Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že sa nájdu aj horšie kúsky, ale tento je príjemne dobrý, neopozeraný a nie tak trápne romantický. Channing Tatum už rozhodne nie je ten sladký chlapček a poslednú dobu sú jeho filmy pre mňa čoraz lepšie. K Rachel McAdams sa nemá zmysel vyjadrovať - skvelá voľba. Rozhodne dobrý film, ktorý keď vás vtiahne dejom a postavami, tak dostanete presne to, čo ste hľadali. 80% - 4* ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Láska, láska, samá láska. Tohle jsem potřebovala! Něžný pohledy, slzičky na krajíčku a nervíčky na pochodu z toho přešlapování slečny Zapomnětlivé. Víte, zjistila jsem, že miluju Rachel McSexy a nikdy to nezapomenu! Zítra balím kufárek a frrrr do Kanady (prý tam fakt bydlí. hustý, co?)! Joo, bejby...tohle se mnou udělá dobrej a slaďoučkej romanťák! PS: dokonalost by byla, kdyby ve finále propukla zombí-kalypsa...no, dneska jim tu absenci odpustím. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

nuz, nebyt takychto filmov, asi by sme uz nadobro prestali verit v tu krasnu, jedinecnu, nadpozemsku, romanticku a bezhranicnu "az na veky vekov, navzdy ta budem lubit, nasu lasku nic neznici" lasku :) PS: Ak ju niekto z vas najde, ozvite sa mi. Celkom ma zaujima, kde a ako. Pripadne poslite mapu. :D ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No bylo to sladký jak továrna společnosti Nestle a Channing byl s tou zamilovaností místy i dost otravnejm jediný co ho omlouvá, že šlo Rachel, kdyby šlo třeba Mirku Spáčilovou tak bych ho za tohle chování asi nakopnul doprdele. Teda doufám, že tohle se mě s holkou nestane i když při mý smůle, už abych se pomalu připravoval. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno