Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (607)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Že na Čórtovo hrádu strášá, to už my, ač nepolíbeni famfrpálem, víme, neboť ctíme Ladův odkaz s heslem čert do každé rodiny a nikdy jinak. Proč jsem byl tedy tak překvapený, když se Harry naCamrál a dvakrát Potlouk, zatímco Zlatonka jasně vysílala blý-ska-vi-ce a ná-rod... ehm, nádor, ať znovu potvrdím svůj nelidský cynismus. Možná jsem měl mozkové závitnice zaneprázdněné hledáním seriózního vysvětlení, jak je možné, že nehezky ochlupený a rachitický hrudníček kouzelnického synka, dokázal unést váhu takového nadělení... a možná mám jen překvapení rád. Kdo ví... Dobrá, vynechme dalšího strefování se do vypáleného cejchu na čele pana Radcliffa, neboť jsou i jiné příšery, které si z dětských let nesou podobný satanský kříž, Mekbezkulkyn... například, Barbánek, třeba... a toho kokota od vedle vlastně znát nemůžete. Pokud si ale člověk dá práci, zapojí fantazii, nebo využije racionálního myšlení a pomocí lívance překrývá na televizi mágův xicht, pak má způli vyhráno a i přes předimenzovanou stopáž může býti ukojen, stejně jak nekompromisní četníci, oddávající se homosexuálním hrátkám ve služebním voze, ovšem do okamžiku, než z toho jeden ztratí hlavu. Tosmesenasmáli. Kdesmetoskončili? No jo, konec, ano, to bylo trošku, trošku víc než trošku, no, ještě o kousek víc... ještě kousek přidej, no, prostě stál za hovno, ale jak já vidim chlapa s vidlema, ňákou šukézní zrzku, nemůžu být nezaujatý a nestranně hodnotit. Nadrženě nadržuji a pálím čtyřma pizdama, zatímco v pekle sudy válej. P.S. chápu, že z mého intergalaktického blábolu mnoho nevyzní, ale má psychika je ještě poznamenána titulky, u kterých zřejmě prováděl korekturu můj přítel Stoka, a byly tedy v neznámé řeči, kterou pracovně nazývám slovanskohovadština. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neškodná detektívka pre celú rodinu, ktorá by si dozaista našla teplé miestečko v podvečernom TV programe, medzi niekoľkými opozeranými seriálmi. Aj keď je na to ale asi až príliš pekne natočená – čo je jej jediné pozitívum... Synáčik Stephena Kinga po tatovi síce zdedil trochu talentu i štýlu (spoločné témy malomesta, priateľstva, coming-of-age dobrodružstva či striedanie dejových línií súčasnosti a minulosti), no nie som si istý, či má jeho látka dostatok potenciálu na kvalitný a plnohodnotný film. Rozťahaný mystery príbeh, ktorý strieda obstojné, klišovité a až nechutne sladké scénky, pričom sa pomaly vlečie k patetickému a trápne predvídateľnému rozuzleniu. Alexandre Aja - s takýmto filmom si sa za(dr)bával posledné roky? Tak si túto kids & teens kravinu so zápletkou z Bravo Girl niekam strč! Btw. horor môže byť z výčtu žánrov pokojne vyškrtnutý a namiesto neho tam byť rozprávka. Som znechutený z toho, že najväčšie filmové sklamanie tohto roka mi pripravil práve môj najobľúbenejší režisér. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po čase a zamyslení zvyšujem hodnotenie filmu na maximum. Toto je jeden z tých filmov, ktorý síce nemusí byť dokonalý, ale vyskúšať by ste ho mali aj tak. Lebo je to vlastne príbeh starý ako ľudstvo, ale je príjemne ho vidieť v príťažlivom balení. Rozhodne to nesledujte ak túžite po horore. Do kategórie hororov by sa tento film zapisovať nemal. Lebo to horor nie je. Je to taký filmový mix drámy, romantiky a fantasy. Tam niekde by to malo spadať. Daniel Radcliffe ako vždy bezchybný a príjemne snímok ťahá. Rohy sú film, v ktorom romantické scény sú romantické a desivé scény sú desivé. Všetko funguje, dokonca aj to, že sa hlavný hrdina promenáduje mestom s rohmi. Záver bol skutočne ostrý a brutálny. Po druhom zhliadnutí ešte väčší zážitok. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Město plný úchyláků v čele s krásnou zrzečkou a upířím Harry Potterem (měl by navštívit moji revmatoložku, ta by mu naordinovala sluníčko a tablety s vitamínem D). Autor téhle perly by též měl navštívit lékaře, buď aby šel na odvykačku, nebo k psychologovi :D Ale to já bych asi měla taky, protože mě tenhle bizár neskutečně bavil a občas bych schopnost rohů mile ráda uvítala. Film má další velké plus, protože mi pravděpodobně vyléčil moji fobii z hadů (při pohledu na ně jsem se neschovávala do skříně) a kdyby na konci Daniel začal chrlit oheň, tak jdu snad i do plných :D ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Už u knihy jsem si říkal, že je krajně podezřelé, jak moc nápadně Kopec nepadl daleko od Krále. Po vizualizaci jsem si téměř jist, že si papá prostě jen udělal melouch, aby mladej mohl chodit na večírky a dávat rozhovory novinám. Při sledování jsem utrpěl tak brutální Dežo ví, že se dívám na To bez Penyvajse, až jsem o výše uvedených spekulacích neochvějně přesvědčen. Dokonce bych si i troufl ve svém fantazírování zajít tak daleko, abych s klidem tvrdil, že Štefan snad ani žádného syna nemá, protože je to úchyl a šuká jen s lidožravými klauny. Nicméně, na tomto místě bych za normálních okolností prohlásil, že se zfilmování velmi povedlo, nebýt té neodpustitelné kástingové minely s obsazením hnusného chcípáka Heryho do hlavní role. Žádnýma hůlkama se, kurva, přece v knize nemávalo, a i když mu zapudrovali ten blesk na čele, role mu sedla jako jehlan do kruhového otvoru a byl přirozený asi jako mozkový tumor. Je mi jedno, že Rohlíková očividně skvěle a ráda kouří dědky, ale tohle bylo snad ještě horší fopá než negr v roli Linkolna Rájma!! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Vo filme odznie aj známa titulná pieseň seriálu Vikingovia (od r. 2013) -  "If I Had a Heart" od Fever Raya. (Arsenal83)
  • Auto, kterým jezdí hlavní hrdina, je AMC Gremlin. (Corpsegrinder)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama