Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 1

Recenze (51)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd zajímavej, dojezd mdlej. Trochu mi to připomínali britskou variaci na americký Supernatural, akorát bez výplňových epizod a se zaměřením na hlavní příběh. Škoda, že tak zajímavý nápad nakonec skončí jako další z řady béčkových fantasy, kde logické principy prostě moc nejsou. Některé postavy jsou fajn (Leo Fitz z Agents of SHIELD a Natalie Dormer), některé naopak maximálně na pěst (trapný záporák, přítelkyně), ale aspoň se to nebere úplně vážně a má to takový pubertální styl humoru. Postavy nejdou pro "fuck" daleko, ale zas tak přisprostlé a ironické jako Misfits to není. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Po prvním a druhém díle jsem čekal další seriál, který budu pravidelně sledovat, bohužel se z toho časem vyvinulo cosi beztvarého a nudného. Nevím jestli se mi to zdálo ale vždy v dalším díle se postavy chovaly víc a víc nelogicky a hloupě. Místo akce se pořád mluvilo a každý měl nějaký ten svůj komplex. Námět je dobrý, na zemi zůstali duchové, kteří nemohli přejít na druhou stranu a tak jsou čím dál víc nasraní (kdo by sem jim taky divil), takže jsem logicky čekal hororovou duchařinu, i když trochu odlehčenou. A ono z toho byl sitcom o problémech dospívajícího kluka, který vidí duchy a má božský komplex. Další sérii už sledovat nebudu. ()

Reklama

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Velká Británie u mě seriálově dost boduje. The Fades (Vyhaslí) přišel s nevšedním nápadem a výborným provedením. Od prvního dílu se to zlehka rozjíždí a postupně nabírá lepší a lepší kvalitu (atmosféra čím dál lepší)! Herci byli pro mě neznámí a o to víc jsem nadšená, protože lepší obsazení jsem si přát nemohla. Pomalu a jistě se tu rodí herecká hvězda - Iain De Caestecker(Paul). Další postava, která mě zaujala je Mac (Daniel Kaluuya) a to asi především proto, že jeho nezapomenutelné hlášky odlehčují od příběhu a navíc skvěle pobaví. ,,Tolkien měl zvrácenou sexualitu? - Oko Mordoru, ten muž byl jasně strachy bez sebe z vagín. Závěr série byl famózní a už se nemůžu dočkat další série! ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Podmanivý seriálik s takmer neprebádanou zápletkou, ktorá vzala čosi z toho a čosi z tamtoho a ukuchtila vynikajúci príbeh. Herci bavia, rozosmievajú. Každodenné problémy odľahčujú globálnejšie problémy. John je fešák a sympaťák, napriek všetkému. Mesto je plné zbabelcov, vyhaslých, popola a krídiel a jediné po čom túžia ľudia je, aby uzrela svetlo nového sveta aj druhá séria. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama