Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomhle nesmyslu pozoruhodné a trochu zábavné, je fakt, co všechno dokážou některé sereblity udělat za prachy. K dokonalému požitku bych ještě pozměnil tým, přeci jen mi tu někdo chybí. Já bych tam dal Paici Brnďovou, Bláťku Něrgešovou, Ďurinu Rolincovou, Kakátu Hanychovou a z chlapů Zounara, Romana Skamene, Luďu Sobotu a Honzu Musila. Při představě, jak sebou melou v bahně a dostávají přes ty svoje tlamy si říkám, že bych se na to snad i díval:-)) A kdyby se přidal Suchoš s Geňou, jéje, to by bylo něco ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Mám rada tieto adrenalínovo športové súťaže a rivalita viacerých národov je pre diváka nepochybne atraktívna. Relácii ako takej by som pokojne dala priemerné 3*, naša Československá verzia sa však postarala o značné ubratie jej kvality. Zatiaľ čo ostatné krajiny prišli podať pre svoju vlasť určitý výkon a povyberali do Wipeoutu vrcholových športovcov, atlétov a iné želiezka v ohni, my sa časť čo časť musíme pozerať na neschopné modelky, postarších hercov a to všetko za doprovodu dementných komentov Jany Hospodárovej. Nevadí, že naše "hviezdy" zaostávajú za inými národmi desiatky minút, veď hlavne, že sú vždy najkrajšie, do vody padajú s eleganciou a netreba zabudnúť minimálne 10 krát za večer zopakovať, ako na umiestnení skutočne, ale skutočne nezáleží. A prečo Československý tím??? Toto naše neustále spájanie ma už unavuje a je na čase si uvedomiť, že Česi a Slováci už dávno nie sú na jednej lodi. ()

Reklama

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak dokáže Nova vzít jakýkoliv původně zábavný koncept a nakonec ho úplně překroutit a navrch posrat. Komentátoři se po vzoru svých úspěšnějších kolegů snaží do hry přivést trochu toho napětí a dramatu, ale když to vypadá takhle, tak je to zhola nemožné...a to nemluvím o tom že výběr komentátorů je absolutně katastrofální. Boučka nesnáším a Hospodárová prostě neplní roli, kterou bych od ní čekal - hezky vypadat a smysluplně popisovat situaci. Dále mně vždycky rozesměje, když kamera zajede na ty "obří", "skandující" tribuny s patnácti lidmi, kteří mávají příslušnými vlajkami a drží u toho hubu. Je to prostě brak a za větu "Áááá, jsou tu tenisové loptičky" bych bez pardonu střílel. Jo...a taky by mě zajímalo, proč je tam sakra Česko-Slovenský tým?! Ne, že bych měl něco proti slovákům, ale to ani v jednom státě není dost lidí na to, aby bylo možno postavit plnohodnotný tým? Ale vždyť je to vlastně jedno. S koukáním na Wipeout jsem skončil. To si raději někde pustím Takešiho hrad. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

PROČ, PROBOHA, ČESKO-SLOVENSKÝ TÝM?!? Kdy si konečně někdo uvědomí, že už nějaký ten pátek nejsme jeden stát? Co se samotné soutěže týče, připadá mi úplně stejná, jako originální "Drtivá porážka". Ovšem až na ten ubohý komentátorský doprovod mistra Boučka, díky kterému dávám o hvězdu méně... A JAK VYPADÁ SKÓRE ČEŠI VS. SLOVÁCI DLE MÉHO PEČLIVÉHO POZOROVÁNÍ? První díl: Ondřej Brzobohatý (zaslouží bod), Maroš Kramár (nezaslouží bod), Jana Sováková (nezaslouží bod). Po první epizodě tedy krásných 1:0 ve prospěch Čechů. Druhý díl: Tomáš Skuhravý (zaslouží bod), Filip Tůma (zaslouží bod), Peter Varinský (zaslouží bod, ale těsně). Po druhé epizodě tedy krásných 1:2 ve prospěch Slováků a získali jsme STŘÍBRO. Třetí díl: Barbora Kolářová (zaslouží bod), Jana Mináriková (nezaslouží bod), Nikol Moravcová (zaslouží bod, ale těsně). Po třetí epizodě tedy krásných 2:0 ve prospěch Čechů. Čtvrtý díl: Tomáš Kraus (nezaslouží bod), Patrik Švajda (nezaslouží bod), Martin Trnavský (nezaslouží bod). Po čtvrté epizodě tedy krásných 0:0 ve prospěch nikoho. Pátý díl: Tomáš Bezdeda (zaslouží bod), Barbora Munzarová (zaslouží bod), Lenka Šóšová (nezaslouží bod). Po páté epizodě tedy krásných 1:1 ve prospěch nikoho, ale i přesto jsme získali ZLATO. Šestý/poslední díl: David Kraus (nezaslouží bod), Fero Mikloško (nezaslouží bod), Romana Škamlová (nezaslouží bod). Po šesté epizodě tedy krásných 0:0 ve prospěch nikoho. A máme tu výsledky. Výsledky, ze kterých se mi chce zvracet, ale budiž - vyhráli Češi, a to poměrem 5:3. Gratulace se však ode mě nedočká nikdo, neboť to byly (až na pár výjimek) výkony vskutku otřesné... ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Veru hej, túto show robili vždy zábavnou len suchým humorom nasiaknuté kruté komentáre moderátorov, no čo z nej, keď tí naši komentujú len z povinnosti, nezáživne a s ohranými frázami a umelými ksichtami. To už radšej vypnúť zvuk a nechať to komentovať popíjajúce partie ľudí v bare, čo sa v mojom lokále osvedčilo. Za to ale hviezdice možno dať akurát tak barmanovi a nie tejto relácii. Je to však o niečo dôstojnejšia zábava ako Farmy a Šéfky, tak aspoň tú jednu. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama