Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Recenze (596)

Ganka 

všechny recenze uživatele

Patrně sen každého kluka - pařit hry, mít za nejlepšího kámoše prezidenta, zachránit planetu a ještě k tomu sbalit prima roštěnku. Odlehčující sci-fi komedie s věčným Sandlerem sice nepatří k vrcholu kinematografie, ale určitě pobaví, což je přesně to, co od komedie chcete. Hledáte-li něco na studený a unavený večer, pusťte si Pixely, mozek si odpočine. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

průměr. Potenciál jak prase, bohužel využitý jen z části. Ralf hraje na tu nostalgickou strunu lépe a vtipněji. Od obsazení jsem čekal fór za fórem a tolik jich tam zas nebylo. Výborný vtípky byly třeba líbačka v šatníku nebo seřvání nubijského mariňáka. PacMan se povedl, Qbert mega roztomilý, vztah pařana a postavičky z videohry, to vše zvedá film ze dna, ale je to málo. Závěrečné titulky super. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Zaujaly mě už úvodní titulky, což se mi tak často nestává. Další Columbus. Dinklage řízek. Konečně neměl tu namaskovanou jizvu z GoT. A sakra – celou akci nahrává NASA … A vyhlásí tím boj na pixel a 1 0, OK, chápu. Sandler nevadil. Takže z jakýsi mimozemský lodě uniklo něco, co všechno rozpixelovává? Nu dobrá. Zní to zajímavě. Ale je to výbornej námět. Taj Mahal se rozpixeloval celkem efektně. Doktorka ‚snobka‘ bezvadná. Lid nesmí vidět prezidenta pít v době krize. Peter ‚Eddie/Tyrion‘ Dinklage je prostě týpek. A já měl Pacmana vždycky za hodnej žlutej 2D míček, no téda! Pacmanní spolupráce Tyriona se Sandlerem vynesla Pixelům 4. hvězdu v mým hodnocení. Qbert byl dokonalej. „Promiň.“ „Znova! Znova!“ Donkey Konga asi nikdy nepochopim. Supr film. ()

Cezar209 

všechny recenze uživatele

Old schoolovka - nametom, ktora uz dnes nie nastrocnym divakov namaluje usmev od zaciatku a nastavi nostalgicky podton niekde v sedej kore a v tomto duchu preplavate celym filmom. Akosi vsetko je nastavene tak, ze kto sa nevie vcitit do tejto doby pocitacovych hier v maringotke pristavenej na parkovisku ma smolu :o) ...vsetko je nasledne inak :o) Jednoduchy dej, easy humor, vychladene pivko a ziadne ocakavania sofistikovaneho vystupu v podobe zamyslenia sa na konci filmu ...this is it :o) ()

Humanusdratus 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler je pro mě zárukou minimálně koukatelné americké komedie, proto jsem se tohoto filmu nebál. Pro mnoho lidí jsou ve filmu zmíněné hry z 80. let srdeční záležitostí a toto je hezký způsob, jak na ně zavzpomínat. Vše podložené skvělými dobovými hity a vtípky Sandlera zrežírované jedním z mých oblíbenců, Chrisem Columbem. Zkritizovat můžu některé rádoby vtipné "amerikánské" poznámky a v tom citát: "druhý nejlepší prezident po Obamovi..." Vysoce však oceňuji výkon Petera Dinklage, který opět nezklamal. Standartně bych udělil 3*, ale jelikož americké komedie v poslední době stojí zaprd a většinou jenom kopírují, dávám této srandě 4* a doporučuji. ()

Mckay 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se hodně těšil , ale nakonec z něho mám smíšené pocity.Za prvé Sandler zde hrál tak na 50% a jednotlivé batlly by mohly být delší.Hlášek tu taky není moc a možná bych obsadil vedle Sandlera komiky větších jmen.Co se ale povedlo je vizuální stránka filmu ,scéna s panem Iwatanim a hlavně obsazení Petera Dinklage. Každopádně to není ta TOP komedie myšlenka dobrá ,ale spoustu věcí by mohlo být lepší.65% ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Ako pixelová strieľačka to funguje na výbornú, čo sa týka vtipov, všetko okrem Gada je neuveriteľne trápne. Čiže čistý priemer. ()

bobo7171 

všechny recenze uživatele

Perfektná nostalgická spomienka pre nás skôr narodených :) Je to na filme poznať že tvorcovia žili v dobe keď všetky tieto hry frčali a vedeli čo tvoria... ...kam sa hrabe DOOM. ()

Welington odpad!

všechny recenze uživatele

Pixely? Marná snaha. Mohu upřímně říci, že… jsem se opravdu na tenhle snímek moc těšil. Hluboko ve mně byla ta dětská, nevinná touha a především vášnivý hráč, který chtěl něco podobného vidět už dávno. Dokonce je ve mně někdo tak přízemní, že by to asi ocenit i dokázal, ale někdo, kým jsem se stal až o mnoho let později, bohužel toho malého darebu nepustil ke kormidlu, natož ke slovu. Kdybych přece jen dokázal upustit od představ, jak by měl snímek vypadat a co vše by se v něm mohlo nacházet, aby to splňovalo kritéria zábavné a alespoň trochu průměrné komedie, mé hodnocení by vypadalo jinak. Každopádně, jak je vidět, nelze to zvrátit. Vše je hotovo a nic nefunguje správně. Je to přesycené, což je zajímavé o fakt, že se zde skoro nic nenachází. Fádní a nezajímavé. Vyčerpávající podívaná. Je toho opravdu veliká škoda. ()

Adam1408 

všechny recenze uživatele

Nečakal som to, ale príjemne ma to pobavilo. Sandlerov humor je naozaj fajn a celý film príjemne ubehol a zabavil. Len ma viac bavil skôr začiatok filmu, ako finálny boj s emzákmi. Ale nápad je to super. ()

Narg79 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem vyrůstal s těmito hrama od úplného počátku, musím říct, že se mi ten film líbil. Až na maličkosti dávám filmu 80%. Opravdu mě to bavilo a mé děti taky. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Tohle je třeba věc se kterou bych souhlasil, nenatočil bych film kvůli penězům ale kvůli těm postavám které jsme jako malý znaly a milovaly. S touhle grafikou a efekty je tohle pixelovanější než hry z 1980. Hudba která někdy bývá tak nahlas až mi z toho sousedi buší do zdi :D, Příběh který zabaví. Za mě 81%. ()

tXtX odpad!

všechny recenze uživatele

Ak tento snímok baví staršieho jedinca ako 15 rokov, niekde sa musela stať obrovská chyba. Neuveriteľne infantilné vtipy a scény, z ktorých mi bolo normálne trápne. Sandlera komentovať nejdem, lebo tento úbožiak nikdy v živote nehral v ničom normálnom.. ale že sa do takejto pičoviny dali nahovoriť ostatní, viac menej seriózni herci, naozaj nechápem. A áno vyrastal som na starých hrách, no to neznamená, že mi musí byť po chuti tupá americká komédia, v ktorej Adam Sandler bojuje s Pac-manom o záchranu Ameriky.. áno, nie sveta, ale IBA Ameriky. Lebo na Ameriku útočia všetci. Mimozemšťania, Predátori, Votrelci, krvilačné paradajky.. a samozrejme aj videoherné postavičky. Of kors pretože je to najlepšia a najdôležitejšia krajina v celej galaxii.. Zbytok sveta je prakticky total nezaujímavý.. ale na druhú stranu sme aspoň úplne v bezpečí aj pred Super Máriom, keby sa náhodou niekedy v budúcnosti rozhodol aj on rozjebať celý vesmír... OMG Keď tu čítam niektoré 4* komentáre, neviem či sa mam smiať alebo plakať.. ()

andykanadan 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že nemám rád počítačové hry (dodnes milujem stratégie), ale nie vždy názov filmu naznačuje hodnotu jeho obsahu... V tomto prípade, výnimka potvrdzuje pravidlo - je to naozaj nehorázna pixlovina... ()

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama