Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

V roce 2011 je Lee Yoon Sung úspěšným informatikem, vystudovaným v USA, s kapsou plnou peněz. Ale nebylo tomu tak vždy. Musel si projít tvrdým výcvikem i nemilými situacemi a hlavně musel zjistit, proč musí být tak trénovaný – kvůli pomstě. Pět mužů se sešlo, aby odsouhlasilo smrt mladých vojáků včetně jeho otce. Kdo jsou ti muži? To je Lee Yoon Sungův úkol – najít je a potrestat. Na své cestě za pomstou ovšem pomáhá všem potřebným a stává se „City Hunterem“. (Zíza)

(více)

Recenze (20)

ainny 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných jsem neměla problém ani s Na Nou ani s koncem, i když v podstatě kopíroval moje milované TBDAW. Přesto to ale není nic extra. Politické scény mě k smrti nudily a prokurátor taky. Celý seriál táhl jenom Lee Min-ho a autor hudby. Když už mě to místy nebavilo, tak bylo aspoň co poslouchat. Dala bych i míň, ale to si Min-ho nezaslouží. Dělal co mohl a pohled na jeho kotníky mě nepřestává fascinovat. 3,5* ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Z první půlky jsem měla lepší dojem, druhá byla bohužel slabší. S chemií ústředního páru jsem problém neměla, ale s jejich milostnou linkou ano. Proti romantice nic nemám, ale hlavně v druhé polovině to bylo doslova utrpení. Linka s pomstou se v druhé polovině stala bohužel celkem fádní. A jak už někdo psal, některé scény byly naprosto nelogické a zbytečně to seriálu ubírá. Akční scény byly super, to se musí nechat. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

City Hunter stojí na skvělé zápletce a především na úžasném Lee Min Ho-ovi, kterého my, jeho fanynky, prostě milujeme. Na Na mi nejdříve přišla dost nevýrazná. Později jsem si ji ale zamilovala díky jejímu postoji k celé věci. Jen mi vadilo, že z ní tvůrci chvíli dělali křehkou květinku a chvíli na to mistra bojových umění. Prostě jak se jim to zrovna hodilo. Ale takové nedostatky se ve filmech i seriálech objevují často. Podobně jako s hlavní hrdinkou jsem to měla se soundtrackem. Zpočátku mě moc nezaujal, ale na konci jsem se na něm stala totálně závislá. I když jsem si asi desetkrát řekla, že se tohle dorama přeceňuje, stejně mu nakonec dávám 5*. A ano, přiznávám, oči Lee Min Hoa v tom hrají svoji roli. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi opravdu zamotal hlavu. Přiznávám se, že velký podíl na tom měl Min-ho Lee, na kterého je radost pohledět. Akční scény byly fámózní, záplatka kolem pomsty skvěle promyšlená, soundtracky extrémně návykové (Suddenly a It' all right). Hlavní dvojice v tom měla malinko zmatek, přesto se mi jejich vystupování líbilo. První polovina seriálu se zaměřuje spíše na vztah mezi nimi, ale ta druhá se vrací zpět k pomstě. Konec byl úžasný. Nemohu jinak než dát 5*. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Hm, tak akoby som to sformulovala. Tento seriál má dve obrovské plus a to je Lee MIn Ho a skvelé bojové scény, ktoré som si vyslovene užívala. Nemôžem sa tu však hrať na žiadneho odborníka na kórejské seriály, ale pravdepodobne preto, že to bol prvý akčný seriál, ktorý som videla, páčil sa mi. Bolo to napínavé, aj keď bol koniec nedotiahnutý, nebolo vysvetlené množstvo vecí na ktoré som ja osobne zvedavá, napriek tomu je to silne nad priemerom. Páčilo sa mi, že hlavní hrdinovia nie sú takí (v angličtine je na to dobrý výraz- DUMB) ako v amerických seriáloch kde je hlavný hrdina maskovaný zločinec............hrdinovia sú oveľa inteligentnejší ako očakávate....práve preto je to naozaj nadpriemerný seriál.......80% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Herec Min-ho Lee tvořil s herečkou Min-yeong Park po skončení natáčení seriálu na několik měsíců pár. Vztah dvojici nevydržel z důvodu nabitého programu obou hvězd. (kklepkaa)

Reklama

Reklama