Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Planetě Oa, základně Green Lanternů, hrozí zkáza. Blíží se Krona, temné stvoření, jehož cílem je pouze ničit. Green Lanternové se proto rozhodnou Oa evakuovat. S tím má pomoci nováček mezi Lanterny Arsia Rrab. Právě ona se postupně dozvídá příběhy o nejproslulejších Lanternech, kteří bojovali a bojují proti zlu ve všech koutech vesmíru. Arsia tak pomalu zjišťuje, že má šanci stát po boku legend, díky nimž mohou žít miliardy bytostí v klidu a míru. (Chen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

......je fakt, že (hlavně scénáristická)kvalita jednotlivých příěhů docela kolísá a časové zasazení ústřední dějové linky je v rozporu minimálně s GL:First Flight...ale informační hodnotu to má značnou a ta hlavní linka mi přišla hezky epická....Asi ty Lanterny začínám mít fakt rád-hlavně proto, že se nesoustředí na Zemi ale drtí si to celým vesmírem :) ........Jinak teda je nutno dodat, že: Green Lantern MOGO 4 Ever !!! :D ......=70%= ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Tentokrát mne komiksová veteránka Lauren Montgomery opravdu zklamala a po shlédnutí její nové animované "komiksovky", navíc s mým oblíbeným Green Lanternem, na jazyku zůstává pachuť toho, že byl snímek narychlo "spíchnut" pouze aby doprovodil hraného celovečerního "sourozence" do kin. S prvním animovaným Green Lantern: First Flight se film nemůže v žádném případě srovnávat. Neseděla mi ani japonským(naprostá většina animátorů, kteří na Emerald Knights pracovali jsou Japonci a Korejci) stylem "šmrncnutá" animace, přičemž když se na scéně v příběhu planety Jayd objevil Lantern s podobou obří hlavy, měl jsem chuť film okamžitě vypnout. Některé příběhy jsou vcelku povedené, ale jako celek to prostě nedrží pohromadě. Podobný problém měl i Batman:Gotham Knight, avšak tam se s podobným konceptem přeci jen autoři vypořádali nepoměrně lépe. Pouze doufám, že z hraného filmu nepůjdu stejně zklamán, jako po zhlédnutí Emerald Knights. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nový animák o Green Lanternovi se spíše než na Hala soustředí na historii, legendy a různé příběhy jiných Green Lanternů. To, že má Hal úlohu vypravěče je celkem zajímavé, ale podle mě je to trochu zbytečné, jelikož tvůrci mohli použít jinou postavu. Každý příběh je velmi zajímavý a hlavně pomáhá evropskému divákovy trochu lépe poznat svět Green Lanternů, co se tyče historie hrdinů či nepřátel, což není na škodu, když tu za chvilku budeme mít celovečerák. Jak už tady někdo napsal problémem filmu je záporák, který je tam aby se mohla na konci konat nějaká bitva a všechny ostatní věci kolem. První let se mi líbil o dost víc, ale tohle taky není kdoví jak špatný. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Strašně mi nevyhovoval formát tohoto snímku, tedy šest nesouvisejících příběhů o členech GL Corps, spojených jedním z nich dohromady. V jednotlivých storkách se seznámíme s původní čtveřicí Lanternů, s Killowogem, Lairou, Mogem, Abin Surem a Sinestrem a celé to orámovává příběh nováčka Arisie, které Hal Jordan v rámci evakuace planety Oah vypráví příběhy o slavných hrdinech GL Corps. Na závěr nás potom čeká velká bitva proti záporákovi stvořenému z antihmoty. Žádný z příběhů nebyl rozvinut natolik, aby zabavil, i když některé (třeba Laira) potenciál měly. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Aneb jak vznikli nejznámější a největší Green Lanterni od Avra, přes Kiliwoga až po Moga. U Avra jsem měl dokonce husinu :)). Tohle je lepší jak první let i jak hraná verze Green Lantern a zároveň jedna z nejlepších kreslených DC adaptací. Akce je skvělá, jednotlivé příběhy zajímavé a konec je Epic. Bohužel je pravdou, že na úkor jednotlivých příběhů strácí váhu ten skutečný problém, ke kterému se vlastně podrobněji vůbec nedostaneme a závěrečný fajt tak pouze krásně a "velkolepě" ukončí celý film. Jenže u toho necítíte po všech těch příbězích tu správnou dávku psychyckého zaujetí, nadšení, obavy z neúspěchu apod. I tak je to ale nenudná akční jízda s dobrou hudbou hodna 4*. ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama