Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

2 kamaradsky pro Kunis jinak to stojí za vyliz anal.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Timberlake si tu roli užíval fakt skvěle, jde vidět že poslední dobou hraje velmi dobře... Kunis to zahrála taky dobře, jen si myslím, teda poznám to na jejich očích i tak v erot.scénách, že ta holka je určitě i v reálném životě pěkná kurvička :D jinak film hodnotím velmi kladně, docela mě bavil, i některé hlášky Justina... pro mě 4*

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Mne to prislo tak povrchne a bezobsazne, ze som si ten film ani nezaradil do filmoteky. A to si ako skrecok zbieram uplne vsetko.  A tym dvom protagonistom som neuveril ziadny magnetizmus ani na minutu a ani ich charaktery. Aj ta cool blazniva free holka bola o nicom, ten spevak, ten nehral vobec.  Ako prehliadka coolovitosti pre znudene lezby a metrosov mozno dobre.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Už dlho som nevidel takú dobrú americkú romantickú komédiu. Justin a Mila boli super a Woody Harrelson ma zabíjal svojimi hláškami! Super, každému odporúčam... ;-))

Suzan999

Suzan999 (hodnocení, recenze)

Týýýýjo, po dlouhý době dost dobrá komedie/romantika :-) fakt povedený, to jsem ani nečekala... :)

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

JURIS555: mělo, ale k nám do bontonlandu ho ještě nedodali a ani  jinejch bontonlandech ho nemajx/

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Jo, klišoidní to je, ale jak já nemám tyhle komedie ráda, tahle se mi líbila:D

Džany

Džany (hodnocení, recenze)

WOW, Mila Kunis se právě posunula na první místo mojí 'hottest actress' TOPky :)

bedo691

bedo691 (hodnocení, recenze)

Da sa to niekde pozriet online slovensky anglicky s titulkami bez barajko ?? :D

Zuzzka

Zuzzka (hodnocení, recenze)

"Hlavně nezávazně" se mi líbilo. Nevěřím tudíž, že by to tenhle film překonal. Už trailer mi přijde hodně mimo. Ale uvidíme :)

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Už jen ústřední dvojice je dvakrát sympatičtější než zmíněná Hathaway s Gyllenhaalem (i když ti ještě jdou) ale totální válcuje až nechutně příjemně vypadajícího Kačera s Natálkou Portmanovou (která se prostě do takhle špatných filmů nehodí a je jí škoda). Tohle bude narozdíl od předchozích výborná oddychovka.

Džany

Džany (hodnocení, recenze)

etienne: Ještě Anne Hathaway (Love and ohter drugs) ma stejny podtext :)

zawa

zawa (hodnocení, recenze)

Nebude to nejhorší nebude to nejlepší, počítám, že to bude kolem 65 -75%, kdo ví. Ale bude to určitě dívatelné :)

Džany

Džany (hodnocení, recenze)

Milu mám rád a to nejenom kvuli tomu že umí hrát (:-)), ale když to tak vemu tak filmy s touhle tematikou sou ted tři..a každy skonči určitě stejně :) (Hlavně nezávazně, Láska a jiné závislosti) Btw. Kamarád taky rád? co to k*** je?

Tristaver

Tristaver (hodnocení, recenze)

Tohle nevypadá vůbec špatně, hlavní hrdinové jsou sympatičtí a režisér už ukázal, že odpadové komedie netočí. Vidím to na příjemných 70 %.

BMAJTZ

BMAJTZ (hodnocení, recenze)

Hmm tak novy trailer nevypada uplne hrozne, jako oddychovka bez premysleni s naprosto jasnym koncem k nedelnimu obedu to bude dobre.

Ralfus

Ralfus (hodnocení, recenze)

Česká facebooková stránka filmu Friends With Benefits. V českých kinech od 29. září 2011! Film na trochu lechtivější téma, které ale možná zná mnoho z nás...

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Pridavam sa, obydva predchadzajuce filmy tohto rezisera boli fakt zabavne.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

DJ Obelix: Přesně tak x) xD Skvělý a výstižný název, který určitě přiláká lidi na tento film více, než to Přátelé z výhodami.. x)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Konečně překlad, který přesně definuje podstatu filmu. Sice panu překladateli značně usnadnila práci "zažitá rýmovačka," ale furt lepší, než kdyby tam nechali "Přátelé s výhodami" :-)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí Easy A tomu začínám věřit víc. Will Gluck si sice nějaké to ponaučení asi neodpoustí, ale v obou jeho předchozích filmech tomu alespoň předcházela solidní, zábavná jízda. A to obsazení - Mila & Emma - ňam ;-)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

To víš, že to zase bude standardní romantické klišé o napravených mladých lidech, kteří poznají, že láska je víc. Fuj. Snad se budu mýlit :-/

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Tak to nevím jesli je dobrej název pro film. Ale třeba to pojmou tak, že to není zrovna správné...(protože jak psychologie, tak sociologie v tom vidí problémy)

Reklama

Reklama