Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Plastelína je ještě pořád úžasně zajímavá věc, Aardman ale tentokrát trochu škobrtá v zábavnosti. Nejslabší je rozjezd - než se začně něco pořádného dít, sedačka si tiše postěžuje na několik neklidných poposednutí. S příchodem do Anglie je to už lepší, vyložená radost z akce ale stejně přijde až na konec, který hodně připomíná PIXARovské Up!. Milých vtípků, chytrých gagů, a všeho podobného jsou sice ve filmu mraky, jenomže i takový Slepičí úlet byl o třídu zdařilejší. P.S. Škoda chybějící verze s orig. dabingem v naší zemičce: Trojan je fajn, ale Hugh Grant by možná byl coolovější. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Teda nevim jak ostatní, ale já se celkem bavil. Některé gagy byly sice již ohrané a jiné lehce prokouknutelné, ale hlavně cestování po mapě a vyhazování červených balónků pro zvýrazněný mapy mě potěšilo. Stejně tak irské stepující krysy. Prostě správná porce uvolnění a legrace, které jsem od autora slepičího útelu očekával. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Aardmani jsou rozpustilí hračičkové i pod supervizí velkého hollywoodského studia. Opět jednoduchá storka, opět obalená tunami sofistikovaných fórků, roztomilých nápadů, nečekaných návštěv (svůj moment tu mají i Jane Austen či proradný Charles Darwin) a hlavně extrémně vypiplaných, krkolomných, invenčních akčních srandiček. Jack Sparrow mává z pirátského hřbitova, Pirátský kapitán vládne. 90% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ardmanovci tentokrát cielia na menšie publikum, ale skôr iba vekovo a nie na deti ľubovoľného veku. Nezaujala ani zápletka, ani Londýn, ani kráľovná. Ako exemplárny príklad môjho sklamania zo štýlu humoru Pirátov uvediem pokusy hlavného hrdinu o prepad niekoľkých lodí, pričom štyrikrát po sebe narazí na posádky bez pokladu. Sledujeme tak v podstate viac krát opakovaný jeden vtip, čo určite poteší menších divákov, mňa to skôr otrávilo. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Piráti jsou skvělí a upřímě mě překvapilo, jak jsem se bavil. Technicky bravůrní práce, příběh v rámci žánru v pohodě a několik opravdu povedených zábavných situací. Bavil jsem se parádně, pěkně to odsýpá, vůbec nenudí a navíc skvělý dabing v čele s Trojanem, který tomu dal opravdu hodně! Věřím že dabing převyšuje originální znění. Nemám důvod nedát 4* :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Pirátská loď, která byla pro potřeby natáčení postavena, vážila 700 kg a její délka činila přibližně 4,2 metru. (Thomas05)
  • Charles Darwin byl ve skutečnosti členem společnosti Gourmet or Glutton, ve které se mimo jiné pojídala neobvyklá zvířata, jako sovy a papoušci. (HellFire)
  • Snímek byl natočen na motivy knih "Pirates" Gideona Dafoa, který k příběhu napsal i scénář. (Terva)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama