Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Recenze (461)

havran 

všechny recenze uživatele

Paní Poledňáková by se měla dát dohromady s panem Troškou, tato tvůrčí dvojice by byla nebezpečnější, než zbraně hromadného ničení... Smutné, fakt smutné, kam míří česká komedie... ()

Araliya odpad!

všechny recenze uživatele

To bola taka neskutocne parodicka vecicka, az som to dopozerala do konca. A jedine preco som to prezila, ze tam hrala Eva Holubova. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Mají cvičený kozy.“ Na prvním dílu se mi nelíbilo téměř nic, k druhému dílu mě dohnala jen zvědavost, nakolik bude druhý lepší či horší. Dopadla bohužel druhá varianta. Nepříjemné a nepřirozené postavy zůstaly, jen se zmateně pohybují v exotičtějším prostředí, přičemž jejich jednání postrádá jakoukoliv logiku. Jednotlivé scénky tak vypadají jako skeče plné nervozity, řvaní, běhání a hysterie. Trochu mi to připomínalo Kameňáky nebo Babovřesky. K tomu halda tak explicitních reklam, jako jsem neviděl už dlouho. Marně tak přemýšlím, co se mi na filmu líbilo, takže asi nic, dokonce ani ta atmosféra Maroka na mě nedýchla. ()

Gertruda.W odpad!

všechny recenze uživatele

Filmařský průser. Vyhozené peníze. Ostuda bývalé filmařky a jejích kolegů. Ostuda firem utrácejících za PP. Naprosto nezajímavá, nudná a nehumorná reklama. Delší a trapnější reklamní spot jsem v životě neviděla. Jsou peníze opravdu všechno? Kurva hoši gutntag. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Platí to čo pre jednotku. Trocha zábavné, zbytočne dlhé až mučivé. Ale sympatické na oboch filmoch je, že všetky vzťahové záležitosti vrátane tých vážnejších sú riešené zľahka. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Díky Evě Holubové se na to dalo koukat, i prostředí afriky není pro české filmy obvyklé a film dělá zajímavější. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasnej film založený na nepřívětivosti osudu a špičkové herecké zastoupení opět nezklamalo a musím uznat, že podle hodnocení zde jsem čekal daleko horší výsledek, ale je tomu úplně naopak, mě se ti moc líbilo. Občas možná děj příjde takový rozpačitý, nemístný a protáhlý, ale to je jen proto, že to nějakou myšlenku prostě musí mít. Oldřich naprosto precizní na svůj věk a Evička, no já si nemůžu pomoct, pro mě to byl zážitek jako el-clasico :) . Jestli tu někdo tvrdí, že tento film a jeho předchůdce byly horší, než Okresní Přebor, tak se teda opravdu na mě nezlobte, ale já jsem si užil tyto dva filmy daleko víc a podle hodnocení lidí po filmu okolo u přeboru říkali, jaká je to kravina. Všichni co seděli v kině a sledovali Líbáš jako ... a .... , tak se smáli a měli daleko přívětivější hodnocení :) ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si vůbec někdo může dovolit tohle nazvat komedií, opět jedna česká blitka, kdyby celý film byl jeden záběr na lejno v trávě, vyšlo by to na stejno... ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Pro nafilmování této rádoby komede, by plně postačila např. Řitka, jenže proč ne Maroko, když spozoři ochotně cálují !!! Škoda, naprostá degradace režisérského umu paní Poledňákové. ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

Jako celek film na mě působil dosti zdlouhavě, spousta scén a dialogů byli zbytečné. Když se nad tím zamyslím i spousta situací byli dost nereálné, ale je to prostě komedie. Vypnout hlavu od starostí a vložit DVD s tímto filmem do přehrávače. Holubová výtečná, jedna z našich nejlepších hereček! ()

CaMMe odpad!

všechny recenze uživatele

Známka kvality není za břicho se popadající celé kino, jak tady někdo píše. Když v něm sedí lidé, kteří jsou schopni zaplatit za poslední filmy Marušky a klidně na ně jít v sedm ráno po prokalené noci, protože už prostě nemůžou spát. Přesně pro tyhle lidi to je. Ano, kdybych po roce koukání na VéKáVéčka a Ordinaci narazil na tenhle skvost, asi by mi to taky vykouzlilo úsměv na tváři. Absolutní a nejhorší dno, kdy kurevsky urážím odpad. 0% a to jsem hodně přidal. ()

katuuuska 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tu vidim jisté zlepšení oproti prvnímu dílu, trapnost sice zůstala, ale ne v takové velké míře. Holubovou mám ráda i když maličko přehrává, ale to se jí dá odpustit si myslim. ()

thomasnikrs odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby předabovali Magálovou, tak by to možná dostalo jednu *, ale takhle? Kdybych chtěl říct, že jsem v životě neviděl nic horšího.. tak ano..LÍBÁŠ JAKO BŮH. ()

Bredy65 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu jaké filmy dokázala paní Poledňéková točit a to co předvádí v tomto filmu, navíc narvaném celkem dobrými herci, dávám 0. To se snad nemohlo stát ani v Absurdistánu. Nedá se na to koukat ani 5 minut. Pokoušel jsem se na to dívat už podruhé, ale opět to nešlo. ()

miki68cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět soubor reklam, běhajících lidí jak při průjmu, trapných dialogů a nevtipných hlášek pusťte si tento slabý snímek. Po poměrně nadějném prvním dílu se podařilo paní Poledňákové zničit prakticky vše. Paní režisérka, autorka a scénáristka vnesla do filmu svoji nervozitu, schizofrenii a nevkus. Tento reklamní šot vřele nedoporučuji, pokud si nechcete zkazit názor na soudobý český film ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle: dávat pozor jsem vydržel tak 10 minut, po půl hodině mě film nudil a za 45min jsem už u něj vesele spal. Probrala mě 10 min před koncem Eva Holubová v nějaké své ukřičené scéně :D Na Jirky Bartošky se nedá dívat - to je něco otřesnýho. Jinak Langmajera nemám rád už dlouho a krom Kaisera a Issové se tam taky už není moc na koho koukat :( Nudnej film, nudný lidi, prostě ztráta času - nikdy víc.. Dám 1 hvězdičku z milosti a úcty k účtu, kterej vznikl, když poslali tu bandu do Maroka :D ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Polednakova opet ukazala, ze schopna tocit vizualne zajimave filmy a vyplnit divakovi 108 minut aniz by film obsahoval jakoukoliv elementarni logiku konstrukce deje. Myslel jsem si, Krokodyli byli jen takovy ulet. Ale on je to spis standart. Kdybyste se me zeptali, o cem to vlastne bylo, fakt bych nebyl schopen rict snad ani jednu vetu. Je to v podstate kolaz, slepenec nelogickych scenek, ktere maji k normalnimu jednani a konani lidi na mile daleko. Trochu mi to pripomina domaci video o tom, jak si par ceskych hercu udelalo vylet do Maroka a sem tam nekdo z nich zapnul kameru. Mysllim, ze je priznacne, ze hlavni sponzor teto sracky, pojistovna direct, na ceskem trhu po premiere zkoncila. Ovšem v zemi, kde nejčtenějším deníkem je Blesk, může o TOTO být divácky nejúspěšnějším filemm roku. ()

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama