Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Hrozně nevyrovnané dílko, jež je překvapivě nejsilnější v čistě dramatických pasážích. Ne moc povedený humor zachraňuje hlavně dobré načasování - na chvíle, kdy selže i tento aspekt, ovšem není nouze. Co však filmu ubližuje s přehledem nejvíc, je závěr. Ano, rozuzlení se dá s naprostou přesností odhadnout po lehkém nástinu děje, ale pokud je provedeno elegantně, dovedu jej akceptovat. Zde si však tvůrci nejspíš řekli, že mě budou mučit, celé je to totiž přetažené o dobrých dvacet minut! 50% ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

“Let me fuck the shit out of you”....tak tohle pánové nefunguje, opravdu to neni ten pravý způsob jak sdělit, že s námi chcete žít do konce života. Fakt nechci vidět do hlavy toho nesoudnýho imbecila, co psal scénář, páč ten zjevně asi nikdy žádné opačné či neopačné a relativné normální pohlaví nedobýval. Neuvěřitelně zdlouhavý, až obdivuhodně nesvižný a neobdivuhodně ukecaný film, který když unikne vašemu oku, budete o něco šťastnější jedinci. Ty dvě hvězdy jsou pro "medmena" Hamma a pro "ajťáka" O'Dowda, kvůli kterým jsem tu kravina dokoukala do konce, až je jednou potkám, tak mě za tuhle mozkovou újmu musí pozvat na panáka. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pozítíva? Celkom vtipné. O'Dowd je super. Hamm, Burns a Scott tiež zvládly úlohy výborne. Megan Fox je neuveriteľne sexi. V tomto upršanom letnom počasí by som bol najradšej na chate na lyžiach s megan v posteli. Problém je, že Jenifer Westfeldt je mi veľmi nesympatická. A Maya Rudolph je škaredá ako noc. Kristen Wiig je aspoň držaná v úzadí aby mi moc nepílila nervy. Vlastne by to bolo celkom super keby už po jednej minúte som nevedel presne ako to bude prebiehať a ako to skončí. Potom som už len tŕpol kedy príde a zúfalo dúfal nech sa mýlim. Takže koniec znamená pre mňa mínus hviezdičku. A keď to zrátam dokopy tak je to tak na 3*. Sú aj horšie romantické komédie, ale výhra to nie je. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře obsazený antikoncepční a antisňatkový film, který mě nepobavil, ale trochu mě nudil a hodně otravoval. Už tradičně mě americké komedie tohoto typu ve třech čtvrtinách děje přesvědčují o tom, že je rodinný život absolutní příšernost, aby mi pak v závěrečné čtvrtině přinesly nevyvratitelný důkaz o tom, že je to naopak nádherná idylka. No, nevím. Tento snímek mě přesvědčil jen o tom, že se scénáristka buď příliš nesnažila, nebo jí to prostě nešlo, navíc se tvůrcům absolutně nepodařilo využít potenciál hereckého obsazení, takže šlo z mého pohledu o hodně bídný zážitek. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěrečných 40 sekund, snad bych i uvažoval o plném počtu. Sympaťák Scott, a i když pro mě nepříliš přitažlivá (ano, také mě nepřitahuje) Westfeldt, tvoří skvělé vtipné duo, které nám toho plno nabízí. Kamarád (tedy spíš kamarádka) taky ráda, akorát jen jednou a bez gumy. Vtipná komedie se špetkou dramatu a spoustou svěžích scén (o které se zapříčiňuje hlavně Scott) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)
  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama