Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Recenze (100)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Miluji čokoládu. A zamiloval jsem si tento film. Benoît Poelvoorde a Isabelle Carré vytvářejí patrně nejpodivnější, nejroztomilejší a nejzábavnější milostný pár v dějinách francouzské komedie. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto bolo také skvelé, ako všetka tá čokoláda a Benoît Poelvoorde neskutočný. Odporúčam ... film vám urobí určite výbornú náladu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Prima Love - je potřeba napsat víc? Isabelle Carré je na tu roli stará, stále si košile převlékající Benoît Poelvoorde málo srandovní, ale jako celek a pohodovka po holky to docela funguje. Jenže já nejsem cílovka, a tak se tentokrát držíme při zemi. Jo, a viděno v dabingu (což automaticky znamená body dolů, srovnáme-li s možností originálu), ovšem Josef Carda to komicky hodně vytáhl a za to palec hore. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

MOTTO: "DOUFEJME, ŽE SE NÁM NIC NESTANE" Rozverný, francouzsko-belgický balíček čokolády pro všechny nesmělé, kteří se léčí z životních děsů :-) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Vďaka za francúzske filmy! Milá romantická ľahká komediálna oddychovka, pri ktorej sme si s Nunkou museli otvoriť čokoládu:) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jemná až vzdušná francouzská komedie o namlouvání a prosazování se chorobně nesmělých lidí.Není to komedie třaskavá, spíš vyvolávající lehký úsměv a příjemnou pohodu. Postupně ale začne sklouzávat k očekávanému konci přes dost násilně nahazované překážky. Přitom by se daly vymyslet i věrohodnější zádrhele, které něžnou dvojici oddalují od vysněného završení. Škoda, že peripetie s neodolatelnou čokoládou a znovuobživnutím skomírající továrny na cukrovinky se najednou úplně vytratily. ____ I tak mě ale začátek filmu ponořený do vůně čokolády navnadil natolik, že jsem snědla jedinou čokoládu, kterou jsem doma našla. A to byla na vaření :) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Každý příspěvek proti stádní nicotnosti stojí minimálně za 5* 👏 😋 ✌Scéna v hotelu: "Budu spát na gauči.. Aaa ale není tu gauč." 😆 💑 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Sladká a roztomilá čokoládová komedie, která vás pobaví, rozesměje, dojme i pohladí. Isabelle Carré opět září, ona dokáže střihnout jakoukoli roli a Poelvoorde je velmi zdatný komik, kterému takové role náramně sedí. Je to ale možná nejkratší francouzský film, jaký jsem kdy viděl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přes mé neustále upozorňování na to, že nemám rád Francouze, jsem si po včerejším úspěchu (Populaire (2012)) zreprízoval další galskou romantickou komedii a opět jsem nelitoval. Když se totiž do sebe zamilují úzkostlivý "továrník" a neméně úzkostlivý poustevník, může to být opravdu vtipné. A protože právě Francouzi přišli svého času na to, že by mohla láska procházet žaludkem, degustuje se ve filmu čokoláda. A já čokoládu rád. K tomu mě navíc bavili všichni nevyrovnaní, i přes "továrnu" na čokoládu jsem neměl pocit, že by bylo příliš přeslazeno, zato byla celá záležitost lidsky milá a disponovala sympaticky jemným humorem. / Poučení: Jsi ve stresu? Jdi do fiží. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadherna romanticka komedia o dvoch ostychavych ludoch. Benoît Poelvoorde znova dokazuje, ze je viac ako len blaznivy komik a chemia medzi nim a Isabelle Carré funguje na jednotku. Skoda, ze film nema aj nejake dalsie vyraznejsie vedlajsie postavy. Vdaka tomu je stopaz dost kratka. A aj tak sa tu najde par trapnych scen, ktore mi prilis nesedeli, takze preto to nie je uplne bezchybny 4 hviezdickovy film, ale kedze si ho urcite este pozriem, tak tesne tu stvrtu hviezdicku dam. 7/10. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Nedávam päť hviezd, pretože mi vzťah hlavných aktérov pripadal unáhlený, a taktiež som medzi nimi necítila chémiu, no neviem, či to bola chyba hercov, alebo je to typický francúzsky/belgický štýl romantiky. Inak som sa pri filme dosť nasmiala, aj posmutnela, keďže v mnohých veciach trafil do čierneho. No osobne ma už unavuje spojenie čokoláda-láska. Ja sa po čokoláde cítim dosť letargicky, skôr by som volila veľkú ovocnú misu či pohár - jedlo, ktoré ťa má rado aj naspäť (lebo, nie je cukor ako cukor.) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak to bol film presne pre mňa a presne o mne, akurát oveľa zábavnejší než môj život. Nemohol som sa ubrániť úsmevu pri pohľade na Benoita, ktorý zažíval presne tie situácie, aké zažívam ja, dokonca aj tie jeho cvičenia od psychológa akoby okopčené odo mňa. Celkovo filmy, kde postavy majú rôzne fóbie, mám v obľube, ale toto mi fakt sadlo, asi to bude jeden z mojich obľúbených kúskov. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Oslava čokolády v hřejivé a velmi vtipné francouzsko-belgické romantické komedii s naprosto odzbrojující hlavní dvojicí a řadou zábavných situací.Celou dobu jsem se usmívala jak sluníčko a jako milovnice čokolády bych strašně ráda ochutnala tu kombinaci se zeleným čajem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Nepůjdeme na procházku?" ....situace: venku chčije jak sviňa, oni se v tom dešti prochází s úsměvem na tváři...."Nevrátíme se? - Chcete? - Ne nezbytně." Taková krásná francouzská romantická komedie, která se výjimečně neodehrává mezi mladými puboši nebo osobami těsně po třicítce, ale mezi "obyčejnými" postrašími a nikterak fyzicky přitažlivými lidmi. To ale právě vůbec nevadí a naopak dodává to filmu takovou lehčí atmosféru, zvláště když oba z nich trpí velkými problémy mluvit s lidmi, nebo vůbec být v jejich společnosti. Je zázrak, že se ti dva našli. Perfektní scénka byla v mini autě, kde se namačkali všichni pracovníci továrny na čokoládu a sledovali "neskutečně nenápadně" Angelique. Dvěma slovy je tento film 'dokonale krásný'. ()

PAGE 

všechny recenze uživatele

Když se u komedie směji (špíš řechtám) až mi tečou slzy, nezbývá mi než dát pět hvězdiček. Absolutně perfektní komedie!!! ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Venustrafóbia je dozaista prekérna fóbia. A možno ju mám tak trocha aj ja :D (teda ja som si ju diagnostikoval, takže to nie je isté). Ale toto bolo dajako zaseknuté. Ono síce ona pekne odpadávala, on krásne utekal ale dajako mi ta súhra nešla dokopy. Ale dostal som chuť .... na čokoládu :o ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Na tuto malou nenápadnou komedii bych nejspíš nenarazil bez zdejších spřízněných duší a byla by to škoda. Jde tu o sbližování dvou nesmělých duší, které nám film předvádí lehce s jemným humorem a citem pro poetiku. I když vlastně nepřináší nic nového a je to vlastně celé hrozně naivní, tak si troufám dát i silnější čtyři hvězdičky ... a když potěší příště, tak 5 hvězdiček ji nemine. Doporučuji širokému publiku. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný romcom s ještě příjemnější stopáží. Myslím, že jinak než s tabulkou čokolády a horkou čokoládou v hrnečku se to ani sledovat nedá. Moc fajn stylizace, která odsýpá přímočaře a ani jednou neuhne. 7/10 ()

1frida2 

všechny recenze uživatele

Režisér to pojal tak, že tam nanosil ode všeho něco-trošku artu, pro inelektuály, trošku "Amelie" pro rozjívené, trošku romance pro dojetí. Celek ani ryba ani rak. ()

Reklama

Reklama