Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (566)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to strašně klišovité, strašně předvídatelné, ale já si stejně nemůžu pomoct, tyhle filmy, kde se na stáří dívají trochu z nadhledu, mi prostě sedí. Navíc při tomhle úžasné obsazení, kdy jsem ani netušil, že Kevin Kline má blízko k sedmdesátce, jsem byl prostě nadšený. Zasmál jsem se, pobavil jsem se, příjemně strávený večer. Nic moc víc, ale někdy i tohle stačí. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, čím můžou staříci překvapit, a světe div se, můžou! Není to bomba, ale nadprůměrná pohodová komedie jo. Zasmějete se, uslyšíte rady do života, někdo dostane za vyučenou. Jo, snůška klišé, ale s touhle čtyřkou je celkem sranda. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bycxh si znovu *** ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To že Last Vegas nebudú obyčajná somarina a podpriemerná komédia som pochopil na konci zaujímavých úvodných titulkov. Počas nich sa totiž odohráva pekné intro, kedy sa hlavná štvorka ešte v detských časoch pretĺka, drží pokope a bojuje o srdce jednej pussinky. Štyria páni sú v prvom rade výborne napísaní - každí má odlišný charakter, život a rozumiete im. Frajeri síce neskĺznu do fázy drámy, ale neboja sa ísť do vážnejšej roviny, skladať staré účty a byť emocionálne plnší ako sľuboval bláznivo strihaný trailer. Sú tu štyria skvelí herci, ktorých dať dokopy bol excelentný nápad. Nemusia hrať naplno, stačí, že odvádzajú svoj zlatý štandard a vzájomné interakcie vás potešia. Michael Douglas a Robert De Niro idú po cene priateľstva i menšom sváre, Kevin Kline má príjemný neuroticko-odviazaný prejav a Morgan Freeman si užíva bezstarostný víkend asi najviac zo všetkých. Frajeri vo Vegas sú vo finále skvelá komédia. Má aj nezabudnuteľné scény a síce nevojde do dejín, ale štyria herci ponúkajú svojim fanúšikom a všetkým nad päťdesiat, nadpriemerných 105 minút zábavy. ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Co to mělo znamenat? Jak mohl být tenhle absolutně zbytečný a nudný film v červených číslech? To jsem zase šlápl vedle s výběrem v žánru komedie. Jediné co je na tomhle filmu dobré je herecké obsazení. Bohužel. Protože tohle jsou opravdu strašně nevděčné role pro zúčástněnou hlavní čtveřici. Možná si to natáčení užili, ale já těch 104 minut trvající nudu opravdu ne. 4/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom filmu sejdou čtyři oscarová esa, tak to nemusí bezpodmínečně znamenat, že půjde o úspěch, protože vždy může i perfektně obsazený film ztroskotat na suchém a nezajímavém scénáři, což je přesně případ Frajerů ve Vegas, kteří mě i navzdory přítomnosti oněch renomovaných herců nedokázali zaujmout a pobavit natolik, abych jim dal nějaké slušné hodnocení. A když má jít žánrově o komedii, u které se člověk ani dostatečně nezasměje, tak už je vážně asi něco špatně, což je u filmu s takovým hereckým potenciálem škoda. Snímek, který vsadil na jistotu, přičemž to nakonec celkem projel. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Archie (Morgan Freeman) je vo filme veterán amerických ozbrojených síl. V skutočnosti je Morgan Freeman naozaj veterán. Dva obrázky, ktoré vidno na začiatku filmu a kde je Archie v uniforme, je reálny herec fotený počas služby v amerických ozbrojených silách. (misterz)
  • Ve filmu lze v několika krátkých záběrech zpozorovat hotel „Caesar Palace“, který se objevil ve velmi oblíbené komedii Pařba ve Vegas (2009). (Worry77)
  • Věk čtyř hlavních postav je dohromady úctyhodných 281 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno