Reklama

Reklama

Herkules a Xena: Bitva o Olymp

  • USA Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Olympus (více)

Obsahy(1)

Hercules, Xena, Gabriela a Iolaus musí spojit své síly a pomoci řeckým Bohům porazit čtyři mocné Titány, které osvobodila zlá Bohyně Héra, aby s jejich pomocí ovládla svět. (Stegr)

Recenze (11)

Lenii odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs pohledět. Tupý, debilní, prostě úplně příšerný, ale i přesto na to člověk kouká, protože ho zajímá, jestli to alespoň na konci nebude trochu normální. Ale kdepak. Za příběh - 10% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V dobách největší slávy obou seriálů měli za sebou už všechny experimenty, včetně muzikálu. Animovaný film (opět s chytlavou hudbou) byl tedy dalším krokem vpřed. Maximální nadšení podtrhuje fakt skvělého výběru vedlejších postav, klasické zápletky a toho, že Herc a Xena vždycky měli na sebe tak málo času ;) Pátá * za transformer-Gabrielle. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Boj se dal předpokládat. Muž proti Ženě. Odvěký, a vždy s otázkou: Dohodli se. A dokáží dohodu dodržovat? Ne? Kdo ji porušuje? Jsou spolu nebo od sebe? Atd. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohodě. Kresba je sice trochu zvláštní, ale mne osobně tento styl sedl a líbil se mi, jen ty pohyby jsou místy trochu krkolomné, ale co chtít od video filmu, že? Dalším velkým plusem je hudba a i písně jsou kupodivu snesitelné, dabing v pohodě (jak na originálním, tak českém znění se podíleli stejní dabéři)... Kazí to však slabší scénář a fakt, že je film spíše určený pro děti. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být vtipnější. Ta animace je fakt děs. Ano, jsem infantilní. Zároveň viděno ze zoufalství - netočí se kvalitní hrané filmy !!! ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Co se děje scénáře, nezadá si tento animák s hranými filmy o Herkulovi a Xeně. Dabing postav. jak v originále, tak u nás zajišťují dokonce stejní lidé jako v hraných dobrodružstvích. Bohužel mínusem je zde velmi nepovedená, až ošklivá, grafika. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavý animák. Grafický styl se mi nelíbil, postavy byly blbé, bylo to nevtipné, nenapínavé a unavující. Nutno přiznat, že seriál Xena je mi z duše protivný a přijde mi nééééééééskutečně trapný, ale nemyslím si, že by mě to nějak ovlivnilo. Přišlo mi to prostě nudné. 40% ()

JP84 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná grafika kdy všechny postavy zvládají jen dva výrazy v obličeji a celé to vypadá jak z nějakých 70. let. Úplně jsem čekal, kdy se tam prožene Road Runner s Coyotem v patách. ()

neo_ap 

všechny recenze uživatele

No, už jsem viděl lepší animáky. I co se samotného Herkula týče. Ale na druhou stranu, i přes otřesnou grafiku, se na to dalo dívat. Může za to asi děj. Který není komplikovaný, a rychle ubíhá. Potěší i namluvení postav herci. Což film přibližuje seriálovým předlohám. 25/100 ()

Reklama

Reklama