Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Nezdařená předávka rukojmích udělala z nás všech debily (takže vy imbecilové jste si o stupeň polepšili, gratuluji:)) a málem pohřbila celý film. Ale jinak jde o drsnou story s politicky zkorumpovaným pozadím (zadnicí) a s praktikami staré školy, která svým vendetovským machosrdíčkem dokázala infikovat i takové ostřílené mazáky zdejší arény, jakými jsou nepochybně verbal, ricci.s, Šakalík či Stano21. A to už je co říci, do rici. Je ale fakt, že já bych těhuli taky měl strach opíchat. Vždyť ten plod je hlavou dolů, co kdybych to tomu malému strčil do pusy? :O Co by mě zajímalo ale upe nejvíc, je, jak se frantíkům podařilo pro tento film zkřížit Liama Neesona s Robertem De Nirem. 74% // Dodatek k dotazu slečny Lord.Jim: Stano21 svůj koment smazal poté, co jsem se nenechal od něj zviklat, abych smazal já ten svůj. A potom, co jsem mu sugestivně vytknul, že maže Písmo Svaté (jelikož z něj ve svém komentu citoval), propadl "nmk" a dobrovolně opustil tento svět. // ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně to, co chci – přiměřená poutavá stopáž, nonstop nepolevující akce, přestřelky, honičky a alespoň nějaká šablonovitá kostra, které se film drží. Tempo je skvělé a film téměř nemá hluché místa a i přesto, že nejde o nic dosud neviděného nebo originálního, já se dobře bavil, a o to jde především. Solidní nadprůměr, který díru do světa neudělá, ale kouká se na něj prostě dobře. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitný adrenalínový akčný thriller plný streľby a naháňačiek, napínavý od začiatku do konca. Akčákom veľmi neholdujem, ale tento je slušne nakrútený a nechýba ani dostatok mŕtvol. Plný súhlas s verbalom. P.S. Škoda, že mi zmizol "duch smilstva", čo už, bude mi rozhodne chýbať chalanisko. A to akurát teraz, keď sme sa skamarátili :-( ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Renesance kriminálního žánru ve Francii je v posledních letech spojovaná především se jménem Oliviera Marchala, ale v mých očích ho předčí můj nejnovější objev Fred Cavayé. Viděl jsem už jeho Nevinnou a řekl jsem si, že tenhle režisér umí a stojí za pozornost. Se svým Limitem mě nejenže nezklamal, ale dokonce výrazně překvapil. Není to žádné umělecké veledílo, nýbrž perfektně šlapající žánrový kousek z oblasti akční krimi. Už víckrát jsem napsal, že akční filmy v mých očích obvykle sráží fakt, že si plně vystačí s vlastní akcí a s tím ostatním, tzn. s hereckými výkony a především se scénářem, si nelámou hlavu. Tady to neplatí, nemusíte se kladivem mlátit do hlavy, abyste akceptovali ty nesmyslné motivace, hloupé jednání a stupidní děj. Přiměřeně krátký adrenalinem nabitý film, kde je obyčejný chlápek a otec rodiny z ničeho nic vržený do světa zločinu a musí se zoufale snažit, aby neztratil nejen svou pověst, ale i svůj život a život svých nejbližších. Ne že bych tady nenašel menší logické zkraty, ale v rámci žánru jsou to naprosto opomenutelné detaily. Převážnou většinu mnohem slavnějších akčních titulů nechává Limit daleko za sebou v poli poražených. Dobře typově vybraní neznámí herci, scénář, který umí překvapit a hlavně nenechá vydechnout, dynamická režie, to všechno dělá z Limitu zážitek, jaký se v případě neznámého titulu podaří jen jednou za čas. Celkový dojem: 90 %. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Sakra, tak tohle si nechám líbit. Nadupaná akční podívaná po vzoru 96 hodin. Frantíci tyhle příběhy umí. Není absolutně žádná možnost se při sledování tohoto filmu nudit. Stopáž je zvolená velmi dobře, herci jsou samozřejmě pro průměrného diváka takřka neznámí, ale není zde žádný, který by mi vyloženě vadil. Příběh je hodně kvalitní, zápletka je zajímavá, akce je brutální, adrenalinová a napínavá. Já opravdu nevím, co bych zde vytknul. Bomba. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama