Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem viděl britskou verzi, která je koukatelná: vtipná, řízná... Na východoevropskou mutaci jsem se proto docela těšil a vzpomínajíc na Hry bez hranic jsem živil naději, jak to zase všem natřeme. Ale to co jsem (tři pokusy jsem jim dal) viděl, mě vyděsilo. Myslím že ti, kteří by snad chtěli i trochu závodit to zabalili při pohledu na nemehla, se kterými si prostě vyhrát nedá. Doposud by se to dalo ještě pochopit - je to show. Ale debilní komentáře Boučka a hlavně té slovenské (s prominutím) slepice jsou na zvracení. Po "králi hory", kdy od našich "borců" došlo k jedinému neúspěšnému pokusu, tato parodie na moderátorku začala všechny líbat a vykřikovat, jak byli úžasní... Nikdy více. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Originální série Wipeoutu je mi sympatická a vždy se rád znovu podívám na to jak si lidé dávají do držky při všemožných držkopádech. O těch to přeci je a druhá nejlepší věc byl komentář moderátorů jejich vtípky a samozřejmě zábavné kreslední fixkou na monitor. Věci které jinde fungují¨v české verzi NOVY !!! kläsicky nenajdete. Místo obyčejných lidí tu jsou rádoby pseudohvězdy a komentář obstarává Libor Bouček. No nechce se vám zvracet už teď ?? ()

Reklama

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení Souboje národů se jaksi zapomnělo na klíčový prvek úspěchu originálního Wipeout, a tím byl humor. Ať už se jedná o různé eskapády soutěžících, rozhovory s nimi nebo perfektní komentáře moderátorů. V této československé mutaci chybí a ve výsledku je to strašná nuda, opakující se v každém díle. Proč se moderátoři chovají, jako by šlo o seriózní sportovní utkání a neustále plácají jak je kdo šikovný, bla bla bla? Snad aby někoho neurazili? Další věcí je, že se v předloze často mění tratě, celá trať a hlavně jednotlivé etapy. Zde je to pořád to stejné dokola, škoda ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen dva díly, ale v podstatě se jedná o to samé, co nám představili Američané. Na kvalitě ubírají jen otravné zdlouhavé rozhovory s československými celebritami. To je ale na můj vkus dost malý důvod, aby to srazilo hodnocení oproti zmiňované americké verzi o 51%... Jinak tam vidíme ty samé disciplíny, takže skoro stejnou zábavu. A ani ne zrovna sympatické duo moderátorů přece nemůže kompletně zkazit celý pořad. A zajímavé, že když to tu některé tak otravuje a dávají odpady nebo po jedné hvězdě, dívají se na všechny díly... Holt někteří jsou asi bez vlastního názoru a musí papouškovat všechny ostatní. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama