Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Malarkeyho 5 hviezd ma navnadilo, ale i tak som k tomu pristupoval opatrne, pretože upútavky na Markíze ma až tak nenadchli. Nakoniec sa z toho vykľul zvláštny hybrid , ktorý by mal byť komédiou, ale prisahám, že som sa zchuti nezasmial ani raz. Slabý úsmev spočítam na jednej ruke. Prevažná väčšina vtipov je absolútne stupídna a bohužiaľ mi došlo, že aj takýto je A. Sandler. Reči o tom, kto si práve prdol, kto si vyhoní pri pohľade na 80 ročnú starú babu ma skôr otravovali a prevažnú časť filmu som sa nestačil čudovať, čo za ko..tinu vlastne sledujem. Začal som, tak som to so zaťatými zubami dosledoval, ale som skôr znechutený. Sandlerove komédie Click, 50x a stále prvý raz, a naposledy Skús ma rozosmiať boli vtipné a úspešné aj vďaka tomu, že tam nebol ten prízemne trápny humor. Dabing na Markíze tomu tiež veľmi nepomohol, hlas P. Kočiša Sandlerovi nesedel. U mňa prúser. 40%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Možná jsem naivní a ještě pořád od Sandlera čekám pecky jako Píseň pro nevěstu, Satan junior nebo Rockeři, k nimž se trochu přiblížil Zohanem, ale zároveň si uvědomuji, že člověk stárne, trochu se mění a podobné trefy do černého nepadají každou chvíli. Ale Sandler pořád baví, když už ne vyloženě on sám (tady se snažil, ale byl nějak pozadu), tak alespoň dokáže do filmu narvat zábavného mnoho ostatního a srát na politickou korektnost. Společně s Vanillou Ice (ano, přesně tím) tady teda píchají starou babičku, nastávající jeho syna, kterou počal se svou učitelkou si to rozdává se svým bratrem a jen se divím, že Sandlera nakonec neojela matka jeho budoucí snachy :-). Je to vtipné, je to zábavné, má to několik wtf momentů (tetování NKOTB, Vanilla Ice, nadrbaná učitelka a naprosto skvělí James Caan a úžasná Susan Sarandon). Obecně celkově vzato, úroveň posledních Sandlerovek za posledních 5-10 let trochu poklesla ale naštěstí je kolísavá, ve smyslu tom, že ještě občas vyletí radostně vysoko. Jen toho vylízaného debila Nicka Swardsona, kterého Sandler do svých filmů přitáhl místo Roba, bych nejradši umlátil a vykastroval - přesně v tomhle pořadí. Nesnáším ho. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Adam do nás mydlí vulgarismy a sexismy z leva, z prava a jistě nejenom nosánek inťáska nad tímto humorem může být ohrnut, ale já primitiv obecný, smíchy skákal na gauči jak gorila nížinná. Jenom by mně zajímalo jak to ten Adam dělá, že do těch svých prdlovin dokáže dostat ačkovýho, hereckejma cenama ověšenýho top herce, jako tady třeba Suasan Sarandon. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno