Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

bourec 

všechny recenze uživatele

Obsadit do filmu celou seriálovou enklávu špatnejch herců nebyl zrovna dobrej nápad.Spousty z nich děsivě přehrává,navíc ta doslovnost v textech,kdy herci musej všechno s důrazem vyslovit,je až trapná.Navíc některý scény sou legrační(namontujem tam starý výřivky,to bude pecka)myslim že takovou kravinu by tyhle lidi neřešili.Z celkovýho pohledu bych ale ten film viděl tak na čtyřicet procent,dvacet šest je málo.40%. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

To se zase česká kinematografie do něčeho pustila. A já nezazlívám Hranařům námět a celkový příběh. Popravdě si myslím, že to není zrovna nezajímavé téma. Bohužel je to ale natočeno dost naivně, přehnaně a bez silnější atmosféry. Herecky mě to asi spíš potěšilo, ale koukat na Etzlera a Brožovou bylo pro mě občasné utrpení. Mám s nima problém, a to se po tomhle filmu nezmění. Langmajer a Dlouhý paráda. Pak taky mi dost přišlo, že se to zkoušelo dost dorovnávat Holywoodu. V tomhle ohledu bych neřekl, že to je úplnej propadák, jelikož například kamera byla skvělá. Jen mi přišlo, že to tvůrci natahovali, námět špatně uchopili a nevyužili ten pravý potenciál, což je velká škoda. Snad příště. 45% ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nemám problém s blábolivým scénářem na úrovni béčkové thrilleru ze zámořské produkce, byť ty postavičky jsou jedna šablonka vedle druhé, o dialozích, které trhají uši, ani nemluvě. Vadí mi paradoxně to, že ten film Zdeněk Kubík ‚prodal‘ jako suverénní obžalobu politických poměrů u nás, kdy všechno řídí mafiánské partičky, napojené na politické špičky a ruka ruku nejen myje, ale taky ji i osuší. Možná je to pravda, ale hodinu a půl mě vytáčelo, že koukám na thriller, který není napínavý, kde není nikdo, komu by se dalo fandit a že ty prostřihy k panu Bishopovi, či do FSB, prostě nejsou cool. Škoda dohledu své šedé eminence a uměle vyvolaného humbuku. Několikrát mě během koukání napadlo, jak by to vypadalo, kdyby to natočil třeba Petr Jákl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který vzhledem k nápadu nemusel být vůbec špatný,žel bohu finální výsledek působí značně amatérský a v mnoha ohledech nechtěně úsměvně.Herecké obsazení mluví samo za sebe drsoň Rašilov?kmotrovský Dejdar?ďábelsky přehrávající Langmajer?Snad jen ten Etzler s Brožovou tam tak nějak zapadli.2 hvězdy alespoň za snahu a fajn nápad...40% ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

"Hoši, co kdybysme si natočili film o nás, víš vole!? Najmeme ty jelita z těch seriálů... Třeba z Růžovky a Pojišťovny, tam jsou super umělci. Dobrej nápad vole, najmeme ty šuliny. A k tomu Třísku, von hrál v tý Americe. Jojo a mohla by tam bejt nějaká drsná hudba, víš vole, ať to vypadá, že jsme drsný. Tak jo vole. Scénář napíše Pepa, víš, jak pro nás píše... Ale vždyť píše jenom ty píčoviny pro Blesk! Hlavně, že píše, ne vole! Tak když už píše, udělá i film, to je přece stejný.. Máš pravdu vole a prachy by moch dát ten teplouš, co o něm byl ten Čech mejd men... takhle nějak to asi vzniklo ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama