Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To co sem zhlédla bylo. No. Otřesné není zdaleka to slovo které hledám. Mám ráda humor, nejsem žádný suchar, ráda se zasměju. Tady, ano, usmála jsem se párkrát. Jenže tenhle trapný humor (pinďouři, hovínka, poblejvání cizích lidí, prstění starší dámy přímo na parketu!!!) nesnáším. Styděla jsem se za herce, za tvůrce i za lidi, které tenhle hnus pobavil. Hlavní postavy nesympatické, v reálu by snad takovýhle kreténi nemohli sbalit vůbec nikoho. Seriál neznám a nehodlám na tom nic měnit. Myslete si, že neoceněním komedii, ale pro mě to bylo spíš utrpení, ze kterého mě vysvobodilo až vybrakování prázdného sálu. Jediný náznak toho, že tohle je z dílny Británie byla jejich anglická mluva. Jednu hvězdu dávám za asi tři úsměvy, které se dostavily, hlavně za závěrečnou scénu s topením, kdy to zas jeden blb zabil hláškou o kadění a za toho chytrýho týpka, který byl z hlavních postav nejméně otravný. Už nikdy více tenhle či podobný film nebo zemřu! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Průměrné až podprůměrné. Má to být komedie, ale těch vtipných scén tu zas tolik není. Trošku to hraje i na vážnou tématiku, ale abych tomu nějak uvěřil, tak by to nesmělo být tak jednoduché. Čtyři looser-kluci, čtyři holky (z toho 2 hodně dobré). A vzájemně si k sobě hledají cestičku. A jde jim to docela lehce, i když by si každý kluk dokázal za své chování vytrestat nezájmem ze strany holek. A nakonec všichni tak nějak zčista jasna procitnou. Ale aby to působilo reálnějc, nesmělo by to být všechno tak rychlé. Do toho občas sprosťárny, které se tam často ani moc nehodí - takže takové nekonzistentní. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Seriál The inbetweeners vůbec neznám, takže jsem nevěděl, co mam od filmu očekávat. Docela jsem i váhal, jestli se mam na to vůbec dívat, protože filmy natočený na motivy seriálů obvykle stojej dost za hovno a pokud člověk navíc seriál nezná, tak to moc nechápe. Ale tohle se mi hned od první scény dost zalíbilo a já se bavil po celejch 93 minut. Je to naprostá hovadina, která vypadá asi jako mix Klubu sráčů a American pie. Pokud tyhle dva filmy nesnášíte, tak tohle můžete rovnou hodit do odpadu. Pro mě je to za 5 hvězd, protože už hodně dlouho mě žádnej film tak nepobavil. ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl horší komedii. Očekával jsem britskou verzi American Pie, avšak k té se film ani trochu nepřiblížil. Vtipy jsou často dost podobné, avšak v britské verzi nejsou zdaleka tak vtipné jako právě ve zmiňovaných Prcičkách. Hlavní postavy působí nesympaticky a jsou místy až příliš hloupí a trapní. Seriál jsem nikdy předtím neviděl a po zhlédnutí filmu to ani neplánuji. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ale jo The Inbetweeners má něco do sebe. Nečekal jsem, že se budu 97 minut bavit, ale nedopadlo to nejhůř. Sice vše klišé, ale i přesto jsem se bavil. Se seriálem se nedá srovnávat, protože z 25 minutového seriálu se dá vytáhnout daleko více, což i dokazuje tenhle film. Není to ono, ale mohlo to dopadnout daleko hůř. Fanoušci si své klady najdou a já mezi ně patřím, tak že spokojenost.. 8/10 = 80% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama