silvestrovského šampanského. Hnus. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Michal David neví kdy přestat. Některé jeho písně mám rád, ale tohle mi přišlo jako velká křeč. PS: Proč je tam ten Michal David tak zpocenej? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Náhodou sa mi to miestami páčilo, malo to poriadnu silu, no nie som na takéto megalomanské predražené oslavy pre pár vybraných ľudí. Prečo to neusporiadal niekde na planine, kde by mohol prísť každý zadarmo a napríklad by si vypožičali techniku, tak to nechápem. Áno, takto to bola poriadna diskotéka, no keď už, tak to mohla byť aj na tej planine s týmto prístupom, no stále to mohli mať ľudia zadarmo a mohlo ich tam byť viac, ale je to ich vec. Hudbu má celkom dobrú, no má tam aj trápnosti, ale celkovo sa to dá, je to hlavne pre staršiu generáciu výnimočné a musím sa priznať, že táto jeho veľkolepá oslava ma miestami aj nadchla. Miestami som sa nudil a cítil zvláštne. Hostia boli akí boli, nie všetkých musím, no vzhľadom na to, že malo ísť o akési zhrnutie doterajšej kariéry a života, tak mu to môžem prepáčiť, aj keď to mohli poňať inak. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

David je prostě legenda. A jeho písničky jsou nezapomenutelné. Tyhle živý koncerty mají prostě svou neopakovatelnou atmosféru. A to i když se na něj dívám v televizi. ()

Andersis

všechny recenze uživatele

Absoultně nechápu, co to má znamenat. Když slaví v O2 Aréně svoje narozeniny, dokážu to pochopit, ale proč se sere na obrazovky, to fakt nechápu. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Nechápu, ty připitomnělé komenty typu Pan Míša byl zpocenej ... no, kdo nikdy na žádném jevišti nestál, těžko pochopí. Takže, není to můj oblíbený hardrock či speedmetal, ale přátelé, tenhle pán je hitmaker a šoumen, to se popřít nedá. Koncert odsýpal a Aréna zpívala. To není málo!Jo, a jinak kytarista se po R píše měkké I, a pokud pánové vypadali vidlácky, tak trochu ano, jenže kytaristé jsou dobří. Celá kapela byla po muzikanrské stránce sestavena velmi dobře. Tudíž, nemusím ho milovat, ale dobře odvedenou práci není třeba hanět. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Ve valné většině účinkující, kteří tady už třicet let nemají co dělat a pak ti, kteří pravděpodobně Míšu podplatili, aby se dostali na pódium, protože jinak by po nich už ani pes neštěkl. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Vyrůstal jsem na hitech Michala Davida a tak jsem se docela rád podíval v sobotu na jeho oslavu 50 narozenin. Jinak se krom sportu na tv skoro nekoukám. Určitě jednou za čas zkouknu "komunistickou estrádu" než nekonečné seriály jako Ordinace, Ulice, Křehké vztahy, Pojišťovna štěstí, atd. Prostě seriály natočené v týhle době. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sereblita "Majkl Dejvid" /Michal David/ oslavoval 50. Ja prajem kazdemu len to najlepsie, ale taketo sereblity ako on, ma obchadzaju. Chvalabohu. 2 % ()

LTeez 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je jen za velmi nechutně zpoceného šoumástra Majkla Dejvida.... Neuvěřitelná show - chce se mi zvracet ! ()

andriy odpad!

všechny recenze uživatele

Reklamní přestávky jsou zde potřeba - je nutné pravidelně odbíhat zvracet aneb buran slaví 50 v buranském stylu. Zařadit toto v sobotu od 20 hodin je hrdelním zločinem. Mareš prohlásil "Kam se hrabe JAR" - radši tisíc hodin toho nejnudnějšího, co zatím bylo možno v Africe na fotbalovém mistrovství vidět, než minuta této monstrsračky. ()

Reklama

Reklama