Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (26)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhovory s dvoma psychopatmi; učiteľom a jeho žiakom, respektíve veliteľom a vykonávateľom rozkazov, nemajú samozrejme žiadnu chybu. Ani tá pani zo sociálky, ktorá svojim kamenným výrazom a strohým vystupovaním vzbudzuje ešte väčší rešpekt než mnohonásobní vrahovia. Prípady sa ale tým pádom príliš vpred neposunuli, takže je na preferenciách diváka, v čom sa pri sledovaní viac kochá, či v oných dialógoch, alebo samotnom vyšetrovaní a nachádzaní dôkazov. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pozadi vynikajuceho "Vtedy v Hollywoode" od Quentina, ktory som videl v kine dva dni dozadu, mi tento diel, venujuci sa i s Mansonom spojenym vrazdam, som vnimal cely podtext. V epizode sa deju "silne veci" vo vsetkych dejovych liniach a tak divaka nenecha nic chladnym a drzi v zaujati od prvej minuty...tento diel je paradny. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni to fakt udělali! Dali nám Mansona! Pardon, nemůžu skrýt své nadšení. Sice o něm mluvili prakticky v každým druhým dílů už od první serie, ale fakt to uskutečnit, to je něco jinýho. A do prdele, ten rozhovor předčil moje nejšílenější očekávání. Herec, co hrál Mansona, by měl dostat hned Oscara! Husí kůže jako svině! Mindhunter vás prostě donutí podívat se vrahům do nejtemnějších míst, i když se sebevíc bráníte. No a Holden to je jasnej egoista, tenhle cápek prostě miluje slyšet svůj hlas. Upřímně lituju všechny posluchače. Hodnocení: No co si budem, je to čím dál lepší, nemůžu přestat koukat/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký luxus. Naprosto dokonalá psychologická sonda do zvrácených myslí vrahů. Tvůrci si v tomto dílu ukousli opravdu obrovské sousto, když nám představili nejslavnějšího psychopata. Poradili si s tím ovšem nad očekávání skvěle. Dialogy k tomuto seriálu napsal nějaký opravdový mistr, protože všechno dává naprosto dokonalý smysl. Když se zkusíte ponořit do mysli vrahů, tak skutečně dokážete pochopit jejich vnitřní svět, způsob uvažování a dokonalé manipulátorské schopnosti. Zde opravdu neexistuje nic, co by se dalo vytknout. Vysoce kvalitní seriál, který nemá příliš mnoho konkurentů. Naprostá pastva pro oči a pro uši. Když si uvědomíte, že v podstatě v každém dílu sledujete pouze trošku lesbení a poté 40 až 70 minut dialogů, a přesto máte pocit, jako by vás Héfaistos přikoval k sedačce, tak nelze o kvalitách seriálu ani na chvíli zapochybovat. Jsem nadšený. Vysoce inteligentní a současně vysoce chytlavé provedení. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slušná epizoda. Tým navštíví Kempera, Texe i Mansona. Ztvárnění Mansona bylo k popukání, takový retardovaný skrček, který za nic nemůže, ani nic neudělal. Věřím, že v reálu to byla stejná sračka. Manipulátor, kterej vymyl mozky nulám, aby ho poslouchali a dělali za něj špinavou práci. Je to jeden z nejznámějších "vrahů" ale to převážně díky americké medializaci na přelomu 6 a 7 dekády 20 století. Výslechy, scénář a příběh jednotky i Billova soukromí jsou skvělé. Závěr pak navnadí dál. Holden totiž obdrží zajímavý telefonát a v knížce má napsaný zajímavý vzkaz. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama