Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

ratchet 

všechny recenze uživatele

Výborný motoristický magazín, kde se opravdu něco dozvíme o autech a s humorem. Po každé, když dokoukám díl tak se směji ještě ráno. Jejich výborné hlášky, zábavné speciály nebo legrační úkoly s auty jsou boží. Tito tři kašpaři dokážou opravdu pobavit. Škoda, že se Top Gear rozpadl a nemůžu sledovat tyto šílené dobrodružství. ()

rejvn 

všechny recenze uživatele

Amerika má Chucka Norrise, Británie má Stiga :) Miluji auta, miluji britský humor... spojíme-li to dohromady, máme tady vinikající seriál který vás vždy něčím zaujme i když zrovna nejste fanda do aut, Speciály jsou vyloženě třešnička na dortu. Varuji - je to velice nakažlivé a nikdy nezůstanete u jednoho dílu. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jedinečný pořad! Předtím jsem akorát poznal spoustu modelů aut podle karosérie, popř. uspořádání světel a chladiče, pořád však nejsem odborník. Ale to nevadí, trojice moderátorů tomuto pořadu dala svou tvář. Užívají si to, čerpají z vlastních zkušeností a dělají to čistě ze svého zájmu o motorismus, k tomu ještě se skvělým humorem a divákovi doslova otevírají nenuceně nové světy. Jednu dobu jsem se na to díval pravidelně na Prima Cool (tehdy, když to byl ještě výborný kanál a ne druhá Nova Cinema) a těšil se, že se s Jeremym Clarksonem, Jamesem Mayem a Richardem Hammondem zasměju a dozvím se něco nového. Taky jsem zbožňoval ty závody i soutěže. Děkuji, pánové. A pokud jde o novější díly s novými moderátory, nevím, do jaké kategorie spadají, ale neviděl jsem ani jeden díl a v současnosti nemám zájem. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Škoda jen, že takhle zábavná show je zrovna o něčem, co mě zajímá asi jako starou Tatru emise. Clarksona, Hammonda a Maye tajně podezřívám z toho, že jsou to Transformeři; jejich zapálení do aut já kdybych měl třeba do cyklistiky, vyhrál bych Tour de France na tříkolce. Zábava na sedm by klidně mohl být Top Gear. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama