Reklama

Reklama

Jak vyřešit alarmující míru kriminality? Legalizací všech zločinů. Na jednu jedinou noc v roce se Amerika blízké budoucnosti proměňuje v nejnebezpečnější místo na Zemi. Když se vás někdo rozhodne zabít, nikdo vám nepomůže, protože všechny složky záchranného systému jsou během Očisty mimo provoz. Funguje to náramně, i díky tomu život v téhle zemi v ostatní dny připomíná ráj. Jen se ho nemusíte dožít. Krvavý thriller s hororovými prvky natočili tvůrci série Paranormal Activity, kteří vás budou děsit tak, jak je jim vlastní. Úspěšní a bohatí Sandinovi se na Očistu připravují v bohorovném klidu. James (Ethan Hawke) prodává bezpečnostní systémy, díky nimž svůj dům proměnil v nedobytnou tvrz. Jeho manželka (Lena Headey) a děti, teenageři Charlie a Zoey, proto mohou nerušeně pozorovat prostřednictvím bezpečnostních kamer svět tam venku a výjimečná dramata, která tahle specifická noc přinese. Všechno změní jeden cizinec, který se znenadání objeví u jejich dveří a úpěnlivě prosí o záchranu. Pustit ho dovnitř, nebo nepustit? Rozhodnutí, které učiní, obrátí jejich život naruby. Z nezúčastněných pozorovatelů se stanou hlavními postavami v mimořádně krvavém dramatu, které nemusí ani jeden z nich přežít. Tahle noc bude zatraceně dlouhá. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

Problém s postavami většinou moc nemám, ale Charlie je zasranej kretén. Škoda že neskapal.

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

Já jsem zklamaný, ale zase z toho nemohli udělat drahou bombu, protože by jim na eRko nepřišlo tolik lidí. Ale to s těma postavama mi přišlo horší než v novém Masakru 3D, větší kretény jsem dlouho neviděl.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

bestlama

Díky financím dobré, ale čekal jsem víc než uzavřít hlavní postavy v baráku a udělat z toho typickou vyvražďovačku. Navíc spoustu nelogických situací hlavních postav, to se odpustit nedá. Dále tu je hrozná průhlednost, já jsem jednoznačně čekal víc. Co opravdu musím pochválit jsou psychopati, ty tam padli jak dělaný a díky nim jsem nešel s hodnocením níž.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

bestlama

Jestli se hlavní hrdinové nesnaží během kritických 12ti hodin dostat z jedné strany města na druhou (minimálně), tak potenciál není využitý ani co se za nehet vleze.

na příspěvěk reagoval bestlama

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Takhle zajímavý námět zabít tím, že se děj smrskne do dění v jednom baráku? Tomu se říká promrhaný potenciál.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Zaujímavý námet. Som zvedavý. Hawkovi sa zapáčilo po Sinisterovi v temných vodách.

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

Námet viac než geniálny, aj také poriadne napätie tam bude určite... na toto sa teším :-)

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Petike

Zaujal mě tvůj příspěvek. Scénář si evidentně četl, takže co konkrétně je tam nedomyšlené? Jinak škoda, že celé to vypadá na další home invasion movie, mnohem radši bych byl, kdyby se to celé odehrávalo v ulicích jako třeba Krvavá neděle. Bohužel to vypadá, že ten zajímavý námět bude ve filmu sloužit jenom jako pozadí. :/

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

No toto si určite nepozrem, už teraz pre mňa odpad, to čo je za nápad, taká blbosť, trapné totálne...

na příspěvěk reagoval vimanzen

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Premisa tohto filmu je logický nezmysel. Strašné, čo všetko sa dá dnes natočiť za veľké peniaze s načisto nedomysleným scenárom.

na příspěvěk reagoval Illioplius, Pedestrian

Související novinky

Spawn míří na velké plátno

Spawn míří na velké plátno

22.07.2017

Comicsový tvůrce Todd McFarlane konečně oznámil nový celovečerák se Spawnem. Kultovní démonický antihrdina byl v kinech už v roce 1997, drsný eRkový reboot se tedy rozjíždí přesně 20 let po prvním… (více)

Očista míří do televize

Očista míří do televize

04.10.2016

Kolik znáte hororových sérií, které jsou čím dál tím lepší a výdělečnější? Ano, Očista je spíš thriller než horor, rozhodně ale vydělává „hororové" peníze. Není tedy divu, že mají její tvůrci velké… (více)

Reklama

Reklama