Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

corona 

všechny recenze uživatele

Boyard si po Francúzoch prenajali aj iné krajiny a toto je anglická verzia. To že tam chýba otec Fouras, to chápem, on bol Francúz a Angličnom by sa jeho indície ťažko hádali, čo je ale úplná katastrofa, to sú moderátori. Pôvodní Patrice, Sophie a Cendrine boli dobrí, anglická blondýna, čo ani neviem ako sa volá, bola vybraná určite kvôli iným prednostiam, nakoľko jej moderátorský prejav pozostáva z 3 viet: "Ide ti ti dobre", "Ešte máš dosť času" a "Bol si fantastický/á" a to vraví aj ked súťažiaci nezvládol úlohu. Neviem či je "pán Boyard" taký blbec aj v skutočnosti alebo to len musí hrať, úloh je menej, sú menej obtiažne a neviem, či je to zámer ale po tom čo súťažiaci nezvládne úlohu, ide vždy dosť jednoduchá, asi aby každý vyhral a obral "Pána Boyarda" o "jeho peniaze". Fracúzsky originál bol ťažší, zábavnejší, lepší a súťažiaci vždy bojovali pre niekoho, kto by to nezvládol sám. ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

Banda namakanejch hovad, z nichž polovina dělá v posilovně (a to vážně), ženský se zadky že by zalehli slona, pan Boyard co má furt stejný pitomý kecy, blonďatá pinda co si neuvědomuje, že je trapná, kapitán co pindá blbosti a snaží se o improvizovaný vtip.... Hned jak vidím obsazení a soutěžící této fraška beru do ruky šavli, ptáka si hodim na rameno a mám chuť podřezat pár hrdel.... Ta hvězda je za znělku a krásnou pevnost... ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Zdaleka mě to nechytlo tolik, jako původní francouzský Boyard v 90. letech, ale to je celkem pochopitelné. Celé to působí jako jakási instatní verze osekaná na takový čas, aby to i s reklamami vydalo na hodinu vysílání. Některé nově přidané úkoly jsou zajímavé, některé staré chybí. Asi bych měl dát 3 hvězdy, jenže bohužel jsem měl tu "čest" vidět to v českém dabingu (dialogy jsou tak zprasené, že už to snad ani víc nešlo) a ten psychický blok mi brání dát vyšší hodnocení... ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Starýho Boyarda jsem neviděl, ale tohle je hrozná blbost. Dědeček ve věži mi přijde jako sklerotik, co si toho moc nepamatuje, Paklíč z tou blonckou tam lítaj jak utržený ze řetězu a s nima samozřejmě tým, který se snaží stihnout za pomocí překážek vyhrát peníze. Nelíbí se mi ani celkově ta soutěž. Vlastně, že jeden tým plní úkoly a nemá žádného oponenta. Tím jsou samozřejmě čas a různé úkoly. Jenže já mám radši když proti sobě stojí dva či více týmu nebo jednotlivců než jeden tým. Tohle je dost velká nuda. Doufám, že v tomto televizním čase na Coolu vrátí brzy SURVIVOR, protože tomuto pořadu se budu vyhejbat. Jooo a samozřejmě největší suchar je ten moderátor. 5% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Původní francouzskou verzi jsem měl strašně rád a proto jsem byl nesmírně potěšený, když jsem se dozvěděl že Prima Cool bude tuto dobrodružnou soutěž znovu po několika letech vysílat. Sice ne jako originál, ale to mi vůbec nevadilo. Nesledoval jsem to kvůli francouzskému patriotismu, ale protože se mi velmi líbil koncept. Proto se divím, že se po těch několika letech mé nadšení z této soutěže poněkud vytratilo jelikož koncept je stále stejný. Bohužel neumím popsat co mě tak zklamalo, možná to je absence otce Fury, otřesný dabing nebo jsem jednoduše ztratil svůj dětský vkus. Každopádně proti původní verzi je tato britská jednoznačný úpadek. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)

Reklama

Reklama