Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Moderátoři slabí jak čaj, děvče je alespoň pohledné, ale jinak šílené a ten "šerif" v černém je totálně nezajímavý a kontraproduktivní, naprostá absence kouzla osobnosti. Nedodá tomu ani za mák napětí či dramatičnosti. Disciplíny jsou už navíc okoukané. O dabingu ani nemluvím, to překřikování se vážně nedá. A zařadit to po sériích "Kdo přežije" to naprosto zabíjí. Nemá to zkrátka žádnou "šťávu". ()

Reklama

Heso 

všechny recenze uživatele

Britskou verzi jsem viděl dříve, než originál, který jsem nakonec ještě neviděl. Nicméně se zdejšími komenty víceméně nesouhlasím. Starší série se mi celkem líbily, byly fajn. Boyard byl nasranej, vtipnej a drsnej, moderátorka Melinda Messenger totálně mega hot a sympatická a i profesor byl týpeček. Novější série stojí už za prd, pamatuji si, že jsem je častokrát ani nedokoukal do konce. Byť úkoly zůstaly stejné, tak série šla výrazně dolů. Nesympatická moderátorka, Boyard až moc hodný, přišlo mi že by klidně soutěžícím svoje zlato dal i bez boje. Nedivil bych se, kdyby ho soutěžící i zavřeli do klece. Byť působil sympaticky, nebyl to vůbec ideální Boyard. O kapitánovi ani nemluvím, to byl celkově zvláštní patron. Suma sumárum, lépe jak na tři hvězdy to není. Ale na starší série se předvším díky starému dobrému Boyardovi a hlavně díky sexy Melindě opět rád podívám. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trapná zvučka, trpaslíci, blondýna, prehnane cynický Boyard, namakanci, entuziazmus a týmový duch, všetečné otázky už spomínanej blondýnky, dalšie cynické poznámky od Boyarda, kľúče, nápovedy, hláskovanie, väčšinou zlatiaky. Takto nejako znie stručný súhrn jediného dielu britskej značne zjadnodušenej verzie Pevnosti Boyard. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Stejné nebo téměř stejné úkoly jako původní soutěž, sympatičtí soutěžící, ale naprosto pitomí průvodci - hloupá Pamela (schválně blondýna?) a trapný chlapík, který si myslí, že je ultrakůl, když soutěžícím nadává. Kéž by mu některý z těch spotovců sáhl do úsměvu. Nakonec trapný "profesor", který hloupě natahuje svoje rádoby hádanky trapnými řečmi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)

Reklama

Reklama