Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V spojitosti s týmto filmom sa často spomína na McLainea, Posledného skauta a Útek z NY, ale prečo preboha všetci zabúdajú na Rain mana??? Nielen v spojitosti s hlavným hrdinom a jeho pátraním po kufríku, ale rovno celým osadenstvom väznice...Vzhľadom na nulové umelecké ambície tohoto filmu mi dokonca chytrý Útek z NY na myseľ ani neprišiel. Lockout je fajn EuropaCorp oddychovka, v porovnaní s tými ostatnými, ktoré nemôžem ani zniesť, víťazí na celej čiare. Poteší starších priaznivcov VHS béčok z osemdesiatok, nie je to typický film do kín, zato je pre všetkých, od totálnych tupcov po inteligentov, túžiacich po občasnom guilty pleasure a Besson to vie. Snowova postava má určitý sériový potenciál, lenže vzhľadom na koniec mám obavy, že jeho nová VIP priateľka si ho bude držať príliš skrátka a obrúsi jeho drsný suchý humor. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MS 1 - VĚZENÍ S MAXIMÁLNÍ OSTRAHOU....: OBRANNÝ SYSTÉM JE AUTOMATICKÝ... SOLÁRNÍ SYSTÉM, NA BÁZI VZDUCHU... AUTOZAMĚŘOVACÍ 100MM DĚLA VYROBENÉ MILLAND AEROSPACE..... /// a Marion Snow, odsouzenej na 30 let za vraždu prvního stupně a špionáž proti USA ( bez možnosti podmínečnýho propuštění – smolař!). Guy Pearce je zrovna ten typ, kterýmu by to tam mohlo slušet a na konci mu jeho roli bude závistivě pomlouvat (no tak určitě, dal tam srdíčko, štěstíčko u něj taky stálo...) třeba i Bruce Willise (topící se ve sračkách). V Bessonově duchu (a s nevokoukanejma ksichtama) všechno běží jako po másle: akce – maličko keců – akce – problém – akce - ..... (podle chuti si doplň sám...). Vobčas to zahapruje v CGI, taky u fanatickejch hledačů logiky může nastat kolaps, ale jinak je to PARÁDNÍ BLBÁ ZÁBAVA, páchnoucí béčkem a prošpikováná stejně laděným humorem od začátku do konce. DOST BYLO PŘEDEHRY, JE ČAS VYPADNOUT! Já bych si s dovolením také vzal..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su blázen do potetovanejch čuráků, odsouzenejch na doživotí. 2.) Přemejšlím co si voblíct, abych neshořel v atmosféře. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Takže podle zdejšího hodnocení, jsem byl trochu na obavách, ale jak už tomu někdy (většinou) bývá, hodnocení na CSFD nemusí nutně vypovídat o kvalitě filmu. Viděl jsem útěk z New Yorku a byl to dobrý film. MS-1 mělo podobnou zápletku, ale řekl bych, že jsem se u něj bavil více. Maggie Grace a Guy Pearce byli sympatickou dvojicí a Guy měl navíc dobré hlášky (i když to je hlavně zásluha scénáristů). Grafické vytvoření MS-1 bylo skvělé a musím říct, že ti zločinci fakt vypadali jako zločinci, ne jako v jiných filmech (nebudu jmenovat). U MS-1 jsem se bavil a nelituji v žádném případě času, který jsem u toho ztratil. U mě to budou čtyři hvězdy a skvělý zážitek. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zděšen z některých komentů jsem už posouval shlédnutí téměř na neurčito, ovšem takhle nad ránem to na mě přišlo jako první chtíč na náctiletou, náhle a nekompromisně. Tak jsem si kliknul na myšku a rozbalilo se docela solidní akční dílko. Ten dřevnatý správňáček má humoru na prodej, blonďatá trubka moc nepřekáží, trikově snesitelné - až na scénu, v níž úhlavní ejdžnt túruje ultramoderního fichtla, obzvláště moment pádu a skluzu do metra vypadal jako vytržený v devadesátém ze segy - prostě tomu není moc relevantního co vytknout. Nejlepší personou je samozřejmě Zmetek Gilgun, to je prostě angličák, jak má být. Roste z něj podobný klasik úchylných rolí, jako je strýček Buscemi. Nechce se mi zrovna dvakrát polemizovat s jedinci, kteří nemohou usnout z faktu, že film jede v již dříve vymletých kolejích. Co takhle péčko? Nic moc originálního, co? A stejně u toho pořád mastíte ferbla. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po scénáristické stránce béčkový film z 80. let, který se někdo nepochopitelně rozhodl natočit v 21. století. (Podobnost s Útěkem z New Yorku v tomto případně není čistě náhodná.) Drsné slovní obraty půbobí v Pearcové podání nechtěně směšně, na čemž má asi stejný podíl viny Guy Pearce jako fakt, že už dnes skutečně není rok 1981. Kdyby to režisér pojal méně vážně a do hlavní role obsadil Roberta Downeyho Jr. mohl se člověk v kině zasmát. I když... takhle se nejspíš zasmějete také. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Aby sa herci lepšie prispôsobili scénam a dokázali si predstaviť, ako budú vyzerať po postprodukcii, na zelené plátno boli nakreslené kulisy. (Greenpeacak)
  • V závěru filmu je odhaleno křestní jméno hlavního hrdiny Snowa (Guy Pearce) – Marion. Totéž jméno má ve filmu Cobra (1986) hlavní hrdina poručík Cobretti (Sylvester Stallone). Je prozrazeno taktéž až během průběhu filmu. (Horryx)
  • Je neuveriteľne nepravdepodobné, že by vesmírna stanica tak rýchlo získala nebezpečný orbitálny rozpad bez vykonania veľkých manévrov. ISS, ktorá narazila do stanice, naznačuje, že vesmírna väznica mala vyššiu obežnú dráhu ako ISS, ale orbitálny rozpad je veľmi pomalý proces. ISS môže trvať mesiace bez potreby orbitálneho zosilnenia, pretože odpor v tejto nadmorskej výške je minimálny. Skylab obiehal päť rokov po svojej poslednej misii bez akýchkoľvek orbitálnych zosilnení. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama