Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

To, že Six tvrdil, že se dvojka s porovnáním s tímto pokračováním bude řadit mezi Disneyovky byla dobrá reklama, ale rozhodně to nebyla pravda. Ten nácek tam né jednou, nebo dvakrát, ale asi tak padesákrát na někoho histericky křičí a samotná postava režiséra se tam prostě absolutně nehodí, a reálný je to asi stejně jako, že půjde cigán v pondělí do kostela, ... ale na druhou stranu. To, co moc nefunguju jako horor vynahrazuje humor, který byl libový. '' We can even save more money if we attach them in circle like .... a perpetuum mobile. Zklamán nejsem. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dieter Laser by se dobře uživil i jako moderátor třeba České Miss. Co věta, to odzpívaný proslov ala Fuuuck youuu imbeciill communism zombiiie cuuunt. V ději jsem se trochu zamotal, tam už se parodovalo snad samo sebe. Jednička je oproti tomuhle veledílo, kde se naplno ocení lidská stonožka a hraní si se stočenými novinami. Tady vidíme stonožku až v úplném závěru a přežvykování výkalu si člověk až tak neužije. Hlavně, že si tam opíchají střeva z boku. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá. Z celé trilogie shledávám tento díl o velký kus nevydařenějším. A to se točil kolem stonožky ze všech dílů nejméně, protože se sympatický ředitel věznice dlouho zdráhal uposlechnout radu jeho plnoštíhlého poskoka. Nejvíce si mě získal všudepřítomný humor. Pravda, že ke konci už se staly ředitelovy záchvaty lehoulince stereotypní a tím pádem i malinko nudné, ale dlouhou dobu ovládaly moji bránici. Komu Boss k srdci nepřiroste, ten se, věru, bavit nebude. Nakonec byla stonožka přeci jen vytvořena. Tom 6 tak nadhodil rukavici vězeňskému systému spojených států, jak vést věznice správně a efektivně. Je jen otázkou času, než se tohoto brilantního a vysoce ekonomického řešení někdo chytí a podobně půvabnou stonožku zrealizuje. Co dále dodat? Snad jen pokud někdo opravdu očekával horor, tak po zhlédnutí úplně spokojený nebude. Tento díl se nese v těžce komediálním až sebe parodizujícím duchu. Za mě ovšem rozhodně dobrý! ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doufám, že opravdu poslední. První dvě Stonožky jsou výborné a já si je s gustem užil. Trojka je ovšem propad do hlubin. Horor? Ani na okamžik. První polovina s uřvaným D.Laserem (jak báječně hrál v jedničce!) je trapné céčko, druhá polovina, nebo spíše poslední čtvrtina s uřvaným Laserem je komedie. Jednu hvězdu si zaslouží pár světlých momentů - kastrace, operace, příprava materiálu na housenku a několik krvavých výstřelů. To je fakt málo! Přitom vězeňská stonožka vypadala jako zajímavý nápad, kam až lze dojít. Kdyby Laser neječel a nedělal kašpara, nýbrž vystupoval chladně a mrazivě, pak bych hodnocení rozhodně zvednul. A Roberts se slizkým úsměvem, co proplouvá filmem, výsledek též moc nevylepšil. Místo kontroverzní akce se divák dočká jen vodopádu vulgarismů....fakt škoda. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)

Reklama

Reklama