Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neskutečně protřelé a atraktivní, barevně přefiltrované, vytuněné, ryze "imidžový" film. Ne že by snad solidní děj byl až na druhém místě, ale fanoušci tvorby režiséra přesně vědí co a jak. Pro diváka laika to bude po všech aspektech konzistentní film a solidní zážitek ať už v kině, či kvalitní domácí projekci například na dvd. Herecky povedené, hudebně stylové. Film se solidním spádem a líbivým feelingem. Jako vždy zdatně reflektující současnou dobu. Místo sportu tu máme drogy, proč ne, i tak se to dá uchopit. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol po dlhej dobe pre moje oči dosť drsný film. Nie že by mi to vadilo, nie som žiadna padavka, to len tak na okraj aby ste vedeli, že v tomto filme nie sú žiadne slepé náboje a ani tupé nože. Oliver Stone drsnú réžiu vie a tu v je opäť vidno. Príbeh je podstate jednoduchý, ale dosť zaujímavý, aby upútal vašu pozornosť. Okrem príbehu by som povedal, že vás upúta skôr herecké obsadenie, ktoré je fakt oku lahodiace. Travolta ako tak trochu posraný policajt, Benicio Del Toro ako najväčší hajzlík, s ktorého ide skutočne strach, Salma Hayek ako drsná (stále prsnatá) šéfka kartelu a ústredné duo Kitsh a Johnson ako záchrancovia svojej milovanej Blake Lively. Film je dosť dobrý a čím viac pribúda minút, tým je film zaujímavejší. Záver filmu sa skutočne podaril, ale dĺžka filmu by potrebovala trochu skrátiť. 70% - 3* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Paráda. Opravdu jsem si tuhle jízdu užil, dokonalá režie Olivera Stona, se všemi jeho barevnými filtry, zvraty, nekompromisností v tom měla velkou roli a nejsem si jistý, zda by příběh fungoval i bez ní ale to k tomu zkrátka patří a já byl spokojen. Obsazení perfektní, dokonalý B. Del Toro působil jako opravdový "divoch" a opravdu vzbouzel strach, především díky své nepředvídatelnosti. Trochu jsem se bál Salmy Hayek, především díky trailerům ale i ta to nakonec ustála a nebýt Blake Lively, byla by tu to nejhezčí, čím se dalo kochat. Kolem a kolem opravdu velká spokojenost, ještě bych rád vypíchnul super soundtrack no a už zbývá jen jedna věc - kde sakra v české republice sehnat trávu s 33% THC? Protože tenhle sh*t bych rád vyzkoušel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUĎ JAKKOLIV PORUŠÍTE NAŠI DOHODU, TA HOLKA ZEMŘE!“.... /// Příběh zamilovaný trojice, jejíž život plnej hulení a orgasmů naruší drogovej kartel. Romantickou idylku střídá džungle plná zkurvenejch divochů a Stone dokazuje, že stejně jako šukání, umí furt parádně i násilí. Filmařina, která mě baví. Střih, střih, střih, zajímavý barvy, tempo, parádní záporáci (nejen Benicio, ale i ty Samo!) a trojice, se kterou mi to ,,funguje“. Pak je tu míra uvěřitelnosti boje proti kartelu, ale jsem osoba mysli prosté, který špetkou ironickýho humoru zavřou přívod kyslíku k mozkový kůře. Tušil jsem co čekat a těšil se na to. Stoneova komerční filmařina v kabátě, po kterým se mi už stejskalo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou napsal Don Winslow v roce 2010 číst nebudu. 2.) Šukáme si to v paneláku jako veverky a neznáme definici divocha. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Názov filmu sa objaví v siedmej minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama