Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné, má to plno dobrých vtípků a narážek, jen... jen je to hodně zbrklé, nestačím vstřebat jednu věc a už je tu další a další.. Rád bych si ty nápady chvilku vychutnal. Navíc, pokud jste viděli trailery, viděli jste velké množství vtipů a nápadů. Film tak mohl být delší a děj trochu rozvláčnější. Obávám se tedy, že jsem měl přílišná očekávání od Aardmanovsky praštěného světa a jeho výtvarníků. Očekávám, že na Piráty! zapomenu asi stejně jednoduše, jako na Flushed Away (které jste mi připomněli až ve zdejších komentářích). PS: Hudba dobře zvolená. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Piráti jsou skvělí a upřímě mě překvapilo, jak jsem se bavil. Technicky bravůrní práce, příběh v rámci žánru v pohodě a několik opravdu povedených zábavných situací. Bavil jsem se parádně, pěkně to odsýpá, vůbec nenudí a navíc skvělý dabing v čele s Trojanem, který tomu dal opravdu hodně! Věřím že dabing převyšuje originální znění. Nemám důvod nedát 4* :) ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Chcete-li dosáhnout úspěchu v animovaném filmu o pirátech, musí obsahovat následující klíčová slova: knihovnice, vilejši, Jane Austen a blboun nejapný. Je dobré přečíst si i předlohu, byť si z ní tvůrci moc nevzali. Dokonale ale vystihli celou posádku i Černého Bellamyho. Co dodat? Jsem ráda, že Piráta s šálou namluvil Martin Freeman. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Není to vědec, je to skautka! Není to skautka, je to pirát!" Plastelínoví piráti vedení kapitánem Pirátským Kapitánem brázdí moře pod zlověstně vyhlížející vlajkou s lebkou a dvěma zkříženými šunkami, loď mají napěchovanou srandou a já jsem moc, moc rád, že jsem je zastihl v kině. Tak jako díky nim jsem se totiž dlouho nepobavil. Aardmani se vytasili s nepřeberným množstvím všech možných fórů pro malé i velké, dali průchod pověstné nápaditosti a hravosti, do zbraně povolali i postavičky jako Charlese Darwina a jeho domestikovaného (gromitovského) opičího sluhu, hysterickou královnu Viktorii, Jane Austenovou a Sloního muže (nevěděl jsem, že ti dva spolu chodili), na pomoc si přizvali parádní soundtrack (když škuner vyplouval směrem na Londýn a začali burácet The Clash a jejich London Calling, chtělo se mi vážně po pirátsku zařvat)... A vzniklo neodolatelné dobrodružství, které v lecčems připomíná ty nejlepší Asterixovy příběhy. No fakt (a teď nemám na mysli jen to kouzelné kreslené cestování po mapě, při němž jsem se mimo jiné dozvěděl, jak vznikl Panamský průplav)! Tak tedy třikrát hurá! A jak říká Pirátský Kapitán: "Nic není nemožný, když nepřemejšlíš!"__P.S. Dabingu se nebojte - Ivan Trojan je v hlavní roli bezchybný. Stejně tak Eliška Balzerová coby královna.__P.P.S. Viděl jsem 2D a vůbec mi to nevadilo, třetí rozměr bude nejspíš hlavně tahák na peníze. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Podobne ako ParaNorman aj Pirates! padajú na sfušovanom scenári. Zápletka so súťažou o piráta roka musí prísť k smrti neoriginálna aj dvanásťročným deťom. Naopak až príliš zvláštne pôsobia v príbehu Charles Darwin, dodo a kráľovná Viktória. No v prvom rade to nie je vôbec film o pirátoch. Väčšia časť filmu sa odohráva v Londýne ako na pirátskej lodi a vedecký objav vyhynutého vtáka dodo tu má väčší priestor ako pirátske dobrodružstva. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně v londýnském pubu U spolknutého navijáku a ve scéně v Lonely Street se objeví Joseph Merrick, známý jako Sloní muž. (Tomihiro)
  • Snímek byl natočen na motivy knih "Pirates" Gideona Dafoa, který k příběhu napsal i scénář. (Terva)
  • Na natáčení se podílelo kolem 300 osob, mezi kterými bylo na 33 animátorů a 41 fotografů ve 4 studiích. (Thomas05)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama