Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Buranská, ale zatraceně zábavná podívaná, kterou je třeba brát s extrémní porcí nadhledu. Ano, ne vždycky se herci trefí, ale většinu času není těžké se bavit s nimi, ať už nějakým tím klasičtějším gagem ("podej mi nůž"), nebo absurdním dialogem ("já tě postříkám!"). Body to má za nečekaně dobré využití katastrofické zápletky (v zásadě je to skutečně film o konci světa - potěšilo "Mad Max finále"), výborná camea a odvahu jít až na kost. Bavil jsem se možná víc, než by člověk měl, ale zrovna tuhle hereckou sestavu mám dobře nakoukanou. Malé plus za Michaela Ceru... ten si to dal jako král! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Primitivní zábava pro lidi s primitivním humorem - což ani tolik nemyslím jako urážku (namítat nemůžete nic, jen si vzpomeňte na absurdní dialog o stříkání), protože já mám obvykle v oblibě primitivní humor a dokáží mě pobavit opravdu jednoduché kousky. Ale tohle bylo opravdu přes čáru. V podstatě je to na odpad!, na druhou stranu se našly momenty, kdy mě zajímalo, co bude dál. Aneb "bože, to je píčovina, chci to vypnout" - ale sleduji dál. Závěrečný dojem je tedy opravdu rozpačitý. Předpokládám, že být pod vlivem a s bandou přátel, tak bych se královsky bavila. Možná. A možná ne. Nechápu Emmu, že se takové kravině upsala. Co jsem navíc nepochopila, byl její podivný akcent. Taková směs amerického a anglického dialektu. Podivné.. Vlastně celá ta záležitost je podivná. Páni tvůrci už by to neměli dát hulit. Mimochodem, největším kladem filmu je, že Michael Cera brzy chcípne. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

NEFETUJTE, nebo se při umírání budete propadat do žhnoucího nitra zemského napíchnutí na pouliční lampě hned po tom, co se těžce ztrapníte před všema svýma kámošema! Tohle není poselství z Bible, to je poselství Michaela Cery z Apokalypsy v Hollywoodu. Taky bych chtěl pogratulovat Channingu Tatumovi, kterej za cenu totální ostudy dokázal, že má koule. Některý scény si pouštím pořád dokola a nemůžu se přestat smát. Strašná sada! viz. Jonah Hill (spoiler). Plná a kdyby šlo dát víc, tak neváhám. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Určeno hlavně fanatickým obdivovatelům zúčastněných komiků. Mám jejich filmy hodně rád, ale tohle prostě až zas taková prča nebyla. Navíc jsou tam všichni kromě Jaye Baruchela meganesympatický kreténi. Sice záměrně, ale to je mi jako divákovi u rekta. Najdou se tam vtipné momenty, ale na to jak je to dlouhý je jich poskrovnu a obvyklej dobráckej pocit upřímný komedie ze života mi tady totálně chyběl. Fakt vtipná mi přišla rozprava jestli nanebebrací fail Jamese Franca byl kvůli učebnicové malichernosti, nebo hněvu, nebo co to vlastně bylo za hřích :) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Freaks forever, man... No, nevím. Parta, která se kdysi sešla pod taktovkou Paula Feiga a Judda Apatowa na natáčení kultovního seriálu Freaks and Geeks v posledních letech chrlí jednu politicky nekorektní řachandu za druhou, ať už je zrovna Zbouchnutá, Superzlá, dává (či dostává) Kopačky, hulí Travičku zelenou, zachraňují princezny jako Princ a pruďas či nejnověji zažívá konec světa z pohodlí vlastního bejváku v Apokalypse v Hollywoodu. Faktem je, že přestože jde o docela vtipný film (s několika hodně přísnými momenty - viz. Michael Cerra na koksu), začíná tady silně fungovat princip zmenšující se návratnosti (diminishing return) - pokud jste viděli pár z výše uvedených filmů (je jich samozřejmě ještě daleko víc), budete mít možná tu a tam nepříjemný pocit deja vu a dojem, že platíte za něco, co už jste viděli. Takže tak. Mě osobně nezbývá než doufat, že si tahle nesporně talentovaná banda dá nějaký delší inspirativní trip v poušti a přijde příště s něčím novějším. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Jedna z prvních verzí filmu byla, že apokalypsa začne ve chvíli, kdy jsou protagonisté ve studiu, kde se zrovna natáčí videoklip Busty Rhymese. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama