Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Prothean 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to ''taková ta oddechová komedie''. Některé scény byly povedené a některým se dalo dokonce i smát, ačkoliv to trochu připomíná Bessovu trilogii filmů Taxi a film Kurýr s Jasonem Stathamem. Film je podle mě docela zbytečně dlouhý takže počítejte, že přibližně po prvních 60ti minutách vás film přestane bavit a zbylých 30 minut vás bude nudit a ke konci filmu vás stejně nic nepřekvapí, protože to končí klasickým happyendem. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, ale ani neurazí. Děj je nalajnován přímo, takže hned je jasné, že ten nedochvilný vůl na skůtru je hlavní hrdina a loser v jedné osobě. Tu svatbu, na kterou má s přítelkyní dorazit nestihne a ten "rychlý" kšeft nebude zas tak rychlý. Je to vlastně typická "francovka" jak blbec ke štěští přijde, ale než se tak stane čekájí ho trapasy a přetahování s mafií. Po slabších filmech dorazil Besson s něčím lepším a já doufám, že Catalinu Denis zase brzy uvidím. ()

Reklama

srolyma 

všechny recenze uživatele

Tady si Frantíci zcela nepokrytě parazitují na úspěchu série Taxi, taxi. Jen vyměnili smolařského taxikáře za smolařského poslíčka na skůtru, jinak vše naprosto stejné. Nespokojená vdavekchtivá snoubenka, problémy s policií, zločinecký gang, do toho zběsilé honičky, sem tam nějaká ta humorná postavička. Ale proč ne, na průměrné pobavení to úplně stačí. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé? Ano. Zábavné? Určitě. Luc Besson? Ano. Ne, toto není pokračování "Kurýra", alias "Kurýr 4", ale úplně jiný film, který není vůbec tak stupidní, jak jsem si zpočátku myslel. Zápletka sice ohraná, jak stará gramofónová deska, ale funguje. Nejspíš díky ústřední postavě, ta je totiž zahraná fakt dobře a mé sympatie měla okamžitě. A ta nájemná vražedkyně? Ano. Na jedno kouknutí komedie plně vyhovující. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, celkem svižná akčně humorná záležitost. Bohužel je to trochu zmatené a i když Frantíci mají praxi v úžasně trhlých komediích, tady je to tak nějak špatně podáno či co, prostě mě to horko těžko drželo pozornost. Vyhlíží to jako mix všech těch Kurýrů, Taxi atd, ale bere si z nich jen málo. Ale pár světlých okamžiků to mělo, a člověk, nečeká-li mnoho, se celkem zabaví. Za suprovou scénu se sešívačkama to minimálně dvě hvězdy má. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama