Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

misterz 

všechny recenze uživatele

Trojica južanských buranov to vo filme poriadne roztočí, hlavne so zbraňami rôzneho druhu. Snímok je akčne a technicky zvládnutý celkom dobre (na béčko až moc dobre), dokonca pár scénok zaváňa nadpriemernou zábavou a humorom, pričom to pekne a svižne odsýpa. Len škoda, že záporáci (až na tie vraždiace sexy dámy) boli slabo využití a pomerne nevýrazní. V rámci nenáročnej akčnej zábavy však film nikoho neurazí, tak smelo do toho. 65/100 ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

S tou „komédiou“ to nie je až také horúce, ale zo scenára jednoduchého ako návod na použitie nafukovacieho televízora sa menej známemu režisérovi Barry Battles(ovi) podarilo vypoďkať pomerne zdatné akčné B-čko, ktoré poteší oko diváka slintajúceho po odľahčenom žánri. Film nie je určený pre hľadačov hlbokých myšlienok, lovcov hlavolamov a odporcov masturbácie pri neinteligentnej zábave. Trošku to preženiem a povýšim dielku rating. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Some fuckin' great redneck action commedy! Tahle jižanská akční komedie (nebo spíš groteska?) mě neskutečně potěšila. Vynikající herci, skvěle ujeté hlavní postavy, spousta krve, střílení, vidláctví a nečekaně i trocha filozofie nebo osobního dramatu, chcete-li. Takhle napsaný to vypadá jako eintopf, kterej na první dobrou vypadá jako řádně zahuštěné projímadlo, nicméně opak je pravdou a před námi leží lahůdka na příjemné nedělní dopoledně plné hlášek, ujetého humoru a pár tun střeliva. Me likey! Ya-hoo! 85%! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Travisa Fimmela som objavil ako Ragnara Lothbroka v seriály Vikings, a preto ma zaujímalo, ako funguje mimo danú rolu. Tak som si našiel tento kus, o ktorý by som bez jeho mena v castu asi nikdy nezakopol. The Baytown Outlaws je tak jednoduchý film, že sa mi onou prostoduchosťou v niečom páčil. Dej mi nebol ukradnutý až do konca, čo som vážne nečakal. A Fimmel? Svoje úšklebky má aj tu, ale patrý to k jeho hereckému prejavu, existencii pred kamerou. Mne to nevadí, ba naopak. Je iný, než všetci ostatný, smrteľne vážne sa tváriaci kolegovia v celom Hollywoode. A to je dobre. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým příznivcem toho, aby se paraziti společnosti vraždili mezi sebou a netahali do toho slušné lidi. A když se tak děje pod dohledem šerifa, tak k tomu už nemám vůbec žádné výhrady. Za normálních okolností bych se samozřejmě bratrům Oodiovým vyhnul obloukem o několik států, ale na filmovém plátně se jejich společnosti rozhodně nebráním. Mé sympatie patří zejména neprůstřelnému a neprobodnutelnému Lincolnovi, ale komanda prostitutek, pirátů i indiánů měly rozhodně něco do sebe. Když už mám zkrátka dostat slušnou porci násilí, tak tímto způsobem se mi to jeví naprosto v pořádku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama