Reklama

Reklama

Bližní na tapetě: Embéčko

(TV film)

Obsahy(1)

Luboš Zeman (Petr Kostka) je se synem Jakubem (Bolek Skalski) na návštěvě u babičky (Marie Marešová). Po cestě zpátky domů musí Luboš zastavit kvůli zabláceným reflektorům. Po chvíli musí opět zastavit kvůli děravé pneumatice. Zjišťuje, že syn v autě není. Běží proto na nejbližší oddělení VB. Spolu s příslušníkem (Karel Hlušička) se vracejí k autu a zjišťují, že Jakub v autě leží. Kde se ztratil a jak se dostal zpět do auta? (Bart)

(více)

Recenze (9)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Nervydrásající černobílá storka, která je postavena čistě na (ne)hereckém výkonu malého Bolka Skalskiho, jehož zjev i nepředstíraná bezprostřednost byly tehdy v kurzu. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Další příhody rodiny Zemanovic, s lehce přehrávajícím Kostkou v roli roztržitého řidiče, jenž neváhá za požehnání esenbáka "očesat" kradený automobil. Tento díl má přece jen o něco lépe vystavěný příběh než ten předchozí z volného cyklu. Sice skriptka asi chrápala, protože Barušku přejmenovali na Kačenku, ale to je detail. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příběh téměř detektivní o trampotách s autem a zmizelýn synem. Vzpomněl jsem si, jaké bylo dříve cestování, kdy jsme také jezdili na zadním sedadle v dece, nebo vepředu na klíně. Příslušníci VB měli dobrou dedukci, ovšem jejich neochota byla na zmizení dítěte až moc okatá. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Úsloví „bližní na tapetě“ je dnes už zapomenuto, jeho význam by se dal popsat tak, že i příbuzné je třeba upozorňovat na jejich špatné vlastnosti. (sator)

Reklama

Reklama