Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Michal Bílý, Věry Bílé syn, škaredý a oplácaný to amerikoafričan, se již nespokojí jen s minutovými roličkami tupých hovad v balkánských produkcích Žán Klóda. Má potřebu ukojit také své rešeržerské ambice a realizovat se ve skromné hlavní roli tupého hovada, kde může konečně naplno ukázat, jak umí dělat shyby, hýbat kozama a Valit tudo s šestnáctiletými dětmi. A tak nám naservíroval čtyři nesympatické nezletilce, z toho dva gaye, jednoho Frankesteinova syna a jednoho ultranesympatického kokotka, který je jakože zlý, co devadesát minut dělají sklapovačky a bouchají si do pytlíků, aby se pak mohli ve středoškolském přeboru vzájemně okopávat, dusit a kloubit si končetiny. Na pozadí toho všeho pašuje Míša melouny, aby bylo vidět, kdo je tady Sempai, dělá shyby a hýbe kozama, a sem tam někoho kopne svou otylou nohou, protože přece musí předvést, že on je ten nejzdatnější katarista a velký gururu! A dobro opět zvítězí!!! ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Každý to bere jinak. Pro mě byla jednička jedním z těch oblíbených. Tohle už beru jako lehce nadprůměrnou bojovku. Založeno na podobném principu s větší dávkou soubojů a méně romantiky. Herci mírně tuctoví, dost připomínali styl ala Tatum. U Epsteina jsem si dokonce nemohl pomoct od srovnání s "Hobiem" z Baywatch. Jako celek to ale působilo dobře a jelikož to byli vlastně neherci, zaokrouhlím nahoru. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojné DVD pokračování sympatické teen mlátičky. Příběh je sice ještě hloupější než v případě jedničky a většina herců neumí vůbec hrát, ale o to tady vůbec nejde. Hlavní tady jsou pochopitelně bitky a ty se opět hodně povedly, i když se na ně musela pěkně dlouho čekat. Bojové scény jsou opravdu výborně natočené a mají i dobrou choreografii a obzvlášť bitka Michael Jai White vs. policajti vám utkví v hlavě. White navíc nepostrádá to správné charizma a celé to hodně rychle uteče. Takže proč ne, na DVD se dá sehnat spousta horších a zbytečnějších pokračování. 50% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je šulin bojových umění, ehm šaulin. Noó první "nikdy to lásko má nevzdávej" s pubertalním projevem a gay prostředím se mi líbilo mnohem víc. Přece jenom ty city, osudová láska, první past, kop a opět to gay prostředí jsou mému srdci o cosi bliž, než banda tupců, kterým jde jen o jedno a to jak si nakopat stylově prdel, tak. 3/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)

Reklama

Reklama