Reklama

Reklama

Hluboko v lesích

  • Chile En las afueras de la ciudad (více)
Trailer

Jsou dětmi drogového dealera, který je zneužíval. Jejich budoucnost je černá. Čeká je totiž jen krev, bída a slzy. Jejich otec a jeho přátelé jsou totiž lidské zrůdy... Dvě dívky a mentálně postižený mladík Manuel vyrůstají ve venkovské chatrči se svým násilnickým otcem Felipem. Ten v minulosti utopil v lavoru svou manželku a matku dívek a teď se jeho zvrhlé chování plně otočilo proti jeho dětem. Chlapce krmí syrovým masem a zavírá ho do boudy v lese, dívky znásilňuje a mučí. S jednou z dívek má dokonce dítě. Felipe se živí jako překupník drog a pracuje pro místního mocného drogového bosse, dona Costella. Jednoho dne se u Felipeho chatrče objeví dva policisté, kteří přijeli prověřit udání, že zneužívá své dcery. Felipe policisty zabije motorovou pilou. Dívkám a Manuelovi se však podaří uprchnout. Po vraždě policistů se Felipe obrátí o pomoc na dona Costella. Ten ho pošle na autobusové nádraží, aby tam počkal, až mu pošle peníze, aby mohl zmizet. Felipe však na nádraží zastřelí jednoho z cestujících, a tak ho zatknou policisté. Dívky a Manuel zatím prchají do hor, kde má Felipe druhou chatrč. Don Costello však neví, kam Felipe ukryl drogy, a tak na něj ve vězení pošle zabijáka, který z něj má informaci o drogách dostat a následně ho zabít. Felipe ale zabijáka vyřídí, proto Costello dává pokyn, aby jeho lidé našli dívky a dostali informaci o drogách z nich... (TV Prima)

(více)

Recenze (70)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vskutku krásná příležitost pro zkušené okrajové diváky, aby byli (opět, potisícíprvé :-D) překvapeni, šokováni a psychicky zdeptáni tím, jaká další téměř nesnesitelná zvrhlost se v jejich oblíbeném subžánru urodila. My ostatní se tím zase pravděpodobně bez většího zájmu či vzrušení pronudíme :-D No ... ono když se tu "něco" děje (něco = znásilňování, mučení, kanibalismus a jiné roztomilé volnočasové aktivity obyvatel jihoamerického vidlákova), tak je to celkem intenzivní maso, v těch momentech film funguje dobře. Ale proboha, proč to zas musí být celkově tak nablbé? Ten subžánr to asi fakt má v krvi :-/ Samoúčelná exploitační trapárna zaměnitelná s kvantem ostatních samoúčelných exploitačních trapáren. Že já už si s tím nedám pokoj a vždycky nalítnu, že tentokrát už to třeba konečně bude stát za to. Nebude, nebude, nebude. Kdo viděl jeden, viděl všechny. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Neskutočná pecka, jeden z najlepších exotických hororových exploitation - zážitkov, aké som tento rok mal. Dej sa točí okolo rodiny drogového dílera, ktorý znásilňuje svoju dcéru, tá neskôr porodí mutanta, otecka zatknú, dcérenka spolu so svojim synčekom a sestrou uniknú do lesov, z jednej sa stane prostitútka, z ostatných kanibali, a keďže ich hľadajú mafiáni a ocino navyše utečie z väzenia, je jasné, že to nemôže skončiť ináč ako poriadne krvavým masakrom. Ten nás vlastne čaká už od úvodných minút niekoľkokrát. Vlastne som už dlho nevidel takto výborne zvládnutý krvák so zaujímavým príbehom, ktorý v sebe obsahoval spletitý život hlavných protagonistov a takto šikovne sa krížil s rodinnou drámou. Je tam kvantum gore, znásilňovanie a zneužívanie, týranie, kanibalizmus, množstvo akcie, dokonca aj moje obľúbené naháňačky po lesoch. Navyše musím uznať, že na cicatú hlavnú hrdinku, ktorej stekajú po holých melónoch potoky krvi, sa pozerá viac než dobre. Jedno z najväčších prekvapení tohto roka! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

2 Hot Chicas and Creepy Creature !! Zajímavý Thriller, který postrádá jakoukoli Atmosféru.. což je velká škoda! Ze začátku gore scény mě spíš štvaly.. jelikož mi unikaly Detajly viz. akce s Motorovou Pilou! Naštěstí ke konci filmu se pořádně Vyřádili.. Na pilu tlačili dost.. krev zbarvená dobře..Prsa obou slečen byli Parádní.. a účel šokovat byl splněn !!.. byl to slušný Masakr připomínající mi Italský Exploitation il Bosco Fuori.. Rozhodně neurazilo, na jedno zkouknutí pro Čunata Ideální 60%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

O ději tohoto filmu zde bylo napsáno již dost. Já bych se zaměřil spíš na formu zpracování. Rozhodně se jedná o těžce stravitelnou, špinavou, sleazy "divočinu" jiné školy, než je většina té Americké. Kamera je stále nepříjemně blízko každému objektu záběru, spocené xichty všech postav, rozkvedlaná kamera, která vytváří pocit autentičnosti, špína, hnus, všechny možné perverznosti od znásilňování dcerek ještě v dětství přes nucený potrat, vychovávání retardovaného kanibala až po gore scény, znásilňování, mučení, týrání, ponižování, otevřená zlomenina v krku útočníka, pistole a brokárny, motorová pila, neustálý řev a ječení ... No komu by se taková zvrhlost mohla líbit?? :-)) Mě ano, i když svoje mouchy to má, nemůžeme být přece tak svázaní USA ani Evropskou školou a při troše zvyku si "náročný" divák - tzv. "čuně" vychutná i tento styl ... Velké překvapení na konci roku. Rozhodně ne pro slabé povahy, děti, těhotné matky atd. ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další exploiter z Jižní Ameriky. To neznamená nic jinýho, než spousta mučení, znásilňování, kanibalismu a dokonce jednoho "naturalistického" porodu. Je to krvavé, brutální a extrémně uřvané, ale ta neutuchající snaha šokovat za každou cenu sklouzne párkrát až do parodie. Například při scéně útoku zfetovaného šílence s motorovkou proti dvěma ozbrojeným policistům jsem se musel smát a zároveň chytat za hlavu: ano, tak pitomý to bylo. A i když se ke konci spíš už jenom nahání po lesích a střílí do všeho, co se hýbe, můj zájem kupodivu neodpadnul. Komu tohle explicitní násilí nebude stačit, může zvolit podobný kousek No moriré sola (2008) od Bogliana, ten mi přišel dokonce krapet lepší. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chile con carne.. Dvě zneužívané sestry, jejich retardovaný bratro-syn, pošahaný tatínek, stejně pošahaní gangsteři, cecky, kouření za peníze, kanibalismus místo kouření za peníze, hysterčení, brokovnice, čvachtavé gore a závěrečné rodinné odhalení jak z telenovely.. Neočekávám Soderberghovu řemeslnou dovednost, herectví pana Adamíry či nedej bože hluboký příběh, ale čeho je moc (teda spíš málo), toho je až po krk strejdy Costella. Zaujmout můžou maximálně dvě věci. Neokoukané jihoamerické prostředí a divácká soutěž v hledání dvojníků R.Downeyho jr. a Michaela Jacksona, když ještě nebyl úplně bílý. Spokojené chrochtání části sekce místních čunčat svědčí o rozmanitosti masturbačních fantazií.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne torrenty na nejaký čas vynechám , lebo Mi pripomínajú nesvoj -správnu STV. Chile kašeľ , ktorý okúsil - trápny pokus o šok. Kečupové / uvrieskané mizérium , ktoré sa snažilo upútať nechutným a uvrieskaným vokálom a osloviť kohokoľvek , kto sa " nenapozeral ".Smutne snaživá záležitosť. Skutočná udalosť je akurát to, že som to videla. } ale inscenančne v niektorých domácnostiach možno zapôsobí ) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa skutočných udalostí natočený exploitation z Chile, o rodinke týranej násilníckym otcom, ktorý sa však dostane do väzenia po tom, ako zabije policajtov. Dcéry sa spolu so zmutovaným chlapcom musia následne skrývať v lesoch, keďže po nich ide drogový boss, ktorý má s otcom nedokončený obchod. Skĺbenie špinavého, krvavého masakru a rodinnej drámy dopadlo celkom dobre, aj vďaka tomu, že sa režisér vykašľal na nejakú zhovievavosť či korektnosť. Len škoda, že niektoré scény boli nezmyselne prehnané, čo pôsobilo už príliš samoúčelne, obzvlášť v kontraste s nekonzistentným dejom. Na rok 2014 sa ale chystá americký remake pod taktovkou rovnakého režiséra, ktorému by sa pri troche šťastia mohlo podariť vychytať muchy originálu. // 2016: nepodarilo sa, remake bol nakoniec zbytočný. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Felipe je násilník, ktorý po smrti manželky veškerú svoju zlosť obracia voči svojim deťom. Jedného dňa zavraždí niekoľko policajtov, následkom čoho sa dostáva do vezenia. Felipe pracoval ako drogový dealer pre miestneho mafiána menom Costello. Ten sa po jeho zatknutí rozhodne prebrať jeho biznis. Nakoľko sa mu nedarí nájsť zásielky, uvedomuje si, že jediný spôsob, ako sa dostať k odpovediam na svoje otázky, je vypátranie Felipeho potomkov na úteku. Exploitation, rape and revenge ako sa patrí! Neviem komu sa čo nepáči, ale prinajmenšom gore spĺňalo tú najvyššiu kvalitu vyobrazenia. Tento horor by mal byť dokonca ( údajne ) podľa skutočnosti. Áno, režisér sa v snímku dopúšťa niekoľkých nezrovnalostí na zamyslenie, ale myslím, že fanúšik žánru horor by si mal prísť na svoje. Úvodná 15 minútovka nastavila latku skutočne vysoko. Niet sa čo čudovať, že následne nastal akýsi pokles deja. No nie na dlho. Zhruba od polky, snímok opäť naberá na obrátkach a záver prináša ( aj keď očakávaný, zároveň jednou vecou prekvapivý ) "spravodlivý, šťastný happy end" – 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Začíná to Texaským masakrem, pokračuje kanibalismem a končí kečupovou lázní pro všechny. Pravda, zejména v poslední třetině všechny postavy řvou nebo ječí, občas pronášejí nesmylsné a protichůdné dialogy (,,Drž hubu, děvko, a mluv, mluv, kde jsou drogy!!!") a v jisté chvíli se násilí zvrhává v komedii, ale i tak mi film rychle utekl. Jestli takhle vypadají všední dny v Chile, tak tuhle zemi hned škrtám ze seznamu těch, kam by se dalo vyjet na dovolenou... Snad bych jen poopravil koment PetraPana: trocha krve, ale cisterny kečupu. Asi tak. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to jevilo jako zajimavé téma, které je docela drsné. I film se snaží být drsný, ale postupem času i tahle drsná stránka začne strašně nudit a to je od začátku do konce pořád o tom samém. Je to i špatně natočené a sestříhané a o postavách ani nemluvím. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Atmosféra 5/10 Kamera 2/10/// PLUS: zřejmě moje první setkání s Chilským filmem vůbec, snímek vám dá celkem jasnou představu jak může vzniknou buranský horor z pohledu hlavních aktérů, nikoliv jejich objetí, zdá se to být uvěřitelná sonda do jejich světa, myšlení a chování MÍNUS: nejvíc mi asi vadila kamera a obraz samotný, mohl to být záměr, ale působí to na mě hodně amatérsky, levně, rušivě, rovněž snaha vedlejších postav něco hrát je hodně mizerná, ale na obranu řeknu, že Chilský režisér nemá velký výběr hereckých představitelů./// Shrnutí: Ze zmíněných herců výjimku tvoří hlavní dívčí dvojice, který je velice přesvědčivá, až občas máte pocit, že to není hraný. Brutalita filmu je obrovská a přesto že kamera všechno neukáže, i to co uvidíte může leckomu pocuchat žaludek. Zhruba po první polovině bych dal filmu tak 4* nehledě na zmíněnou technickou a hereckou stránku filmu. Rozhodně vás film nenechá klidným. Pokazil to závěr, řekněme posledních 15 minut, kdy máloco dávalo logiku nebo nějaký smysl a je tu vidět snaha nějak to zakončit a není to konec zrovna šťastný. Závěrečných cca 15 vteřin jsem nepochopil./// Celkem 40%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok s veľa plusmi ale aj mínusmi. Pozitíva spočívajú hlavne v zaujímavejšom a prepracovanejšom príbehu (čo pri hororoch nie je vôbec bežný jav) s dôrazom na psychologickú stránku hlavných postáv. Ani atmosféra nebola najhoršia, všade samá špina a hnus, čo vytváralo veľmi príhodné podhubie pre hororové prvky. Ono vlastne brutalita a krvavý masaker je to najhlavnejšie, čoho si tu divák užije, dokonca tu nechýbajú ani rôzne chuťovky ako napr. kanibalizmus a pod. V tomto smere film vážne vyniká. Avšak čo sa týka logickosti a nereálnosti niektorých scén tak to bolo miestami až na zaplakanie. Tiež by som privítal úplne iný koniec, za niečo tak presladené by sa nemusela hanbiť ani R. Pilcher. Vychádza mi to na priemer. 60/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla krása.Šílenej příběh od začatku do konce.Skvělá kamera,herecké výkony jsou taky excelentní,atmosféra nepříjemná a pořád jste v napětí co jako kurva bude dál.Znásilňování,týraní,plno krve a spousta řevu.Taková normální rodinka na Chilský způsob.Opravdový skvost.Ale chápu že vegetariánům se to asi moc líbit nebude.Vlastně tohle se bude líbit málo komu.Ocení jen filmový zvrhlý labužníci. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Svých dcerušek trapitel, synovnuka věznitel, s morálkou si netykal, dcer se vilně dotýkal." Rodina je základ státu, aneb Welcome to Chile and enjoy it! Jen pozor v lesích, ať nepotkáte orangutana chilského, to je zvíře divoké a nebezpečné, zejména svým ocasem! Mručí, nadává, je nemyté, věčně zfetované a živí se, kromě prodeje drog, převážně turisty a rozřezanými policisty. Zvláštní znamení - je nesmírně hrdé. Nejlepší bylo, jak se otec spravedlivě rozhořčil: "Moje dcery nikdo urážet nebude!" Sympatický přístup. Koho przním, toho se i zastanu. Takže není divu, že ho chilské Ministerstvo sociálních věcí ocenilo zlatou plaketou Otec roku. Recenze jeho příbytku v chilském turistickém bedekru: Nečekejte žádný čtyř, pětihvězdičkový hotel, je to pouze dvouhvězdičková špeluňka. Bez ramínek, se štěnicema a echt blbým scénářem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už po 15 minutách je jasný, že to je amatérská sračka. Posledních 30 minut jsem přetáčel. Šílená kravina, kde ani to gore neoslní a to už je co říct. 1* za původ vzniku 2* za kozy jedné z hereček. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Blbě napsaná i sehraná fraška s dvěma zářivějšími aspekty. Řev, trocha krve, řev, trocha krve, kozy, 8x naznačená felace, řev a trocha krve. Zhruba tak by se dal shrnout celý obsah. Scénář a zejména dialogy, umocněné českým dabingem, jsou pak kapitolou samy pro sebe. Dal jsem si tu práci a spočítal, že fráze "zabiju tě" ve filmu zazní 27x, což je zhruba třetina veškerého mluveného slova. Působivost krvavých scén snižuje zbytečná snaha režiséra vymámit z najatých statistů náznak hereckého výkonu, vždycky jim z toho vyšel jen tupý pohled idiota s pokrčeným obočím. Instruován měl být kameraman a prázdné obličeje tupců vůbec nezabírat. Potěšil mne závěrečný lehký masakr a chytlavý finální song a samosebou i výše zmíněné zářivější aspekty, totiž kozy hlavní představitelky. A za ně, dvě hvězdy. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dnů se světovou kinematografií ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Chvílemi dost směšná historka (a to i přes - nebo právě pro - ty hektolitry krve a ustavičné ječení a hulákání všech postav) s nelogickým dějem plným kravin a nesmyslů, kde si divák bažící po násilí sice přijde na své, ale zběsilý střih a kamera mu nedovolí si to gore patřičně užít. Nějaké ty kozičky a podobně tu také jsou, ale v míře menší než malé. Všechno je to nějaké neslané, nemastné, spíš ztráta času než co jiného. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chilský exploitation měl všechny předpoklady k tomu, že by mohl uspokojit mé choutky – zvláště poté co jsem si přečetl průvodní text k filmu. Jejich snímky jsou pro mne zatím docela velkou neznámou a začátek nevypadal vůbec zle. Špinavé venkovské prostředí, krutý tatík, který se s ničím nepáral a dvě ubohé dívenky vydané mu napospas. Atmosféra v tu chvíli nabrala opravdu zajímavé obrátky a přestože se mi některé scény hnusily (nemám rád pedofily), tak jsem jen nevěřícně hledět na to, co se odehrávalo na mém monitoru. Brutalita se začala stupňovat, přišlo znásilnění, nechutný porod a výsledek incestu. Tohle všechno bylo ještě v pořádku, ale již s masakrem dvou policistů jsem začal cítit ve vzduchu průser. Protože způsob jakým to kameraman snímal, byl opravdu nedobrý a to ani nemluvím o tom, že logika začínala dostávat řádně na frak. To jsem však ještě netušil, jakým rozpačitým směrem se bude ubírat zbytek filmu. Kdyby to bylo alespoň zajímavě natočené, jenže to by museli vyměnit jak kameramana, tak i střihače. Co ti dva předváděli, to nemělo obdobu. Místo aby pomáhali vytvořit pořádnou atmosféru, která zdobila úplný začátek, tak začali celkovou kvalitu filmu spíše potápět na samotné dno. Důkazem toho budiž příjezd trojice mafiánů, kteří objevili naši rodinku v lese. V tu chvíli jsem si připadal jako na vystoupení ochotnického divadla, které natáčí úplná amatér na ruční kameru. Následná honička v lese a postupná eliminace mi totiž sebraly i zbytek iluzí, že bych se mohl dočkat ještě výraznějšího zlepšení. Spíše se mi film začal stále více hnusit. První polovina filmu byla opravdu dobrá a jen díky ní dám průměrné hodnocení. Zbytek by si totiž zasloužil odpad. Slabých 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Špinavej exploiťák plnej řevu, krve a fakt hnusnejch lidí. V první cca třičtvrtěhodině to sice nebylo tak intenzivní, protože spoustu záběrů pohřbila splašená kamera, ale na druhou stranu jsem byl občas docela rád, že něco nevidim. Když se pak film přehoupnul do druhý poloviny a najelo se na kanibalistickou linii, už jsem jen zíral s otevřenou hubou. Tohle by jeden z mála filmů, kde mi vůbec nevadilo debilní chování postav. Teda s výjimkou policajtů. To byli fakt idioti. Takhle jo. 75% ()

Reklama

Reklama