Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul Berenson a Carrie Mathisonová se potkávají ve velmi choulostivé situaci, díky níž si Cariina dcera Frennie odnese z dětství další noční můru. Sestra bývalé agentky je rozhodnuta přikročit k zásadnímu rozhodnutí. Mezitím členové výboru politických stran žádají, aby prezidentka Elizabeth Keanová odstoupila ze svého úřadu. Čtení mezi řádky již nestačí – tlak na Moskvu se zdá být nevyhnutelným. Svár mezi americkou CIA a ruskou GRU je na spadnutí. A nebezpečný agent Jevgenij Gromov už se nehodlá déle skrývat za programovými kódy… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé v sedmé řadě jsem neměl chuť vyhledávat nedostatky, protože mě děj epizody opravdu bavil. Dokonce jsem se mohl naplno zasmát, vysvětlení agentů, jak mohli přijít o cenného svědka, bylo dokonalé:-D Díl považuji za povedený, přestože si myslím, že scénáristé neustále kopírují dramatické rozhovory mezi sestrami z předchozích řad. Klidně by mohli použít větu: (Maggie) "Dávám ti 67. poslední šanci, jinak..." ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa to rozbehlo. Až v tejto epizóde považujem prienik všetkých dejových línií za dostatočne intenzívny a premyslený na udelenie vyššieho hodnotenia. Nechýbali jej lži, premyslené intrigy, rázne kroky postáv, vypäté emotívne situácie, ani akcia. Dobre napísanej epizóde zdatne sekundovala réžia a diváka tak nechali tvorcovia v napínavom očakávaní. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu ale jistě nám to začíná tak nějak sklouzávat do stále stejnější šedé rutiny ... (ani nevím proč se na to ještě dívám - asi proto že první 2-3 série byly celkem zajímavé a nápadité ? ). V každém (krátkém) díle už se teď jen v různém pořadí a ve stejných kulisách začínají pořád dokola mechanicky omílat a kombinovat stále stejné neměnné prvky a motivy: 1) hysterická Claire přestala brát léky a to prý není dobře 2) Claire rychle odhazuje nepohodlnou chudinku dcerku do školky - I love you honey - a zapomíná ji vyzvednout (v rámci patetického a neodkladného hobby odhalovat zásadní protiamerické útoky s partičkou dalších nezaměstnaných pouličních kamarádů) 3) sestra jí už postopadesáté vážně opakuje že je kráva 4) jako rutinní nástroj ke získávání nebo naopak vymazání cenných informací neváhá odtažitě použít svou ... ehm .. 5) zkostnatělá, nesympatická a silně nepravděpodobná "prezidentka" se bojí o práci 6) obstarožní Saul si pořád cosi šišlá do tučných vousů a pracuje v garáži ("we are out of time, madam President") 7) a za všechno může Kalousek ... pardon - Rusové (arabové už sekají dobrotu ?) Trošku to už začíná připomínat kafemlýnek Blacklist ? ()

Konev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Amerika čelí útoku! Musím ji zachránit! Beze mě to nezvládnou!" A pořád dokola. Kde je mateřský cit, kde je její láska k dceři, kde je do prčic její rodinný život? Už mě to vážně štve. Říká, jak jí CIA využila a vykopla a pořád se jí cpe do .... ()

Reklama

Reklama