Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (370)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film o tom jak se skupina teenagerů snažila být jako celebrity. V každé části kdy chodili po domech slavných osobností či pařili na párty jsem se docela nudila a říkala jsem si: ježiši doufám, že už je někdo konečně chytne. "Jak může být dnešní svět tak povrchní?" - říkala jsem si. Být výjimeční jenom tím, kolik drahých věcí mám na sobě apod. Jediné co mě na tomto filmu vcelku zaujalo bylo následující: domovní prohlídky, výpovědi zúčastněných a konečný dopad na postavy. Ten konečný dopad na životy postav ovšem nebyl tolik kvalitně řečen, jak bych si představovala. Řekla bych ještě jedno: chtěli být výjimeční a být oblíbení a to se jim povedlo - akorát trochu v jiném slova smyslu. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

sú filmy, ktoré sú vyslovene mužské (séria fast and furious...), ženské (sex v meste...) a potom sú tu filmy sofie coppoly, ktoré sú mužské, ak sa na to pozeráte z jednej perspektívy (kopa krásnych mladých šušuliek, sporo odetých, v slow motion tancujúcich, prezliekajúcich sa, pózujcich, maznajúcich sa...) a zároveň ženské, ak sa na to pozeráte z tej opačnej perspektívy (rieši sa tam móda, handry...); zároveň sa v celej jej filmografii prepletajú 2 hlavné témy, ktoré sú buď prítomné obe naraz (Virgin Suicides) alebo buď dominuje jedna (Lost in Translation, Somewhere) alebo druhá (Maria Antoinetta, Bling Ring); zo začiatku mi to prišlo, ako Hollywoodska verzia srbského KLIPu (mladé, nevybúrené a po zábave bažiace tínedžerky, neustále sa fotiace na mobily), no, samozrejme, tematicky a ideovo sa to veľmi skoro rozchádza a ide svojim vlastným smerom; po predošlom geniálnom SOMEWHERE nemôže byť Bling Ring za 5 *, aj keď je to veľmi dobrý film, hoci odstup, ktorý režisérka vytvorila medzi sebou a svojimi hrdinami môže na niekoho, kto nenazerá na svet s podobne veľkou dávkou cynizmu, irónie a sarkazmu, pôsobiť ako chlad a pre niekoho, kto si voľká v štýlovej a formálnej čistote môže pôsobiť tiež rušivo spôsob rozprávania, ktorý eklekticizmus a nerovnomerné a zdanlivo nahodilé inkorporovanie všetkých možných médií používa zámerne, konceptuálne a v kontexte celého filmu, v kotexte toho, o čom to celé je, čím vytvára dosť dobrý "bordel", podobný tomu, aký majú dotyční v šatníkoch a hlavách... ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Bling Ring jsem se těšila hodně dlouho a moje očekávání byla víceméně naplněna. Pokud se na začátku přenesete přes osmdesáti stránkový scénář plný "yo bitch" a "oh my gosh", plytké vyznění a duckfacy, pak bych řekla, že vám v dobrém zážitku nic nebrání, protože nic z toho rozhodně nebylo bezúčelné. Povrchnost mladých je tu opravdu vyhnána do extrému, což záměrně budí znechucení nad dnešní facebookovou generací. Nad zveřejnováním ukradených trofejí na facebooku a ledabylým chlubením se přátelům "No jo, byli jsme u Paris, it's chill" zůstává prostě rozum stát. Scény z Parisiina domu byly jednoduše nejlepší, ale možná je to jen můj dojem proto, že ji nemám ráda a taky jsem jí to tak trochu přála. :)) Emmu Watson začínám opravdu zbožnovat, navíc jí to s americkým akcentem a tmavými vlasy sluší. Kromě ní si pro sebe všechny scény ukradl Broussard, hodně zajímavý a neokoukaný talent. Coppole se zase jednou něco povedlo, obzvlášt vezmeme-li v potaz, co tím vším chtěla vlastně říct. P.S.: K českému názvu se radši více vyjadřovat nebudu, bez vulgarit by se to neobešlo. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. V roce 2013 si odbyly svou kino premiéru dva filmy, které byly cílené na mladé publikum ("o mladých pro mladé"). Prvním z nich byl Spring Breakers, který se strašně snažil podat jakési svědectví o současné (facebookové) generaci. Bohužel k němu napsal scénář někdo, kdo tak nějak žije v jiné realitě a netrefil tak docela hřebíček na hlavičku. A pak je zde právě The Bling Ring. Dokážu si teď představit některé lidi, jak kroutí hlavami říkajíc: "Ale ty filmy jsou úplně o něčem jiném, to se nedá férově srovnat!" Nesouhlasím. Ano, odehrávají se jinde a témata jsou jiná, ale lidé za těmito filmy (Korine x Coppola) chtěli ukázat dnešní generaci jejich pohledem. A zatímco Korine na to šel, podle mého, líbivější cestou pařeb, koz a dubstepu, Sofia natočila další film, kdy cítíte tu prázdnotu, která (bohužel) vystihuje dnešní zmatenou generaci. Média, celebrity, Twitter, Facebook, neskutečná kvanta (mnohdy zbytečných) informací na ně (nás) útočí každým dnem a my jsme zmateni. Byť máme prakticky všechny znalosti, co bychom mohli potřebovat, neznáme sami sebe a tak se snažíme všemožně zapadnout. Snažíme se dělat, co je populární a správné(?) doufajíc, že se přitom najdeme. A objevujeme svět, který, speciálně v dnešní době, nemá pro mladé žádné limity či omezení a vše je… dovoleno? Takhle bych tady mohl pokračovat ještě dlouho, takže to zkusím zkrátit - Korine se mi snažil ukázat něco, co bych měl poznat, tak mi představil svůj malý svět. A ten svět měl jedinou chybu - v tomhle já nežiju a nevím o tom, že by tohle byl můj svět. Ale po skončení tohoto filmu jsem cítil, jako by Sofia natočila film o reálném světě, ve kterém opravdu žiju o lidech, které tak nějak poznávám (a teď nemyslím tu část, že se vloupávají do domů :-)). Má Sofia mi rozumí, abych parafrázoval Mozarta. 100 %. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě tak při sledování napadlo, že se Sophia Copolla začetla do knih Bretta Eastona Ellise a řekla si, že to zkusí taky, jen z toho vynechá násilí a šoustání. Zajímavý formát. Mohla by to být úplně stejně fabulačně sociologická studie jako ironická karikatura. Faktem ale je, že Emma Watson s Taissou Farmiga a dost střelenou Leslie Mann v pozadí je hodně dobrá kombinace. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Hlavní důvod, proč Emma Watson roli Nicki přijala, byl pracovat se Sofií Coppolou, jejíž je velkou fanynkou. Spoluprací s režisérkou si herečka splnila svůj sen. (Michi88)
  • Emma Watson a Taissa Farmiga společně navštěvovaly hodiny pool dance. Důvodem byla příprava na natáčení a skutečnost, že se jedná o jednu z nejoblíbenějších aktivit jejich postav. (Michi88)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama