Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejupřímnější zpověď komika se železnými nervy a akrobatickým nadáním veškeré kaskadérské kousky přežít. Jindy by mi asi hodně zatrnulo, kdyby na mě skočil tygr stejně tak, jako skočil na Bebela. Jenže Bebel si se šelmičkou ještě pohrál, zadal příkaz a ta ho bez potíží poslechla. A takových scén je tam daleko víc. Zvíře je tak pro mě nejoblíbenější a nejzábavnější Belmondovka. Cítíte z ní neuvěřitelný klid a pohodu a přitom víte, že celá řada scén Belmonda musela stát minimálně trojitý přepraný trencle. Takový pocit třeba z dnešních filmů nemám a pravděpodobně ani nikdy mít nebudu. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených, nezapomenutelných Belmondovek a naprostá klasika francouzské komedie. Po Muži z Acapulca opět geniální dvojrole pro Belmonda - kaskadér Mike a filmový idol Bruno Ferrari jsou prostě k popukání, krásná sexbomba Raquel Welch, nezapomenutelné hlášky a scény...prostě super, super, super! Co to se mnou je cítím se jako kuře! :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Francúzky herec Jean-Paul Belmondo je dnes už len starý páprda, ktorý je jednou nohou v hrobe. Ale svojho času bol hviezda prvej triedy. Idol žien. Neodolateľný macho. Komédia, z filmárskeho prostredia, "Zviera" mu bola napísaná priamo na telo. Zahral si tu zaujímavú dvojúlohu. Nezodpovedného kaskadéra Mike Guachera a teplého, talianskeho herca Bruna Ferrari. V jednoduchom, mierne infantilnom príbehu, mu robila partnerku dobre stavaná Raquel Welchová. *** ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Belmondo je skvělé herec, zejména komik. Také je obdivuhodné jeho dohodlání nenechat se zastupovat kaskadéry. A zvíře je film plný dobrých gagů a ohromujících kaskadérských triků. Ale film nemá zase až tak dobrý děj, který by ladně tmelil všechny tyto scénky a akce dohromady v nějaký ucelenější a zajímavější příběh. Belmondo má za své nasazení plný počet, ale režisér a ostatní si mohli dát záležet víc. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Mike Gaucher (Jean-Paul Belmondo) bydlí na adrese Hameau des artistes 5 na Montmartre v Paříži. Z oken bytu, která vedou na druhou stranu, je vidět mlýn, který v době natáčení filmu procházel rekonstrukcí – jedná se o Le Moulin Blute-Fin. Postaven byl podle dobových pramenů v roce 1295 a patřil mlynářskému rodu Debraye. Mlýn si vybral pro svůj obraz i malíř Vincent van Gogh v roce 1886. (sator)
  • Když italský režisér naposledy posílá Mikea Gauchera (Jean Paul Belmondo) spadnout ze schodů, unavený Mike při chůzi spadne a roztrhne si pravou nohavici u kolene. V dalším záběru má už ale kalhoty bez díry. (MatyasF)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama