Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Bohatý muž a chudá kaskadérka se do sebe zamilují. Ale vše se zkomplikuje, když si nevysvětlitelně vymění těla a na povrch vyplouvají temná tajemství. (Netflix)

Recenze (52)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Korejci navzdory své zatíženosti na jeden archetypální námět(v krátkosti bych to popsal jako Popelka syndrom), opět dokázali předvést zajímavý seriál. O ženě kaskadérce (Ha Ji Won) a jednom excentrickém, arogantním řediteli luxusního obchodu (Hyeon Bin), kteří se navzdory rozdílům v sociálním žebříčku potkají a začnou spolu chodit. Tradičně musí dát na budku nepřejícným lidem v okolí překonat svoje traumata atd. atd. Už jste to mockrát viděli. Jenže já to Korejcům i tak žeru přímo s navijákem, protože hlavní obsazení umí hrát, je pastvou pro oči. Seriál má částečně zajímavé plus díky tomu, že je zde trošku ukázán život kaskadérů (bral bych více akčních scén, byť to co slečna Ha Ji Won ukazuje v dílech 1a 16 a i jednom dalším, vypadlo mi číslo epizody, je fakt zajímavé). Vůbec bych se nezlobil mít sérii nebo film na podobný námět s Ha Ji Won v hlavní roli, nebo případně aby měla sci-fi akční fantasy, ona se na hlavní hrdinku akční dokonale hodí, od dob Damo uplynulo dlouhých 8 let a něco přímočarého, akčního, bych s ní uvítal. Zpět k seriálu má dobré vedlejší obsazení, povedený OST, zejména mě dostává ten oplodňovák That Woman/ Man od Baek Ji Young. Je zde humor, romance, není to vydírací a je to nápadité, docela dost. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma takpovediac, nejako veľmi nevzal. Zápletka nebola síce zlá, príbehy jednotlivých dvojíc tiež zaujímavé, ale nemôžem sa zbaviť pocitu poloprázdna. Boli scény a okamihy, ktoré by si zaslúžili aj 10*, ale nebolo ich zase tak veľa. Celkové spracovanie mi prišlo trošku podcenené a veľmi jednoducho odfláknuté. Na 20 dielov by to chcelo trochu viac citov, vášne, alebo menej dielov. Chvíľami som sa pristihovala pri tom, že Oskov príbeh prežívam viac, ako príbeh Gil Ra Im a Kim Joo Wona. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Možná chci jen vybočovat z řady, proto dávám 3*, možná je to tím, že si velmi dobře vybavuji, jak mě prvních asi 6 dílů absolutně nebavilo, možná je to tím, že jsem se po poslední scéně cítila jaksi rozčarovaná a nespokojená. Navíc Bin Hyeon vypadá najednou nepřitažlivě. Ale to nevadí; mezi ústřední dvojkou to pěkně jiskří. Seriál má všechno - kpop, archetypy, klišé, nadpřirozeno, minulost, lásku až za hrob, ztráty paměti, vtip, jiskru, otravnost... a mohla bych vyjmenovávat dál. Bavila jsem se, ale ne pořád, a musela občas poposunou příběh vpřed. Nemělo to zřejmě pro mě tu správnou jiskru - zajímalo mě, jak to dopadne, ale nebyla jsem napjatá, nepodařilo se mi vcítit do postav. Pokud koukáte na asijské seriály, nejlépe jste je teď objevili, určitě se koukněte, protože se bude líbit. Cítí přesycenost těmito seriály, už mi nedávají tolik, jako když jsem je začala objevovat. Už je těžší najít něco, co se opravdu zalíbí, alespoň u mě to tak funguje. Není to špatné, podívejte se. Bin Hyeon perlí. Lepší 3* Přeloženo. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Moje první Kdrama, které jsem měla tu čest a to štěstí vidět, neboť právě tenhle seriál mě nalákal k dalšímu průzkumu jihokorejské (seriálové) tvorby. Shlédnuto dvakrát a určitě ne naposledy, Secret Garden má kromě své lehce magické zápletky prostě neskutečné kouzlo a to jak v příběhu, tak ve skvostném hereckém obsazení i v hudebním podkresu. Zkrátka a dobře, nenechalo mě to chladnou - smála jsem se až jsem ze židle padala, brečela jsem až mě srdce bolelo, přesně jak to má na pět hvězdiček být. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Klišé scenár o bohatom podnikateľovi a chudobnej no hrdej žene, ktorí sa zamilujú (tak ako sme na to pri kórejských seriáloch tohto typu zvyknutí a čo mne osobne nevadí), lenže zlom nastal asi tak v 7 či v 8 epizóde primiešaním gender-bender faktoru. Od tohto okamihu sa to začalo zamotávať, navyše sa k tomu priplietol hrdinkin mŕtvy otec, ktorý zohral dosť podstatnú úlohu a celé to išlo z kopca nadzvukovou rýchlosťou a strhávalo so sebou všetky stereotypy, ktoré sú schopní vymyslieť len v Kórei (na Latinskú Ameriku a jej produkciu našťastie nemajú). Ale keďže mám slabosť pre romanticko-komedionálne kórejské seriály s fantasy nádychom, nereálnosť situácií a činov postáv som neriešila. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • V posledním díle dostává Im Gil-ra (Ji-won Ha) do ruky scénář k filmu, ve kterém má hrát. Jedná se o filmový snímek Sector 7 (2011) jihokorejského režiséra Ji-hun Kim. Herečka ve filmu skutečně vystupuje. (Vavča)
  • S hlavní mužskou seriálovou rolí byla po dlouhou dobu spojována jména jihokorejských herců Park Jay a Hyeok Jang. Oba ale nakonec vyšli naprázdno, neboť hlavní seriálovou roli dostal populární herec Hyeon Bin. (Conspi)

Reklama

Reklama