Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tendenční, kýčovitý a nechutně happy end doslova posral vcelku zajímavý námět a nápad. Proč, do prdele, musí všechno končit jako podle šablony? Tuctově? Suše? Je to sakra film, fikce, proč do něj nedat trochu odvahy? Potěšila oblíbená Maya Rudolph, i Kristen Wiig už si u mě dokonale smyla ten původní nesympatický pocit. Megan Fox stále jen a pouze "okrasa", stejně tendenční, tuctová a kýčovitá jako závěr a vyznění filmu. Spíše romantické drama než komedie, tu v tom moc nehledejte. 2.5* ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, to byla neskutečná, ukecaná, uřvaná blbost, vyplněná dětskými exkrementy. To bylo tak romantický, až to bolelo... "Chci tě vymrdat k smrti." ...... "Asi řeknu: Vyšoustej mě prosím." Kdyby tohle bylo na začátku a ne na konci, moh jsem si ušetřit 107 minut a pustit si něco jinýho. Ne. Ne. A ještě jednou ne. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěrečných 40 sekund, snad bych i uvažoval o plném počtu. Sympaťák Scott, a i když pro mě nepříliš přitažlivá (ano, také mě nepřitahuje) Westfeldt, tvoří skvělé vtipné duo, které nám toho plno nabízí. Kamarád (tedy spíš kamarádka) taky ráda, akorát jen jednou a bez gumy. Vtipná komedie se špetkou dramatu a spoustou svěžích scén (o které se zapříčiňuje hlavně Scott) ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Hrozně nevyrovnané dílko, jež je překvapivě nejsilnější v čistě dramatických pasážích. Ne moc povedený humor zachraňuje hlavně dobré načasování - na chvíle, kdy selže i tento aspekt, ovšem není nouze. Co však filmu ubližuje s přehledem nejvíc, je závěr. Ano, rozuzlení se dá s naprostou přesností odhadnout po lehkém nástinu děje, ale pokud je provedeno elegantně, dovedu jej akceptovat. Zde si však tvůrci nejspíš řekli, že mě budou mučit, celé je to totiž přetažené o dobrých dvacet minut! 50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře obsazený antikoncepční a antisňatkový film, který mě nepobavil, ale trochu mě nudil a hodně otravoval. Už tradičně mě americké komedie tohoto typu ve třech čtvrtinách děje přesvědčují o tom, že je rodinný život absolutní příšernost, aby mi pak v závěrečné čtvrtině přinesly nevyvratitelný důkaz o tom, že je to naopak nádherná idylka. No, nevím. Tento snímek mě přesvědčil jen o tom, že se scénáristka buď příliš nesnažila, nebo jí to prostě nešlo, navíc se tvůrcům absolutně nepodařilo využít potenciál hereckého obsazení, takže šlo z mého pohledu o hodně bídný zážitek. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)
  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama