Reklama

Reklama

Carrie White je plachá dospívající dívka, která je díky přísné výchově své fanaticky věřící matky totálním outsiderem. Ve škole prožívá hotové peklo – její oblíbenější spolužáci (a hlavně spolužačky) ji neustále šikanují a krutě si ji dobírají. Ale Carrie má tajemství: jednoho dne zjistí, že byla obdařena vzácnou, a zároveň děsivou mocí telekineze. Toto nadání se umocňuje a vymyká kontrole při přílišném nervovém nebo emocionálním vypětí. Postupem času začne své síly využívat proti lidem ve svém okolí, kteří ji ubližují. Příběh vyvrcholí v momentě, kdy je Carrie pozvána na maturitní ples, kde se stane obětí velmi krutého žertíku svých zákeřných spolužáků. Carrie se její skryté schopnosti naprosto vymknou kontrole a všichni, kdo ji znemožnili, dostanou lekci: Pokud si budou hrát s ohněm, spálí se. Změní se studentský večírek v krvavá jatka, nebo vše dopadne úplně jinak? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (835)

Botič 

všechny recenze uživatele

Remake Carrie je takový odrbaný plyšový medvídek, kterého nikdo nechce, a když už ho někdo dostane, tak si do něj s chutí kopne. Kimberly Peirce by zasloužila metál, protože se jí místy daří z hororové předlohy vykřesat čistokrevnou teen-komedii ve stylu Glee, jen s tím rozdílem, že tady se do zpěvu dávají jenom matky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo chce zkoušet šikanu, bude mrštěn o stěnu! De Palmovo zpracování příběhu o „něžných“ dotecích jedné středoškolské medúzky sice nebylo žádným zázrakem, ale alespoň mělo tvář. Verze Kimberley Pierce ji má taky, ale zkroucenou bolestí bídně vystavěné atmosféry, hloupých triků, chytrých telefonů a mýdlové vody teenage oper. Už jsem jen čekal šouravý příjezd profesora Xaviera, co by nebohou Carrie přijal do klubu a vysvětlil jí, že strejda Magneto je zlobivý.. Remake zbytečný jak dildo v šuplíku nočního stolku paní Whiteové. Že si raději neudělali jelitový prejt.. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUSÍM SE POKUSIT BÝT NORMÁLNÍ...NEŽ BUDE PŘÍLIŠ POZDĚ.…“ /// Na svět přišla potichu. V krvi a bolesti. Dítě BOŽÍ? … Abych pravdu řek, ze starý (Carrie) si hovno pamatuju. To pro pořádek. Su rád, že když už se recykluje, tak s fajnovým vobsazením. Mezi holkama to v těch několika okamžicích krásně ,,jiskří“, včetně dialogů jako … vod Poa? (Edgara Allana debile!). Že je to vodvážnější v sexu asi nepřekvapí. Tak se jen čeká, až se holka nasere a …Román pro uťápnutý teenagery, zakončenej jejich snem, kterej je díky vobsazení něčím víc, než jen nešťastnou puberťáckou romancí. A za sebe si přeju, aby Chloë Grace Moretz trumfla Dakotu Fanning. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem tušil, že Ďábel spí v kříži… 2.) Když míchat, tak jen Bloody Carrie! 3.) Thx za titule ,,Bac“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Súhlasím, že na pôvodnú verziu so Špačkovou to nemá, ale aj tak som s týmto spracovaním spokojný. Utvrdilo ma to v jednom. Chloë Grace Moretz je vychádzajúca herecká hviezda, o tom už nemám žiadne pochybnosti. Má všetky predpoklady na to, aby raz natočila film, z ktorého padnú všetci na zadok. Má len 16 rokov a na konte už niekoľko skvelých filmov. A určite to nie je len tým, že má šťastie na dobré ponuky. Aj tu potvrdila svoje herecké nadanie, bez nej by táto verzia Carrie určite zapadla prachom, podala tu skvelý výkon. Niekto by snáď mohol namietať, že výber hlavnej hrdinky nebol práve najšťastnejší, veď Carrie v originály nebola tak pekná a príťažlivá, ale podľa mňa to nie je dôležité. Aj pekný človek môže byť neobľúbený a terčom rôznych posmeškov pokiaľ je čudný. Špačková sa pre rolu Carrie narodila, nikto ju nemôže tromfnúť, ale jej ďalšie filmy až tak neohúrili. U Chloë Grace Moretz to platí opačne, zvládla Carrie a aj veľa iných filmov. S finálnou scénou som bol tiež spokojný. Škoda tej celkovej atmosféry, mohlo sa viac popracovať na psychológii a bode zlomu hlavnej hrdinky. Film by mal určite väčší úspech, ale aj napriek tomu, za pozretie rozhodne stojí. 80/100 ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Carrie od De Palmy je už pomalu v babičkovských letech, takže někoho úchylného z filmové branže napadlo pomazlit se s jejím vnoučetem .. bohužel. Původní Sissy Spacek byla křehká, naivní a éterická bytost, která si ani neuvědomovala, že ji šikanují, kdežto současná představitelka role Chloë Grace Moretz by díky své narostlé figuře mohla z fleku porážet v páce kluky z fotbalového týmu .. a přesto se díváme na jeden a tentýž film o jedné a té samé holce, který bez výraznějších změn okopírovali a nově naservírovali všem těm, kteří už ani pořádně neví co že je to celuloid .. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (42)

  • V jedné scéně odchází Sue Snell (Gabriella Wilde) na záchod a zvolí prostřední kabinku. V dalším záběru vychází z krajní. (noelcoward73)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Reklama

Reklama