Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka a dvojka boli kultové záležitosti, toto je už čisto homosexuálna záležitosť. Nie že by prvé dva diely vzbudzovali v divákoch nejaké sexuálne nadšenia, ale dívať sa v tejto časti na partu nechutných chlapov, čo majú prišitú hubu k zadku iného väzňa sa nemôže páčiť hádam ani Jánovi Koleníkovi či Richardovi Stankemu. Oba predošlé diely boli aj kus zábavné, človek sa na tých blbostiach zabával, ale tu už je to len o čistej nechutnosti. Aj príbeh je primitívny. Akoby ho písal sám Uwe Boll. Škoda, pretože tieto snímky by mohli mať aj 7-8 častí a stále by bavili, keby si ponechali vysokú latku prvých dvoch dielov. Takto to očividne navždy skončilo. ()

Kothy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už režisér vážně přestřelil. Nejhorší film, co jsem kdy viděl. Kam se hrabe Tetsuo... Měl jsem opravdu co dělat, abych to vydržel až do konce. Tady je prostě všechno špatně. Jestli se vám předchozí díly zdály přes čáru, tak tohle už je daleko za ní. Strašné herecké výkony, prostě hnus. Ředitel vězení Bill Boss se neustále vzteká a je vážně k nevydržení. Dokonce i sám Tom Six tu má menší roli, hraje sám sebe. Často se tu odkazuje na předchozí dva díly. Minulé díly možná ještě trochu reálné, ale tohle už je prostě úplná pičovina. A ten konec už vůbec nekomentuju. "Zašijte ho!" ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tohle byla parodie na předchozí dva díly. Jedině v takové parodii si guvernéra může zahrát takové béčko jako Eric Roberts. Nápad lidské stonožky byl použit jako trest na vězně a nepatrně rozšířen. Nápad je to tak zvrácený, že i Robertsovi je z toho špatně. Ale musím uznat, že má něco do sebe, protože pro některé lidi je uvěznění spíše hotel než trest. Kam se na to hrabe vězení Černý delfín? Je milé, že se dvě největší zrůdy z předchozích dvou filmů potkaly ve společném snímku, ačkoliv Harvey má normální a vcelku uvěřitelnou roli. Laser vyměnil inteligenci za zvrácený sexappeal. Ale myšlenka založená na tom, že byly dva předchozí filmy použity jako instruktáž pro sestavení vězeňské stonožky za asistence jejich režiséra, je opravdu brilantní. A stonožka doživotně odsouzených? Nechte se překvapit. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dieter Laser by se dobře uživil i jako moderátor třeba České Miss. Co věta, to odzpívaný proslov ala Fuuuck youuu imbeciill communism zombiiie cuuunt. V ději jsem se trochu zamotal, tam už se parodovalo snad samo sebe. Jednička je oproti tomuhle veledílo, kde se naplno ocení lidská stonožka a hraní si se stočenými novinami. Tady vidíme stonožku až v úplném závěru a přežvykování výkalu si člověk až tak neužije. Hlavně, že si tam opíchají střeva z boku. ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ani herecké velikánství Bree Olson z hororové žumpy nevytáhne. Tohle je tak špatné, že to ani není v žánru.. výjimečně špatný film poznamenaný psychicky poznamenaným režisérem. Třetí díl nechutný, kde ani ta lidská stonožka není pořádně vidět.. čili zde není jediný důvod proč film vidět. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)
  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)

Reklama

Reklama