Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jak přežít bezkrevnou komedii a nezbláznit se z její blbosti. Výprava režiséra Kirka Jonese do nejšťastnějšího období partnerského páru se vyloženě nepovedla. Jediné co nabízí je přehlídka známých tváří bez ladu a skladu křečovitě opakující klišoidní fráze a rádoby hluboké myšlenky. Závěrečná rapidní morální proměna všech zúčastněných je pak jen vyloženě očividným dokladem toho, jak zoufale se snažili scénáristé spojit variace snímků ze života dohromady do něčeho komplexního. Jak jak šíleně se jim to nepovedlo. Tagline "Expect The Unexpected" hned nabírá na úplně jiném významu.[30%] ()

AdaMM 

všechny recenze uživatele

V letadle v prostřední řadě sice nemáte kam utéct, ale můžete to vypnout - a já jsem to do konce dokoukal, i když to teda nebyl žádný extra film :) ale porod mě čeká už docela za chvilku, tak jsem si řekl, že si na něj počkám i ve filmu :) pár vtipných momentů tam bylo, na některé herce se i dalo dívat... slabší průměr (2 až 3 hvězdičky). ale hlavně všechno dobře dopadne :) ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Další čistě konzumní záležitost. Bohužel opravdu otravná. Už by se měli scénáristé a režiséři Hollywoodu zamyslet a přestat nám servírovat rádoby vtipné komedie opravdu přecpané hereckým obsazením a spoustou příběhových linií, které se někdy navzájem prolínají. Dříve to vycházelo (například Paříži miluji tě nebo Až tak moc tě nežere) jenže film Jak porodit a nezbláznit se je spíše prázdnou konzumní zábavou a také samozřejmě filmovou antikoncepcí. Některé linie zajímavé, jiné naprosto zbytečné a otravné. Hold nejsem cílovou skupinou tohoto filmu. ()

Navodar 

všechny recenze uživatele

Tento film by som si asi nikdy nepustil sam od seba, ale kedze niektore zeny nemaju rady niektore filmy (neviem co je na Looper zle) tak som si to musel pozriet. Film nicim neprepkvapi ale ani neurazi. Uroven vtipov tu drzi Rebel Wilson a obcas Elizabeth Banks. Ostatne postavy su neutralne alebo dokonca otravne a postava ktoru hra Joe Manganiello mi tam ani nejak nesedela. (asi chceli dat autori dalsie sexy telo navyse) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím dát 4*, když vidím to nízké hodnocení tady... Po pravdě, od amerických filmů, které mají uvedené žánry viz výše mnoho neočekávám, a proto jsem byla příjemně překvapena. Ano, je to americké až hanba, ale stopáž a celkový děj sedí akorát a všechny příběhy mě potěšily. Cameron se v roli fitness guru opravdu vyřádila :-), mám ji holku čím dál radši. Oproti tomu Jennifer Lopez jsem nikdy nemusela a tady mi vůbec nepřekážela... Několik scén z otcovských meetingů stojí za to, ale nesmíte to vidět očima potenciální matky, málem jsem si dělala poznámky typu "nenápadně nainstalovat minikameru do kočárku, do koupelky, atd. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)
  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama