Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

wohna 

všechny recenze uživatele

Jasně, srovnání s Jackassem je na místě, ale je důvod? Není. Jediný, co má Bad Grandpa společnýho s Jackassem, tak je režisér Jeff Tremaine, herec Johnny Knoxville a jeho alter ego Irving Zisman, podobný typ humoru a toť vše. Má to aspoň "příběh" (berte to dost s rezervou). Je to prostě celovečerní film a ne série několika vtipných scének, jako tomu bylo o Jackassu. Tady dejme tomu ty vtipné scénky musely být nějak začleněny do filmu, musely dávat smysl, proto jich bylo pramálo, ale zas pokud byly, tak byly fakt dobrý. Já se opravdu bavil. Scény se skrytou kamerou prostě nemaj chybu. Miluju Jackass, a Bad Grandpa mě taky baví! Jsem rád, že se chlapi odhodlali a natočili ho. R.I.P. Ryan Dunn. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville ve stylu Borata.. Bad Grandpa je v podstatě hodně příjemná podívaná, která je místy trochu nudnější a trapná, ale nabídne rovněž spoustu vtipných momentů a několik povedených scén či hlášek.. závěrečné titulky jsou navíc hodně fajn, takže nakonec převládají spíš pozitivní dojmy, i když je to jen za 3*.. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie je to vtipné tak, ako som čakal. Je to sledka podpriemerných skečov skrytej kamery, boratovské výstupy ( s ktorých možno pôvodne čerpal aj samotný kazašský veľmajster reportér ). Čisto čiste ide o výplach, kde sa zašlo občas ďalej ako ďaleko ( záverečný výstup malého fagana na promenáde malých ´´missiek´´ ). Ale prečo nie? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Měl jsem volné odpoledne na zabití,tak jsem zhlédl Jackass Presents: Bad Grandpa. Zabilo to nejen odpoledne, ale vše v okruhu 100 kilometrů. Tohle je rip-off Sashi Barona-Cohena,který ztvárňuje způsob k nastražení sprostě mluvící osoby či trapné postavy s obyčejnými lidmi a sledovat jak budou reágovat. Baron-Cohen to dělá pro politické důvody,vytváří satiru, má představu a talent. Za to tenhle film je nudný,nezajímavý a staromódní. 2* za konec a Knoxvilla. ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný Jackass film před tímhle a nedokážu říci, jaký je to oproti tomuto snímku rozdíl, ale pořád nechápu jak tahle vtipy nabytá sranda může mít jen 65%! Po celou dobu jsem se hrozně hlasitě smál a vůbec to nešlo zastavit. O geniální scéně ve striptýzovém baru ani raději nemluvím. Možná to někomu může přijít stupidní a ponižující, ale já se příšerně dobře bavil. JÁ CHCI SQUEL!!!!!! 88% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)
  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama