Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

yntelygent 

všechny recenze uživatele

Hoci to uz ma 10 rokov,prvy krat som si to pozrel az teraz...vela ludi to prirovnava k serii Taxi,ale toto podla mna ani zdaleka nedosahuje taku uroven,aj ked rukopis Luca Bessona je obcas citit....aj v Taxi bol napr.Frederic Diefenthal akoze looser,ale postava to bola svojim sposobom sympaticka....tuto bol luzer ozaj luzer a clovek mu to aj zelal....lebo bol blb.....skratka nesympaticke obsadenie....a cele take nemastne neslane....ked budem chciet oddychovku na zimny vecer,tak si radsej pustim neviemkolko krat opakovane niektoru cast Taxi,ako toto... ()

Prothean 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to ''taková ta oddechová komedie''. Některé scény byly povedené a některým se dalo dokonce i smát, ačkoliv to trochu připomíná Bessovu trilogii filmů Taxi a film Kurýr s Jasonem Stathamem. Film je podle mě docela zbytečně dlouhý takže počítejte, že přibližně po prvních 60ti minutách vás film přestane bavit a zbylých 30 minut vás bude nudit a ke konci filmu vás stejně nic nepřekvapí, protože to končí klasickým happyendem. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to pozitivně překvapilo. Čekal jsem teda mnohem větší blbost. Sice herecké obsazení a výkony hodně kolísají, ale film to dohání na docela povedeném scénáři s vtipnými situacemi a dialogy. Byly tam fakt chvíle, kdy jsem se smál. Hudba se mi tu taky moc líbila, akorát ne to Samovo vyzvánění na telefonu, to bylo už v půlce filmu na zabití, ale jinak celkově je to koukatelné a určitě příjemná oddychovka. 65% ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Nenáročná bessonovsky laděná oddychovka, které bych odpustil všechny nelogičnosti bláznivé zápletky kromě jedné. S takovou fúrií bych nevydržel ani minutu, natož riskovat život. Sbalil bych prachy a zmizel. A kdybych se snad náhodou nechal vtáhnout do té šílené hry a dostal se dál, tak sbalím, co mi zrovna zůstalo (v lepší případě i s pěknou pětadvacítkou) a nebudu si hrát na dědečka co měnil až vyměnil. Francouzi ale nejspíš neznají českou lidovou slovesnost, a tak končí... však se podívejte sami jak. 50% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé? Ano. Zábavné? Určitě. Luc Besson? Ano. Ne, toto není pokračování "Kurýra", alias "Kurýr 4", ale úplně jiný film, který není vůbec tak stupidní, jak jsem si zpočátku myslel. Zápletka sice ohraná, jak stará gramofónová deska, ale funguje. Nejspíš díky ústřední postavě, ta je totiž zahraná fakt dobře a mé sympatie měla okamžitě. A ta nájemná vražedkyně? Ano. Na jedno kouknutí komedie plně vyhovující. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama