Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě zarazily nechutné výrazy hodné teenagerské spodiny, takže jsem už pomalu lámala hůl i nad zbytkem filmu. Naštěstí se někdo pořádně praštil do hlavy a něco mu tam naskočilo s tím, že hlavní hrdinové mají něco přes 30. Našlo by se pár příjemných chvilek a povedených scén, z nichž jediná mi vykouzlila na tváři měsíček a tou bylo rande. Jakože nejsem žádná puritánka, fakt mě rozesmála hláška jednoho z aktérů: "Neviem sa sústrediť na porno, keď sa okolo mňa stále len sexuje."☺ Ale že se ten Ashton neviňátko umí sladce zatvářit? Role srdcařů mu holt sednou... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emmo, my souložíme. – Já vím." A já jsem se, na rozdíl od většiny uživatelů, skvěle bavil. Bavil bych se ještě víc, kdyby bezstarostný průběh vztahu nevztahu nenarušila zbytečně nezbytná chvilka dramatického nepochopení, ale to nic nemění na tom, že se pokusím sestavit ještě lepší menstruační kompilaci než Adam. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektne komický začiatok, ktorý Ashtonovi naozaj vyšiel. Vidno, že mu komediálne scény sedia. No je veľká škoda, že tak dobrý začiatok strieda zas a zas len priemerný romantický žáner. Keby Ivan Reitmen ostal pri štylizácií úvodného scenára, určite by sa s toho filmu vyklula lepšia romantická komédia. Nehovorím že to bolo zlé, ale proste vznikol s toho ďalší lepšie priemerný film. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po oscarové Černé labuti ostudná účast pro Natálku, které sice nebude kvůli tržbám litovat, v čase bilancování své herecké kariéry však na ní raději zapomene. Reflexe Kutcherova Samce otočená o 180 stupňů, tentokrát je on tím rodinným typem, co se chce vázat. Není to vtipné, účast K. Klinea a dalších postav zcela zbytečná. Více v externí recenzi pro kult. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)
  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)
  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama